Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σχέδιο κατά της Ελλάδας

Είμαστε οι πρώτοι που κάναμε χρήση του όρου «αλλαγή λαού», ως αποτέλεσμα των πολιτικών που εφαρμόζονται στην πατρίδα μας. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες είχαμε εξηγήσει πως η υπαγωγή στη δικαιοδοσία της τρόικας και η δηλητηριώδης συνταγή του Μνημονίου θα εξασθενούσαν τον κοινωνικό ιστό της χώρας, θα εξωθούσαν πάμπολλους νέους στη μετανάστευση και θα αλλοίωναν τη σύσταση του πληθυσμού της Ελλάδας.

Ολα όσα γράφτηκαν επαληθεύτηκαν ένα προς ένα. Η πολιτική τάξη, για να διατηρήσει τα προνόμιά της, παρέδωσε σημαντικό κομμάτι της εξουσίας στους δανειστές.
Εκατοντάδες χιλιάδες νέοι επιστήμονες αποκόπηκαν από την πατρογονική εστία για να βρουν ένα μεροκάματο στην αλλοδαπή. Εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί, που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το έθνος, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό μας, εισρέουν ανεξέλεγκτα στα νησιά και στις μεγάλες πόλεις.
Ταυτόχρονα, όπως ήδη έχει δημοσιοποιήσει η Ελληνική Στατιστική Αρχή, ο πληθυσμός της Ελλάδας για το έτος 2014 μειώθηκε κατά 21.592 άτομα. Η μείωση αυτή εξηγείται από τη διαφορά θανάτων και γεννήσεων στην επικράτεια. Η ζωή των Ελλήνων χάνει έδαφος και ο θάνατος προελαύνει. Φυσικά, εφόσον επιδεινώνεται ο δείκτης γεννήσεων σε σχέση με τους θανάτους, αυξάνεται και η μέση ηλικία των πολιτών. Μετατρεπόμαστε σε μια χώρα γερόντων.

Αυτή είναι η σύνοψη των έργων και των ημερών των ολετήρων που κατά καιρούς υπόσχονται πως θα... σώσουν τους Ελληνες. Μόλις νικήσουν στις εκλογές, αρχίζουν πυρετωδώς το έργο της θανάτωσης του λαού. Αυτό είναι το μόνο που καταφέρνουν: ο αποπληθυσμός της Ελλάδας.

Το πρώτο μέλημα κάθε οντότητας, ατομικής ή συλλογικής είναι η επιβίωσή της. Στην πατρίδα μας τον τελευταίο καιρό δεν εξυπηρετείται αυτός ο αυτονόητος στόχος από εκείνους που οφείλουν να το κάνουν. Δεν υπάρχει κάποιο νόημα να βελτιωθούν λογιστικά ορισμένοι δείκτες της οικονομίας, όταν δεν θα έχει Ελληνας στην επικράτεια.

Για να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα και να αποφευχθούν ακόμα χειρότερες εξελίξεις από τις σημερινές, πρέπει να σταματήσει άμεσα, με κάθε δυνατό τρόπο και με γενναίες κυβερνητικές πρωτοβουλίες, η «διαρροή εγκεφάλων». Δεν είναι δυνατόν να έχουν περισσέψει χρήματα για κάθε είδους ανίκανους, απατεώνες και κηφήνες, που εξέθρεψαν κατά καιρούς οι κομματικοί μηχανισμοί της μεταπολιτευτικής παρακμής, και να μη βρίσκεται τρόπος να θρέψει τα παιδιά της η πλούσια και ευλογημένη πατρίδα μας.

Ούτε είναι επιτρεπτό να αδιαφορούν για την υπογεννητικότητα οι πολιτικοί που υποτίθεται ότι κόπτονται για το μέλλον του έθνους. Ο πολιτικός κόσμος σε αυτά οφείλει να δώσει άμεσες και πειστικές απαντήσεις, καθώς και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Τα υπόλοιπα έπονται.

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]