Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έκρηξη στο μετρό της Κωνσταντινούπολης

Έκρηξη σημειώθηκε στη στάση Μπαϊράμπασα στο μετρό της Κωνσταντινούπολης λίγο νωρίτερα. Πληροφορίες από ξένα πρακτορεία αναφέρουν πως οφείλεται σε τεχνική βλάβη ενός μετασχηματιστή και όχι σε τρομοκρατική ενέργεια.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε με βάση τις πρώτες πληροφορίες και ενδείξεις, ενώ αναφέρθηκαν και έξι τραυματίες.

Ένας αξιωματούχος της δημοτικής αρχής είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι τα δρομολόγια των τρένων και του τραμ έχουν ανασταλεί στο σταθμό Μπαϊράμπασα αφού ακούστηκε ένας ισχυρός κρότος.

Πολλοί χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν πως η έκρηξη ακούστηκε μέχρι την ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, στο Καντικόι.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]