Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επικίνδυνη παρενόχληση τουρκικών μαχητικών σε επιβατηγό αεροπλάνο

Εκτός ορίων οι Τούρκοι στο Αιγαίο παίζουν με ανθρώπινες ζωές!

Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου δύο τουρκικά F-16 έθεσαν σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές των επιβατών πτήσης της εταιρείας Sky Express η οποία πετούσε προς Μυτιλήνη!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει επιβάτης της πτήσης το ένα F-16 πέταξε πάνω από το αεροπλάνο και το άλλο κάτω απ΄ αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τούρκοι πιλότοι ζήτησαν από τον Έλληνα πιλότο του επιβατηγού αεροσκάφους να αλλάξει ύψος πτήσης!

Τα τουρκικά F-16 αποχώρησαν με την εμφάνιση δύο ελληνικών μαχητικών τα οποία και τα αναχαίτισαν.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά προκλήσεων στο Αιγαίο που προκαλούν μεγάλη ανησυχία στο Αιγαίο.
Οι Τούρκοι συμπεριφέρονται σαν να είναι τα απόλυτα αφεντικά στην περιοχή. Χρησιμοποιούν την νατοϊκή παρουσία ως άρμα για την προώθηση των επιδιώξεών τους κι έχουν αυξήσει δραματικά τις πτήσεις αεροσκαφών CN 235 (ηλεκτρονικού πολέμου) δήθεν για επιχειρήσεις έρευνας διάσωσης προσφύγων.

Η Αθήνα εξακολουθεί να μην αντιδρά και είναι ενδεικτικό ότι το περιστατικό με το αεροσκάφος της Sky Express δεν δημοσιοποιήθηκε.

Πηγή Militaire


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]