Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ποιός, πως και γιατί θρέφει τον φασισμό στην Ελλάδα

Γράφει ο Όθωνας Ιακωβίδης

Είναι (φαντάζομαι) γνωστό σε όλους, πως ο φασιστικός ναζισμός τρέφεται από την εθνική ηττοπάθεια, την εθνική ξεφτίλα, το εθνικό κουρέλιασμα ενός έθνους, σε συνθήκες οικονομικού πνιγμού της κοινωνίας του, που δημιουργείται από τις ακριβώς ίδιες αιτίες, που γεννούν αυτά τα φαινόμενα.

Αυτό, εξ άλλου, διδάσκει η ιστορία, με μεγαλύτερο παράδειγμα την εκτίναξη στον κολοφώνα της δόξας του και εγκατάσταση του φασιστικού ναζισμού στην κυβέρνηση της Γερμανίας, που οδήγησε στον παγκόσμιο όλεθρο του Β' ΠΠ, εξ αιτίας της εξευτελιστικής μεταχείρισής της, από τις δυνάμεις που την κατανίκησαν στον Α'ΠΠ.

Αντί το παράδειγμα αυτό να αποτελεί το πρώτο μέλημα του πολιτικού συστήματος κάθε Δημοκρατικής Χώρας (και, βέβαια, και της δικής μας) ώστε να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο θεριέματος του δηλητηριώδους φασιστικού φιδιού, εδώ στην Ελλάδα, παρατηρείται τελευταία, μία μεθοδική τακτική που οδηγεί σταθερά στο θέριεμα του.

Βλέπουμε πως το αυγό του φιδιού (που επωάζονταν επί χρόνια στον φιλόξενο κόρφο της Δεξιάς) έσπασε και το φίδι βγήκε αμέσως μετά την υπογραφή (το 2010) των Μνημονιακών πράξεων παράδοσης της Εθνικής κυριαρχίας της Χώρας.
Θυμίζω πως στις πρώτες εκλογές μετά την υπογραφή των Μνημονίων (το 2012) η ΧΑ πήρε 7%, ενώ στις προηγούμενες (του 2009) είχε πάρει μόλις 0,29%!!!

Έκτοτε, το μαύρο δηλητηριώδες φίδι, κινείται μέσα στα πόδια της Δημοκρατικής κοινωνίας, έτοιμο να τη φαρμακώσει θανατηφόρα.

Οι ανώτερες, διεθνείς φασιστικές δυνάμεις της Νέας Τάξης (The New World Order”) που όμως, εμφανίζονται μεταμφιεσμένες σε δημοκρατικές (αυτές στις οποίες το καθεστώς πολιτικό σύστημα είναι δεδηλωμένος υπηρέτης) βλέπουν ότι το ομογάλακτο τους αυτό φίδι, μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στο καθεστώς που τις υπηρετεί, αρκεί να είναι θρεμμένο και έτοιμο να δαγκώσει θανατηφόρα.

Ένας τρόπος που οι διεθνείς φασιστικές δυνάμεις της Νέας Τάξης (The New World Order”) μπορούν να αξιοποιήσουν τον μπρουτάλ φασισμό των μελανοχιτόνων ροπαλοφόρων της ΧΑ, είναι η διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας, με έναν εμφύλιο σπαραγμό, ώστε να μη μπορεί να υπερασπισθεί τη Χώρα, ως χώρο που αυτοί θέλουν να διαμελίσουν, σύμφωνα με σχέδιά τους (αν έχουν τέτοια σχέδια, που πολλά σημάδια δείχνουν πως έχουν...).

Η συνταγή, σ' αυτή την περίπτωση, προβλέπει:

1. Συσπείρωση όλου του κομματικού “Δημοκρατικού τόξου”, αναφανδόν υπέρ των δυνάμεων που ξεφτιλίζουν τη Χώρα.
(Αυτό έχει, ήδη, γίνει με την προσχώρηση και της Αριστεράς, στο υπηρετικό προσωπικό της Νέας Τάξης).

2. Αποκλεισμό (με κάθε τρόπο) της συσπείρωσης κάθε αγνής και υγιούς δημοκρατικής/πατριωτικής δύναμης, ώστε πατριώτες χαμηλής μόρφωσης και αντίληψης, να διοχετεύονται στις τάξεις της ΧΑ, θεριεύοντάς την.
(Αυτό έχει επιτευχθεί, μέχρι στιγμής, μετά τη διάλυση της μεγάλης δημοκρατικής/ πατριωτικής συσπείρωσης, που είχε αρχίσει να δημιουργεί η ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη, γεμίζοντας δρόμους και πλατείες, αμέσως μετά το πρώτο Μνημόνιο).

