Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εμείς και οι… πολιτικοί καιροσκόποι- αριστεροδέξιοι «μετανάστες»…





Καταντήσαμε ένας λαός που περιφέρεται ζαλισμένος, άδειος, θαμπωμένος από τις πολιτικές φανφάρες, βολεμένος πίσω από φρούδες ελπίδες, μελαγχολικός γιατί υποσυνείδητα βιώνουμε την κατάπτωση, έρμαιο επαγγελματιών πολιτικάντηδων καιροσκόπων που τηλε-προγραμματίζονται από τους ισχυρούς του χρήματος.

Τα ανδρείκελα με αμερικανο-αγγλοσαξωνικό-γερμανοτραφές background βιάζουν τα ήθη και τα έθιμα, τον πολιτισμό μας, την κοινωνική συνοχή, την Δημοκρατία την εθνική κυριαρχία αφού πρώτα κατασπατάλησαν τον κρατικό πλούτο. Μιζαδόροι του κερατά, λεφτάδες του εξωτερικού, οσφυοκάμπτες επαγγελματίες της κωλοτούμπας χωρίς εθνική συνείδηση.

Και τώρα που ξύσαμε το βαρέλι της ελπίδας ψάχνουμε να βρούμε ποιος μπορεί να σώσει τούτη την μαγική χώρα. Μα ο πάτος του πολιτικού βαρελιού είναι πλέον άδειος.

Σε κάποιες γωνιές κατάλοιπα πολιτικών «μεταναστών» προσπαθούν να σχηματίσουν την εικόνα μιας αξιόπιστης λύσης μεταναστεύοντας απ’ το ένα κόμμα στο άλλο. Αριστερά, δεξιά δεν έχει σημασία. Ανθρωπάρια που ονειρεύονται την "βολευτική" αποζημίωση, ανεπάγγελτοι, άεργοι , παράσιτα κάθε λογής.

Που βρίσκεται όμως η λύση;

Κοίτα τον καθρέφτη, ίσωσε το κορμί! Η λύση είναι μπροστά σου! Εγώ και εσύ είμαστε η λύση. Η φωνή μας, η αποφασιστικότητά μας. Πάρε ένα βιβλίο και διάβασε: άρχισε από τον Όμηρο και σταμάτα στον Καποδίστρια. Μάθε από τα σωστά και από τα λάθη. Οπλίσου με γνώση, βγές στον δρόμο και απάντησε στους πολιτικούς λαοπλάνους που λυμαίνονται ή ορέγονται την εξουσία.

Μετάδωσε την γνώση σου και την πύρινη αποφασιστικότητά σου σε άλλες και άλλους.

Εμείς είμαστε η μόνη αξιόπιστη λύση!

Εμείς, ο λαός!!!

Ίων Πολιάδης

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Παρα πολυ σωστος! Και κατι εξισου σημαντικο!

    Οχι μονο στους λαοπλανους ,αλλα και σε οποιονδηποτε προπαγανδιζει εις

    βαρος μας, ειδικα σε θεματα Ιστοριας σε Ελλαδα και εξωτερικο!

    Και το πιο εντυπωσιακο ειναι οτι οταν αντιλαμβανονται οτι εχουν να

    κανουν με ατομο το οποιο κατεχει ιστορικες γνωσεις,του βγαζουν το

    καπελο!!

    Το γνωριζω και το επιβεβαιωνω προσωπικα μετα απο διωρη "αναμετρηση"

    με μια Κροατισσα που πεταξε τον ορο "MAZEDONIEN" για τα Σκοπια!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]