Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εθνικά επικίνδυνος ο Έλληνας πρωθυπουργός


Γράφει η Λέττα Καλαμάρα

Με κάθε τρόπο αποδεικνύει ο Έλληνας Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας, εκ του αποτελέσματος, ότι εργάζεται σκληρά για το κακό της Ελλάδας.

Μέσα σε ένα χρόνο έσυρε τη χώρα στην οικονομική και κοινωνική ύφεση, στη διεθνή απομόνωση, στην πόρτα εξόδου από τη Συνθήκη Σένγκεν, στην εθνική μετάλλαξη και προσεχώς στην εθνική παραχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Τι άλλο πρέπει να κάνει επιτέλους για να πειστεί η ελληνική κοινωνία που τον συντηρεί και υποστηρίζει ναρκωμένη ότι μας οδηγεί στον γκρεμό χωρίς επιστροφή. Τι άλλο θέλει η ελληνική κοινωνία για να πειστεί ότι ο κ.Tσίπρας είναι με τους χαμένους και το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι καταστροφή και δυστυχία; Πού χάθηκε η ελπίδα και η ευημερία ΣΥΡΙΖΑ; Υπήρξε ποτέ ή απλά ήταν το κάλυμα για την καταδίκη της Ελλάδας στην επιστροφή της έναν αιώνα πίσω από το σήμερα;

Με τους χειρισμούς του κ.Τσίπρα κάποιοι Ευρωπαίοι της FRONTEX ή όπως αλλιώς θα λέγονται σύντομα, ο "φίλος" Γάλλος ομόλογος του κ.Ολάντ με την απαίτησή του, θα μας απαγορεύουν να φυλάμε τα θαλάσσια σύνορά μας! Με τους χειρισμούς του κ.Τσίπρα η Ελλάδα πλημμυρίζει Ασιάτες μεταλλάσσοντας ύπουλα την κοινωνία της! Με τους χειρισμούς του κ.Τσίπρα οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις παραμένουν κατ' εντολή αδρανείς, παρακολουθώντας την κατάληψη της χώρας από μετανάστες και τη διάλυση των οικονομικών και κοινωνικών ιστών.

Ο κ.Τσίπρας με έναν μαγικό τρόπο και μία ύπουλη στρατηγική μετατρέπει κάθε αποτυχημένη προσπάθεια του εκβιασμού της χώρας προς τους δανειστές και αποπομπής μας από τη Δύση σε προσωπικό του αγώνα και νίκη. Αναμφισβήτητα διεξάγει τις καλύτερες επιχειρήσεις παραπλάνησης και προπαγάνδας για να κοιμίσει την ελληνική κοινωνία μέχρι αυτή να είναι αργά να αντιδράσει.

Μαζί του και οι πειθήνιοι Υπουργοί του, που συμμετέχουν στο εξελισσόμενο σχέδιο διάλυσης της χώρας. Πώς άνοιξε η σιδηροδρομική γραμμή μέσα σε λίγες ώρες κ.κ. Μουζάλα και Τόσκα και δεν άνοιγε εδώ και 10 μέρες. Τι ήταν αυτό που σας εμπόδιζε να επέμβετε έτσι απλά νωρίτερα και διαταράχθηκε άσκοπα η οικονομία της Ελλάδας; Γιατί αυτή η περίεργη ολιγωρία μέχρι να φτάσουμε στο απροχώρητο; Τι σχεδιάσατε για τις χιλιάδες μεταναστών που κατακλύζουν τα ελληνικά νησιά, εκτός από την οικονομική εκμετάλλευση τους από το κύκλωμα διακινητών εντός της χώρας; Αναπάντητα αυτονόητα ερωτήματα που απλά αποδεικνύουν την εσκεμμένη προσπάθεια σκοτεινών κύκλων καταπάτησης των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων στο Αιγαίο του περήφανου ελληνικού στόλου του 1912.

