Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γυναίκα μέλος του PKK σκοτώθηκε από την αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη


Μια γυναίκα που ήταν σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές μέλος του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία χθες το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Η ανταλλαγή πυροβολισμών έγινε κατά τη διάρκεια επιχείρησης των δυνάμεων της τάξης στην περιοχή Σαντζάκτεπε, στην Κωνσταντινούπολη, βάσει πληροφοριών που υπήρχαν για την παρουσία μαχητών του PKK «που είχαν πάει εκεί από αγροτικές περιοχές για να διαπράξουν επιθέσεις αυτοκτονίας», διευκρίνισε το πρακτορείο.

Μια γυναίκα σκοτώθηκε και τρεις άλλοι που βρισκόντουσαν σε διαμέρισμα της περιοχής στο οποίο έγινε η επιχείρηση των δυνάμεων της τάξης συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, σύμφωνα με το Dogan.

Η αστυνομία συνέλαβε επίσης σήμερα το πρωί 10 άτομα τα οποία φέρεται να είναι μέλη μιας παράνομης οργάνωσης της άκρας αριστεράς, το Κομμουνιστικό Μαρξιστικό - Λενινιστικό Κόμμα (MLKP), σε άλλη επιχείρηση που πραγματοποίησε σε πολλές συνοικίες της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσε παράλληλα το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ – ΜΠΕ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]