Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θα χτυπήσουμε και την... Ρωσία αν χρειαστεί!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Έξαλλος κατά του προέδρου Άσαντ της Συρίας αλλά και κατά της Ρωσίας, εμφανίστηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, Adiş el Cübeyr, προφανώς θορυβημένος από την προέλαση των συριακών στρατευόταν με την βοήθεια των ρωσικών βομβαρδιστικών φτάνοντας στο σημείο να απειλήσει ακόμα και την Ρωσία αν δεν σταματήσει να βοηθά τον Σύριο πρόεδρο.

Σύμφωνα με τα δημοσίευσα του τουρκικού τύπου, ο Σαουδαράβας υπουργός Εξωτερικών ανακοινώσε ότι ήδη σαουδαραβικά στρατεύματα φτάνουν στην Τουρκία για να πάρουν μέρος σε χερσαίες επιχειρήσεις στην Συρία με στόχο να δώσουν ένα οριστικό τέλος στον Σύριο πρόεδρο Μπασέρ Άσανατ, για τον οποίο προεξόφλησε ότι είναι ήδη τελειωμένος προς μεγάλη ικανοποίηση της Άγκυρας!

Αλλά το μεγάλο θράσος του Σαουδάραβα υπουργού είναι ότι ενώ παραδέχτηκε πως οι ΗΠΑ έχουν εγκαταλείψει ουσιαστικά την Συρία στην τύχη της, η Σαουδική Αραβία δεν θα διστάσει όχι μόνο να εισβάλλει στην Συρία για να αποκαταστήσει την έννομη τάξη, (!!!), αλλά αν χρειαστεί θα χτυπήσει ακόμα και την Ρωσία, η οποία με την επέμβαση της ανέτρεψε την πορεία των εξελίξεων στο συριακό και προκάλεσε νέα τεράστια κύματα προσφύγων. Τέλος για την Συρία προέβλεψε τον οριστικό διαμελισμό της προς όφελος φυσικά της Τουρκίας και των συμμάχων της Κατάρ και Σαουδική Αραβία.

Όπως φαίνεται κάποιοι έχουν τελείως παραφρονήσει με το ζήτημα της Συρίας και φτάνουν στο σημείο να εξοργίσουν και άλλο την ρωσική Αρκούδα με όλες τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης, καθώς ο ίδιος ο Ρώσος πρωθυπουργός, Διμίτρι Μενβέντεφ, απείλησε ακόμα και με παγκόσμιο πόλεμο στην περίπτωση χερσαίας εισβολής από την Τουρκία.

Εντωμεταξύ και η Τεχεράνη οργισμένη με την Σαουδική Αραβία απείλησε ότι αν τολμήσει να επέμβει στην Συρία αυτόματα αυτό θα σημάνει πόλεμο με το Ιράν που συνδέεται με στρατιωτική συμμαχία με την Δαμασκό.

Να δούμε ποιοι τελικά θα ανοίξει την πόρτα του… συριακού φρενοκομείου και ποιοι θα τους ακολουθήσουν!

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]