Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στρατιωτικές παρελάσεις με... κινέζικες στολές!

Και όμως, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν ντρέπεται!

Παραμονές Εθνικής επετείου το υπουργείο Εθνικής Αμύνης και ο αρμόδιος υπουργός μας θυμίσανε τα έργα και τις ημέρες των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης και το συνεχές έγκλημα αυτής της κυβέρνησης.

Με απόφαση του εν λόγω υπουργείου ο Ελληνικός στρατός αποφάσισε την προμήθεια στρατιωτικών ενδυμάτων ύψους 105.000, με τίμημα 245.000 € με προμηθευτή βιομηχανία κινεζικής προελεύσεως και η οποία κατασκευάζει ενδύματα στην ειδική οικονομική ζώνη της Yiwu.

Την ώρα που το Υπουργείο Εθνικής αμύνης αλλάζει άρδην τον προϋπολογισμό δαπανών λειτουργίας των ενόπλων δυνάμεων κόβει δαπάνες από εξοπλιστικά προγράμματα και προγράμματα σίτισης οπλιτών την ίδια ώρα θα διαθέσει 79 εκατομμύρια ευρώ χρήματα του Ελληνικού λαού που θα πηγαίνανε σε προγράμματα δημοσίων επενδύσεων του στρατού για την κατασκευή λειτουργία και σίτιση των hot spots. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του hot spots του σχιστού στον Πειραιά που θα διατεθεί το ποσό 9,8 εκατομμυρίων ευρώ για την σίτιση 1.700.000 γευμάτων.

Την ώρα που περικόπτεται κάθε είδους δαπάνη λειτουργίας του Ελληνικού στρατού προμηθεύονται είδη ρουχισμού λόγω χαμηλού κόστους από κινεζικές εταιρείες αμφιβόλου ποιότητας.

Αναρωτιόμαστε μονάχα που πήγανε οι υποσχέσεις του εν λόγω υπουργού για την επαναλειτουργία και στήριξη της Ελληνικής βιοτεχνίας ρουχισμού, για την επαναλειτουργία της μονάδος παραγωγής στρατιωτικών ενδυμάτων στο τρίγωνο του Έβρου που πήγανε οι υποσχέσεις απόδοσης ευθύνης για την διασπάθιση δημοσίου χρήματος ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ και την μη λειτουργία όπως ο ίδιος είχε δεσμευτεί πως θα κάνει.

Η αναξιοπιστία λόγων και πράξεων αυτής της κυβέρνησης και των εταίρων της σε όλα τα επίπεδα πολιτικής διαχείρισης.

Χρόνια πολλά Ελληνες, τώρα μπορείτε να πάτε στις παρελάσεις να καμαρώσετε τον Ελληνικό στρατό και τα τέκνα μας με στολές που φέρουν κινεζική σημαία.

 
 

Λελιάτσος Παναγιώτης
Πολιτευτής Έβρου
Οικονομολόγος



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Η τιμή απόκτησης (κοστος) του συγκεκριμένου προϊόντος είναι ακριβώς η μιση, του αναφερόμενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ "ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ" ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ 2ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΤΣΑΜΠΟΥΚΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.
    ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ "ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ" ΤΥΠΟΥ ΤΟΣΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]