Ο κ.Λέβεντης, ο πολιτικός που επέτρεπε το πολιτικό σύστημα να χλευάζεται επί δεκαετίες με πίτσες, έχει καταστεί η σοβαρή αντιπολίτευση της διαλυτικής πολιτικής του κ.Τσίπρα, καταδεικνύοντας την ανάγκη για τον εθνικό πόλο που πρέπει να δημιουργηθεί για να σταματήσει το γρηγορότερο δυνατό την καταστρεπτική εθνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που επιβάλλουν εξω-θεσμικά ντόπια και διεθνή κέντρα. Πού είναι η νέα δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το ΠΟΤΑΜΙ, το ΚΚΕ; Πριν είναι αργά και θρηνούμε νέες χαμένες πατρίδες εντός της επικράτειας. Πριν εφαρμοστεί πλήρως το σχέδιο διάλυσης της άναρχα κατειλημμένης από Ασιάτες Ελλάδας.

Η Νέα Δημοκρατία αλωμένη εκ των έσω παλινδρομεί με πιθανότερο τελικό αποτέλεσμα τη διάσπαση σε Καραμανλικούς και μη ανεξαρτήτως της εκλογικής της διαδικασίας, προς όφελος του κ.Τσίπρα και του σχεδίου του. ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι αδυνατούν να συνδυάσουν τις δυνάμεις τους και παραμένουν ανίσχυροι ενώ ακόμα και η Χρυσή Αυγή σιωπά περιέργως. Το ΚΚΕ είναι εγκλωβισμένο σε μία ουτοπία και έτσι όλοι μαζί συνδράμουν με ή χωρίς τη θέλησή τους στη διάλυση της χώρας από τον κ.Τσίπρα.

Απαιτείται η άμεση και έντονη εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων για την τάξη και την ασφάλεια στο προσφυγικό, εφόσον και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ομολογεί αιφνιδιασμό και αδυναμία, πριν μας καταλάβουν οι Φράγκοι στα σύνορα και οι Ασιάτες στην Αθήνα. Που πήγαν όλοι εκείνοι οι ένστολοι και μη ιθύνοντες που μας διαβεβαίωναν, τους προηγουμένους μήνες ότι όλα ελέγχονται και δεν χρειάζονται άλλες δυνάμεις. Γιατί τώρα εκλιπαρούμε τους ξένους να φυλάξουν τα σύνορά μας, χωρίς να έχουμε εμπλέξει τις Ένοπλες Δυνάμεις μας;

Απαιτείται ένα σοβαρό επιχειρησιακό σχέδιο που μόνο η εμπλοκή όλων των κρατικών δυνάμεων της χώρας σε σύγχρονες πολιτικό-στρατιωτικές επιχειρήσεις μπορεί να φέρουν σε πέρας. Είναι εγκληματική αμέλεια να εμπλέκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις σε περισυλλογή απορριμμάτων, σε κατάσβεση φωτιών και τώρα να αδρανούν προς όφελος των κυκλωμάτων εμπορίας των ανήμπορων μεταναστών από τα θαλάσσια σύνορα της Λέσβου μέχρι το φυλάκιο της Ειδομένης που επικουρούνται κοντόφθαλμα από τις τοπικές κοινωνίες. Γιατί ακόμα και ο Στρατός της Κύπρου συνεισφέρει στην ασφάλεια των αεροδρομίων και λιμανιών και εμείς εθελοτυφλούμε επικίνδυνα;

Αν δεν αλλάξει η ντόπια κοινωνία, δεν θα αλλάξει η πολιτική και αν δεν αλλάξει η πολιτική δεν θα αλλάξουν οι πολιτικοί.

Αν δεν αλλάξουν οι πολιτικοί θα αλλάξουν τα σύνορα της Ελλάδας υπό την πρωθυπουργία του κ.Τσίπρα, καταγράφοντας μαύρες σελίδες στην ελληνική ιστορία ανάλογες του 1922. Εάν αυτό θέλουμε ως χώρα, αυτό θα πάρουμε...

Πηγή TheDayAfter


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Άσε μας ρε Λέττα! Καλά το ξεκίνησες το άρθρο αλλά βρε κούκλα ο Λέβεντης θα μας σωσει; κανείς δεν θέλει το καλό μας Λέττα oύτε ο Λέβεντης ουτε κανείς...διάλεξες και 'συ ίνδαλμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]