Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γ.Γ. ΝΑΤΟ: Η Ελλάδα δεν είναι κυρίαρχο κράτος!!!


Απίστευτες δηλώσεις, έγιναν στο τηλεοπτικό σταθμό CNN με το Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ να απαντάει σε ερώτηση δημοσιογράφου πως η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να καταρρίψει τα τουρκικά μαχητικά γιατί δεν είναι κυρίαρχο κράτος.

Όλα ξεκίνησαν από τη λογική απορία του δημοσιογράφου του αμερικάνικου καναλιού, ο οποίος ρώτησε τον κ. Στόλτενμπεργκ, πως αφού το ΝΑΤΟ υποστήριξε την ενέργεια της Τουρκίας να καταρρίψει το ρωσικό μαχητικό, τότε έχει το ίδιο δικαίωμα και η Ελλάδα να καταρρίψει τα τουρκικά μαχητικά που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της.

Όμως ο Γενς Στόλτενμπεργκ σε μία πραγματικά απίστευτη δήλωση έφτασε στο σημείο να πει πως η Ελλάδα είναι μία χρεωκοπημένη χώρα υπό κηδεμονία και πως δικαίωμα για κατάρριψη έχει μόνο η Γερμανία.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:
«Από την στιγμή που η Γερμανία δεν ενοχλείται που η Τουρκία παραβιάζει τον εναέριο χώρο της περιουσίας της στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κανένα θέμα» και συνέχισε λέγοντας «αν οι Γερμανοί ενοχληθούν από τις παραβιάσεις των Τούρκων στο οικόπεδό τους, θα καταρρίψουν τα τουρκικά μαχητικά».

Πηγή VoiceNews

Σχόλιο ιστολογίου: Εάν οι συγκεκριμένες δηλώσεις του κ. Στόλτενμπεργκ είναι αληθινές και δεν είναι μία περίπτωση άθλιας προβοκάτσιας ανεγκέφαλων από την Ελλάδα, τότε πρόκειται για μία δήλωση - βόμβα, που υποχρεώνει σε άμεση απομάκρυνση της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ (και κλήση της Μόσχας για άμεσες διαβουλεύσεις με την Αθήνα) αλλά και σε ταυτόχρονη άμεση παραίτηση την συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου (εάν υπάρχει κάποιο ίχνος ηθικής) και ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου, που σε συνεργασία με ανώτατα στελέχη του Ελληνικού Στρατού θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, ενώ θα οδηγήσει σύσσωμο (σχεδόν) το πολιτικό σκηνικό στις φυλακές...! Γνωρίζαμε πως με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου (το 2010) η Ελλάδα αφαιρέθηκε από την Ευρωπαϊκή Χάρτα Ανθρωπίνων και Πολιτικών Δικαιωμάτων... Όμως, το να ομολογεί στυγνά κάποιος αξιωματούχος (Γ.Γ. του ΝΑΤΟ) πως η Ελλάδα έχει απωλέσει την εθνική της κυριαρχία και πως είναι οικόπεδο της Γερμανίας, είναι μία εξέλιξη στην οποία απαιτείται η άμεση εμπλοκή της Δικαιοσύνης και του Στρατού, για να διαφυλαχθεί η χώρα από κυβερνώντες που λειτουργούν υπέρ ξένων συμφερόντων...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]