Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιούνκερ: Ούτε σε 10 χρόνια η Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση

«Πάγο» στην Τουρκία φαίνεται πως βάζει ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, ο οποίος σε συνέντευξή του στην γερμανική Handelsblatt, τόνισε πως η συνεργασία της ΕΕ με την Άγκυρα, δεν θα πρέπει να μεταφράζεται σαν επιτάχυνση των διαδικασιών ένταξης.

«Εντός των επόμενων ημερών θα καταλήξουμε σε μία συμφωνία με την Τουρκία, βάσει αυτών που προετοιμάσαμε στην τελευταία Σύνοδο. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος για το αποτέλεσμα» σημείωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν, ο οποίος συμπλήρωσε

«Κάθε παράνομος μετανάστης θα διέλθει τη διαδικασία του ασύλου, η οποία θα διαρκέσει μία εβδομάδα και πάντα θα έχει τη δυνατότητα να καταθέσει αίτηση για άσυλο. Μόνο μετά από αυτή τη διαδικασία θα υπάρξει επιστροφή, μόνο μεταναστών, στην Τουρκία».

Τέλος έκανε ξεκάθαρο πως: «Η Τουρκία δεν είναι, αυτή τη στιγμή, έτοιμη για ένταξη στην Ε.Ε. Δεν νομίζω ότι θα είναι έτοιμη ούτε σε 10 χρόνια».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]