Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ: "Κανείς άξιος δεν θα μείνει..."

Θέλει η @@@τάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Θα μπορούσε να ήταν ώρα για αστεία και γελάκια, όμως τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά.
Η χούντα ΣΥΡΙΖΑ έχει πιά αρχίσει να κάνει ορατή την παρουσία της όχι  απευθείας, αλλά από ''παράπλευρες'' ενέργειες.

Ξηλώνοντας έναν πολυβραβευμένο και κατά τεκμήριο ακέραιο και αποτελεσματικό αξιωματικό της ελληνικής αστυνομίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον ιδιαίτερα ''λεπτό'' και συνάμα σοβαρό και επικίνδυνο χώρο του διαδικτύου, εκεί όπου η επιστήμη κάνει γειτονιά με το έγκλημα, η ελεύθερη σκέψη με την εμετική προπαγάνδα, και οι τέχνες με την κάθε είδους διαστροφή κι εκεί όπου η αδέσμευτη και προσεκτική επιτήρηση εκ μέρους της πολιτείας είναι απαραίτητη.
Η υπηρεσία στην οποία προϊσταται, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έχει προσφέρει κοινωνικό έργο. Έχει σώσει ζωές από αυτοκτονία ή επιβουλές τρίτων, έχει προλάβει ποινικά και οικονομικά εγκλήματα, έχει εξαρθρώσει σπείρες παιδικής πορνογραφίας και παιδοφιλίας.

Κατά κανέναν τρόπο πρέπει να θεωρηθεί η μετακίνηση του συγκεκριμένου αξιωματικού ως τυχαία ή ''υπηρεσιακή''.
Τώρα που η ''πρώτη φορά τόσο σκ@τά'' κυβέρνηση έχει ήδη εκφράσει επίσημα την πρόθεσή της ''να βάλει τάξη'' στο διαδίκτυο, με άλλα λόγια να επιβάλλει λογοκρισία και να καταδιώξει και να φιμώσει τους ''αντίθετους'' και την ελεύθερη άποψη, η απομάκρυνση του ακέραιου κυρίου Σφακιανάκη είναι εκ του πονηρού και διόλου τυχαία.

Ξέρουν ότι ένας υπηρεσιακός και ηθικός άνθρωπος (ο οποιοσδήποτε) μπορεί να φέρει σοβαρά προσκόμματα σε αντιδημοκρατικές προσπάθειες ελέγχου και καθοδήγησης της μάζας, μέσω του ελέγχου των ειδήσεων, των αναλύσεων, της κριτικής.

Η χούντα ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι θα επιχειρήσει να τολμήσει αυτό που ούτε τα στρατιωτικά και θεοκρατικά καθεστώτα των αραβόφωνων χωρών είχαν τολμήσει πρίν ακόμα την λεγόμενη ''αραβική άνοιξη'', μιά ''άνοιξη'' που ασχέτως αν δικαιώθηκε ή όχι από το αποτέλεσμά της, διαδόθηκε και γιγαντώθηκε μέσω του διαδικτύου, δίνοντας χώρο και φωνή στον λαό να αμφισβητήσει και να γκρεμίσει αυτό που αυτός (ο λαός) θεωρούσε κακό για τον ίδιο.

Αυτό ακριβώς θέλει να προλάβει και να εμποδίσει η γοργά μετατρεπόμενη σε ολοκληρωτική, τούτη ''αριστερή'' κυβέρνηση.
Γιατί ξέρει ότι ο μεγαλύτερος εχθρός ενός ολοκληρωτικού πολιτεύματος, μιάς χούντας, δεν είναι η εξέγερση και το αντάρτικο πόλεων, αλλά το ''αντάρτικο'' της σκέψης και της έκφρασης. 

Ήρθαν ως σωτήρες.
Τους φέραμε ως σωτήρες.
Κι έχουν καταντήσει εξαιρετικά επικίνδυνοι.
Και μένουν ως ωλετήρες!

Επαγρυπνείτε και προσέχετε!...
Έχουμε χούντα, "πρώτη φορά αριστερά"!.

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΗΧΕΙ
    ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΤΥΧΕΣ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΕΛΛΟ,
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ
    ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ...
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΛΛΟΝ
    ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΓΟΥΙΝΤΟΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ... ΤΟ ΑΝΑΓΑΓΑΤΕ ΣΕ ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... ΕΧΕΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΖΕΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΠΟΥ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΠΑΙΔΙ ΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑ ΚΥΝΗΓΑ ΑΝΗΛΕΩΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο οπου φυσαει ο ανεμος σφακιανακης ο οποιος με το που εβλεπε αλλαγη οχι κυβερνησης αλλα υπουργου αρχιζε τις προσκολησεις ....
    και καλα η ΝΔ εβγαλε ανακοινωση για το πασοκογεννεσ σφακιανακη και οχι για τοσα στελεχη της που διωχθηκαν πολιτικά στην αστυνομια και στην ευπ. Αν συνεχισει η ΝΔ ετσι να ζητησει απο το σφακιανακη να τη ψηφίσει.αι σιχτιρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!

      Διαγραφή
    2. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ FBI, ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ... ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟΔΩ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ FBI ΣΑΣ... ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΡΕΕΕ!!! ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟ FBI... ΜΑΝΤΑΤΟΦΟΡΕ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ...

      Διαγραφή
    3. Αν συνεχίσετε κι άλλο με το Σφακιανάκη θ΄αυτοκτονηηήσω...
      ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Η ΔΗΕ;;; ΧΑΧΑΧΑ!!!

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]