3. Δημιουργία συνθηκών άκρας εθνικής ξεφτίλας, ακόμη και με απώλεια εθνικού εδάφους, ώστε το φίδι να θεριέψει στο έπακρο.
(Η προχθεσινή νίκη της Τουρκίας στον ακήρυκτο πόλεμο εναντίον της Ελλάδας, που της εξασφαλίζει ελεύθερη διάβαση και εγκατάσταση σε εδάφη της ΕΕ, το λιγότερο που θα κάνει, είναι η πλήρης Τουρκοποίηση της Θράκης και των νησιών του Αιγαίου, με ότι αυτό συνεπάγεται).
Αυτό, όταν γίνει αντιληπτό από τον Λαό (που ακόμη δεν έχει καταλάβει τί του έχουν στήσει) θα εξεγείρει τα πατριωτικά του αισθήματα, τα οποία θα “καπελώσει”, θα ιδιοποιηθεί και θα χειραγωγήσει, ο μόνος “επίσημος” εκφραστής του “πατριωτισμού”, η ΧΑ.
Το φούντωμα της ΧΑ θα δημιουργήσει αντίστοιχο φούντωμα στον αντίποδα του φασιστικού εθνικισμού, με αποτέλεσμα η κοινωνία να πολωθεί στα άκρα, έτοιμη για να αρπαχθεί μεταξύ της.


4. Μία προβοκάτσια, δίνει εύκολα το εναρκτήριο μπουρλότο, για να φουντώσει η εμφύλια πυρκαγιά στην οποία οι συσωρρευμένοι μετανάστες , δεν θα μείνουν απλοί παρατηρητές.... και “Γαία πυρί μιχθήτω”...

5. Οι (τυφλωμένοι από την εκατέρωθεν προπαγάνδα) ανεγκέφαλοι, αρπάζονται και αρχίζουν να σκοτώνονται μεταξύ τους.

6. Όταν η Χώρα γίνεται, κυριολεκτικά, σμπαράλια, επεμβαίνουν αυτόκλητες οι “επιβλέπουσες δυνάμεις” που δεν είναι άλλες από τις “διεθνείς φασιστικές δυνάμεις (που όμως εμφανίζονται μεταμφιεσμένες σε δημοκρατικές)” που προαναφέρθηκαν... Αυτές, επιβάλλουν τα νέα πρόσωπα (τους) στη “νέα” κατάσταση που στήνεται σύμφωνα με τις οδηγίες τους...

Έτσι, τόσο απλά στο βάθος, κλείνει ένας κύκλος για ν' ανοίξει ένας καινούργιος, “ντάλε-κουάλε” ίδιος κι όμοιος με τον προηγούμενο....

Με ίδια (μέσα και έξω) αφεντικά και με τον ίδιο δούλο, τον Ελληνικό λαό.... σε μια Ελλάδα, λίγο ή πολύ μικρότερη...

Το ίδιο “έργο” θα παιχθεί αν (και όταν) το καθεστώς/υπηρέτης των δυνάμεων της Νέας Τάξης, κινδυνεύσει να καταρρεύσει και να εξαϋλωθεί, προκειμένου να ξαναστηθεί.

Για την ώρα, βρισκόμαστε στο στάδιο λίγο πριν ολοκληρωθεί το θέριεμα του φιδιού.

Η πολύ σύντομη (και υποχρεωτικά ελλιπής) αυτή περιγραφή, οδηγεί και στον τρόπο αντιμετώπισης αυτού του μέγιστου κινδύνου.

Ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε αυτό το εφιαλτικό σενάριο (που ήδη εκτυλίσσεται εμπρός στα μάτια μας, βήμα προς βήμα) είναι η άμεση δημιουργία του μεγάλου Δημοκρατικού/Πατριωτικού Μετώπου, που θα ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στα σχέδια αυτών που κουνούν τα πιόνια των εντόπιων φασιστικών υποκατάστατων τους, είτε αυτών που εμφανίζονται με άσπρο κολλάρο, είτε αυτών με τα ρόπαλα.

