Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μετά τα "γεράκια", αμερικανικά... περιστέρια προς την Ρωσία!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Όπισθεν ολοταχώς οι Αμερικανοί μετά τις τελευταίες φιλοπόλεμες δηλώσεις διαφόρων στρατιωτικών παραγόντων, ότι θα επιθυμούσαν να κάνουν παρέλαση στην Μόσχα και να δουν κρεμασμένο τον πρόεδρο Πούτιν στην κόκκινη πλατεία, όπως έδειξαν οι δηλώσεις του αρχηγού του Επιτελείου Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών, στρατηγού Mark Milley.

Μιλώντας ο Αμερικανός στρατηγός στην Επιτροπή Άμυνας του αμερικανικού Κογκρέσου, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν πολεμική σύγκρουση με την Ρωσία, όπως επίσης και με την Κίνα και με το Ιράν.

Ο Mark Milley δήλωσε πως ο βασικός εχθρός των ΗΠΑ αυτή την περίοδο είναι το İSİS, όπως επίσης η Αλ Κάιντα και η Ελ Νούσρα, οι ισλαμιστικές οργανώσεις που έχουν βάψει με αίμα την Συρία και οι οποίες κατηγορούνται για γενοκτονία των Χριστιανών, Γιεζητών και Σιιτών μουσουλμάνων.

Εντυπωσιακό είναι επίσης πως στην ίδια συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας του αμερικανικού κογκρέσου μίλησε και η γραμματέας του Επιτελείου Αεροπορίας των ΗΠΑ, Deborah Lee James, η οποία συμφώνησε με την τοποθέτηση του Mark Milley, τις απόψεις του οποίου όπως τόνισε συνερίζεται απολύτως σχετικά με τις σχέσες ΗΠΑ-Ρωσίας.

Κάπου φαίνεται άρχισαν εκεί να αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα!

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Ο Mark Milley δήλωσε πως ο βασικός εχθρός των ΗΠΑ αυτή την περίοδο είναι το İSİS, όπως επίσης η Αλ Κάιντα και η Ελ Νούσρα, οι ισλαμιστικές οργανώσεις που έχουν βάψει με αίμα την Συρία και οι οποίες κατηγορούνται για γενοκτονία των Χριστιανών, Γιεζητών και Σιιτών μουσουλμάνων."

    "ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ";;!

    Ενω πρωτυτερα που συνεργαζοσασταν ρε αλητες μαζι τους και προεβαιναν

    σε γενοκτονιες μεσω εντολων σας, ησαν συμμαχοι σας!!

    Αλλα μετα "αυτην την περιοδο", να υποθεσουμε οτι μπορειτε να τα

    ξαναβρειτε.....στην Λιβυη;

    Ξεφτυλισμενοι αλητες!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]