Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ντου από παντού και πανικός στο ΣΥΡΙΖΑ

Κι άλλο ντου έξαλλων αγροτών σήμερα σε χώρο συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Αμύνταιο, ένα ακόμη από τα πολλά επεισόδια που βλέπουμε καθημερινά σε όλη τη χώρα.

Τώρα που έπεσαν οι μάσκες και αποδείχτηκαν σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια τα ψέματα της ανεκδιήγητης Χαβιαροαριστεράς των βορείων προαστείων, το επόμενο κεφάλαιο λέγεται "Νέμεση".

Κι επειδή αυτοί οι ανώμαλοι του πρώην 3% παραμύθιασαν χυδαία ένα κόσμο ήδη απεγνωσμένο κι αγριεμένο, παίζοντας με τις έσχατες ελπίδες του, τώρα αυτοί θα τα πληρώσουν όλα!

Το μόνο έργο που θα έχουν αφήσει πίσω τους θα είναι το σύμφωνο των σοδομιστών και ένα κάρο εθνομηδενιστικών και ελληνοφοβικών δηλώσεων και σχεδίων, εντελώς αποδεικτικών όλου του εσωτερικού τους απόπατου.

Μαζί και η άκρως φασιστική και ολοκληρωτική ηλεκτρονική ταυτότητα (που έχουν το θράσος τα νεοταξίτικα αυτά κνώδαλα να προσπαθούν να μας την επιβάλουν και να αυτοπροσδιορίζονται - τρομάρα τους - και ως δημοκράτες)!

Στα τσακίδια οι πλεγματικοί αλήτες!
Να φύγουν τώρα από τον σβέρκο μας!

Νεκτάριος Δαπέργολας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]