Ένα Δημοκρατικό/Πατριωτικό Μέτωπο, είναι το μόνο που μπορεί να αποτελέσει ανάχωμα στα σχέδια του διεθνών φασιστικών δυνάμεων, καθώς είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να ενσωματώσει τις Δημοκρατικές /Πατριωτικές δυνάμεις που θα ξεσπάσουν τη συσσωρευμένη (από τα Μνημόνια) οργή τους, με την επικείμενη οδυνηρή αποκάλυψη της τελευταίας (κρυφής, σήμερα) ήττας, που σημαίνει εκτουρκισμό της Χώρας μας και απώλεια εδαφών, χωρίς πόλεμο...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. "..η άμεση δημιουργία του μεγάλου Δημοκρατικού/Πατριωτικού Μετώπου....."

    προϋποθετει ομως πολιτικη παιδεια και πολιτικη ωριμοτητα απο εναν

    λαο που το 55% των ψηφοφορων του ,μεχρι και το 2015, αδυνατει να

    πιστεψει σε τιποτα αλλο παρα μονο σε αυτο το αθλιο πολιτικο συστημα!

    Ειτε λογω βολεματος,ειτε λογω ιδεολογικων αγκιλωσεων,ειτε λογω επιλογης

    του "λιγοτερο χειροτερου"!!

    Κι αν πραγματικα υπαρχει βουληση για τετοιο πατριωτικο μετωπο, ας

    ηγηθουν νεοι ανθρωποι,αναγνωρισμενοι, χωρις κομματικες αποχρωσεις!

    Δεν ειναι δυνατον να ξεκινησεις κατι νεο με ηγετη που δεν ξερεις αν θα

    ζει αυριο,λογω της μεγαλης ηλικιας του!!

    Και κατι αλλο εξισου σημαντικο!!

    Η Ελλαδα δεν σωθηκε ποτε λογως Δημοκρατιας!!

    Η Πατριδα μας σωθηκε διαχρονικα , επειδη την κρισιμη ωρα ανελαβαν την

    ευθυνη ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!

    Μονο αν υπαρξουν τετοιοι ΗΓΕΤΕΣ, θα υπηρχε μια πολυ μεγαλη πιθανοτητα να

    δημιουργηθει ενα Πατριωτικο μετωπο !

    Πραγματικο Πατριωτικο μετωπο ,κι οχι μουφα - μετωπο ,οπως ειχε "ιδρυσει"

    ενας αλλος "ξυλοκοπος"!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Ένας τρόπος που οι διεθνείς φασιστικές δυνάμεις της Νέας Τάξης (The New World Order) μπορούν να αξιοποιήσουν τον μπρουτάλ φασισμό των μελανοχιτόνων ροπαλοφόρων της ΧΑ (...)»

    Σας διαφεύγουν ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες:
    1) Οι δυνάμεις της "Νέας Τάξης" υποκινούνται διεθνώς από τον Σιωνισμό και δεν έχουν καμία σχέση ούτε με φασισμό, ούτε με εθνικοσοσιαλισμό. Άλλωστε, η Νέα Τάξη οικοδομήθηκε επάνω στα συντρίμια του β' παγκοσμίου πολέμου και της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας.
    2) Καλώς ή κακώς, το Έπος του 1940 καθώς και πολλές κοινωνικές και οικονομικές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα, υλοποιήθηκαν χάρη στο καθεστώς Μεταξά, ένα καθεστώς αμιγώς εθνικοσοσιαλιστικό, τόσο ως προς την ιδεολογία του όσο και ως προς τον τρόπο οργάνωσης του Κράτους.
    3) Εξετάζοντας ιστορικά το πράγμα, η Δημοκρατία στην Ελλάδα μόνο συμφορές έφερε στον τόπο και συρρίκνωση στο έθνος. Δεν ξέρω εάν αυτό αποτελεί εγγενή αδυναμία του συγκεκριμένου πολιτεύματος, αλλά οι εκάστοτε δημοκρατικές κυβερνήσεις δεν ύπήρξαν τίποτε άλλο, παρά υποτελείς, ξενοκίνητες και διεφθαρμένες μαριονέττες των ξένων δυνάμεων.
    4) Ποτέ δεν κατάλαβα την εμμονή με τη Δημοκρατία. Καλύτερο πολίτευμα είναι κάθε φορά αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα ενός λαού τη δεδομένη χρονική στιγμή. Εάν εσείς είστε ικανοποιημένος από τους καρπούς της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, τότε... περαστικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]