Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ευρώπη «θρέφει» τον Αρμαγεδδώνα!

Η Τουρκία, μαζί με άλλες ομοφρονούσες με εκείνην δυνάμεις, ενίσχυσε, εξόπλισε, εκπαίδευσε και χρηματοδότησε τους αποκεφαλιστές του Ισλαμικού Κράτους, απεργάστηκε τη διάλυση της Συρίας και εξώθησε στην προσφυγιά εκατομμύρια ανθρώπους. Ταυτόχρονα θησαυρίζει από το δουλεμπόριο που διεξάγει στα παράλιά της και αδιαφορεί για τις εκατόμβες των προσφύγων που θαλασσοπνίγονται.

Η Ε.Ε., με τις ανήμπορες, ανυπόληπτες και εν πολλοίς ηθικά επιλήψιμες ηγεσίες των κρατών που την απαρτίζουν, αποφάσισε να πληρώσει «λύτρα» στην Τουρκία για να μη συνεχίσει να διοχετεύει ισλαμικούς πληθυσμούς στη γηραιά ήπειρο. Οι αχαρακτήριστοι επικεφαλής της ευρωβαβυλώνας δείχνουν να ξεχνούν ότι η Τουρκία ουδέποτε τηρεί τα συμπεφωνηθέντα, τρανταχτά παραδείγματα η Συνθήκη της Λωζάννης και η κατάπαυση του πυρός έπειτα από τον Αττίλα 1 στην Κύπρο.

Και το αποτέλεσμα όλης αυτής της ανοχής στις αντιδημοκρατικές, παράνομες και απάνθρωπες μεθοδεύσεις του καθεστώτος Ερντογάν θα είναι η απόκτηση πυρηνικών όπλων από την Τουρκία αλλά και ανάπτυξή τους σε βαλλιστικούς πυραύλους! Η «κυριακάτικη δημοκρατία» αποκάλυψε τα σχέδια της γείτονος, που προετοιμάζει την κατασκευή πυρηνικών όπλων, τα οποία θα της επιτρέψουν να αντεπεξέλθει επιτυχώς (κατά την άποψη της κυβερνώσας ισλαμικής κάστας) σε ένα στρατιωτικό μπρα ντε φερ με τη Ρωσία.

Επίσης με τα πυρηνικά και την πυραυλική τεχνολογία η Τουρκία επιδιώκει να καταστεί περιφερειακή υπερδύναμη και να λύσει, με την απειλή χρήσης βίας, όλα τα... προβλήματα που την απασχολούν.

Αυτή η ημέρα δεν απέχει και τόσο πολύ από τη σημερινή. Στο σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας αναφερόταν ότι «η ποιοτική βελτίωση των παραγόμενων βιομηχανικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας επέτρεψε σήμερα το 48% των τουρκικών αμυντικών αναγκών να καλύπτεται από τις εγχώριες βιομηχανίες».

Η πατρίδα μας αντιμετωπίζει κίνδυνο, ακόμα κι αν Ρωσία και Δύση αποφασίσουν να δράσουν από κοινού εναντίον των τουρκικών σχεδιασμών. Ενας πιθανός εξευμενισμός των Τούρκων, με «επιτυχίες» εις βάρος μας, δεν μπορεί να αποκλειστεί. 
Ζούμε σε επικίνδυνους καιρούς και απαιτείται εγρήγορση.

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]