Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η εκπαίδευση των τζιχαντιστών μέσα από τα κινητά των... "μεταναστών"

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Πάνω από χίλια χαρακτηριστικά «εκπαιδευτικά» βίντεο βρέθηκαν στα κινητά των μουσουλμάνων «μεταναστών» που έρχονται στην Ευρώπη και πολύ περισσότερες χαρακτηριστικές σκηνές… αποκεφαλισμού μπροστά στην κάμερα.

Οι τρομοκράτες μουσουλμάνοι έχουν ένα πολύ αποτελεσματικό σύστημα απάτης για να αποφύγουν να τους πιάσουν κατά το ταξίδι τους στην Ευρώπη. Εκπαιδεύονται για το τι θα πρέπει να απαντήσουν στις ερωτήσεις που θα τους κάνουν όταν φτάσουν, πως να εξαπατήσουν το σύστημα, που να πάνε για να πάρουν τα περισσότερα λεφτά και αν τους πιάσουν, να περάσουν το λιγότερο χρονικό διάστημα στη φυλακή για εγκλήματα που έχουν διαπράξει. Και επίσης τους έχει ειπωθεί να κρύβουν την τρομοκρατική τους ταυτότητα με το να ξεφορτωθούν κάθε αποδεικτικό κάθε στοιχείο από πάνω τους, πετώντας μακριά τα κινητά τους στα οποία είναι καταγεγραμμένα τα περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία.

Μερικά από τα βίντεο ορισμένων κινητών που βρέθηκαν, πρόβαλλαν τον ιδιοκτήτη του κινητού ο οποίος είναι μέρος της ομάδας των εκπαιδευμένων βασανιστών. Επίσης δείχνουν την εκπαίδευση που κάνουν για να υπομένουν οι ίδιοι τον πόνο και να είναι έτοιμοι για μάχη. Άλλα βίντεο τους δείχνουν να πυροβολούν ο ένας τον άλλον για να μάθουν να υπομένουν τον πόνο, να χτυπούν ο ένας τον άλλο, να βασανίζουν ο ένας τον άλλο.

Πιο συγκεκριμένα, ένα από αυτά τα βίντεο δείχνει δύο άντρες οι οποίοι φαίνεται να είναι συνεργάτες και ο ένας από τους δύο πυροβολεί τον άλλο για εξάσκηση. Ένα άλλο βίντεο δείχνει ένα δωμάτιο γεμάτο από άντρες. Δύο από αυτούς κάθονται στη μέση γονατιστοί ο ένας απέναντι από τον άλλον και αλληλοχαστουκίζονται διαδοχικά. Οι υπόλοιποι γύρω κοιτούν με απάθεια και ορισμένοι τους ενθαρρύνουν. Έχουν χτυπηθεί και βασανιστεί και πιστεύουν στην αποτελεσματικότητα αυτής της θεραπείας.

Σύμφωνα με έναν εγκληματολόγο- ψυχολόγο, το κυρίως θέμα αυτής της θεραπείας είναι να κάνουν τα χτυπήματα και τα βασανιστήρια μέρος της φύσης τους. Εκπαιδεύονται έτσι ώστε σε περίπτωση ανάκρισης να μην λυγίσουν και το ανώτατο όριο αντοχής του φυσικού πόνου να αυξάνεται. Ο λόγος που αρχίζουν μια μάχη, είναι επειδή έμαθαν να χειρίζονται συγκρούσεις με αυτόν τον επιθετικό τρόπο από τους γονείς τους.

Κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής «περιοδείας» τους, εξακριβώθηκαν αναρίθμητες περιπτώσεις όπου οι «μετανάστες» απειλούσαν τους άλλους κάνοντας χειρονομίες με κόψιμο του λαιμού. Στη Σερβία προσωπικό τηλεοπτικού καναλιού απειλήθηκε με παρόμοιο τρόπο ενώ ένα παιδί μόλις 10 ετών έκανε την ίδια χειρονομία μπροστά σε μια Σλοβακική κάμερα. Σε έναν σταθμό τρένου στο Μελέτ της Ουγγαρίας, ένας ρεπόρτερ απειλήθηκε επίσης με τον ίδιο τρόπο.

Ο εγκληματολόγος – ψυχολόγος λέει πως αυτοί οι φανατικοί Τζιχαντιστές έμαθαν να μην μετράει η ζωή αλλά ο θάνατος και αναρωτιέται ποιος ηλίθιος θα έφερνε αυτούς τους ανθρώπους στις χώρες τους; Ακόμα και οι πιο ισλαμικές αραβικές χώρες με σκληρά έθιμα δεν τους θέλουν για αυτόν τον απλούστατο λόγο, ότι ξέρουν πόσο αδίστακτοι είναι.

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ με ακρίβεια περιγράφει την τζιχαντιστική μουσουλμανική νοοτροπία και κουλτούρα: «Το να είσαι ένας βομβιστής αυτοκτονίας, είναι τέτοια τιμή σε σημείο να υπάρχει ανταγωνισμός ποιος θα είναι ο τυχερός που θα εκπαιδευτεί για αυτό τον σκοπό, δηλαδή να γίνει ένας βομβιστής αυτοκτονίας».

Υπάρχει ένα χαρακτηριστικό βίντεο που δείχνει αυτούς τους μουσουλμάνους «μετανάστες» σε κατασκηνώσεις τους στην Ουγγαρία, Σερβία, Αυστρία, Ελλάδα, και Ιταλία. Υπάρχουν διάφορα μουσουλμανικά site που λειτουργούν σαν καταστήματα πώλησης αξεσουάρ γι αυτούς τους «μετανάστες», με λογότυπα της ISIS και τα οποία προσφέρουν για παγκόσμια διανομή.

Η διεθνή στήριξη προς την ISIS είναι τόσο δυνατή, όπως έχουν αποδείξει επανειλημμένα δημοσιογραφικές έρευνες, στο σημείο ένας γνωστός Λιβανέζος τραγουδιστής με ρίζες από τη Σουηδία, ο Maher Zain, να ποζάρει σαν… μοντέλο που φοράει τα ISIS δαχτυλίδια.

Ένα παράδειγμα πολύ χαρακτηριστικού αξεσουάρ είναι το παρακάτω δαχτυλίδι το οποίο βρίσκεται και σε άλλες αποχρώσεις και διαφημίζεται ως το «Δαχτυλίδι του προφήτη Μοχάμεντ». Επάνω στο δαχτυλίδι αναγράφεται με αραβική γραφή «Mohammed Rasul Allah”, το οποίο σημαίνει, «Ο Μοχάμεντ είναι ο αγγελιοφόρος του Αλλάχ’».

Με όλα αυτά ίσως «καταλάβουμε» κάποια πράγματα!



Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]