Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι τζιχαντιστές επικήρυξαν τους ρώσους στρατιώτες

Ανθρωποκυνηγητό για κάθε Ρώσο στρατιώτη, που βρίσκεται στη Συρία, εξήγγειλε η Αλ Κάϊντα.

Σύμφωνα με την έκδοση του Newsweek, που παραπέμπει σε ανάρτηση των τρομοκρατών, στο τουϊτερ, οι μαχητές της ομάδας "Αλ Νούσρα", που συνδέεται με την Αλ Κάϊντα, ανακοίνωσαν ότι επικηρύσσουν κάθε αιχμάλωτο Ρώσο στρατιώτη, για 1.000.000 συριακές λίρες (5.300 δολάρια). Για την αιχμαλωσία ομάδας Ρώσων στρατιωτών, αμοιβή 11.000 δολάρια.

"Ηρωϊκά αδέλφια, στις τάξεις των Μουτζαχεντίν, δίνουμε αμοιβή, για κάθε Ρώσο στρατιώτη, ένα εκατομμύριο" λέει η ανάρτηση της Αλ Νούσρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι άλλος ένας "ηρωϊκός μουτζαχεντίν", ο επικεφαλής της άλλης τρομοκρατικής οργάνωσης "Τζέϊς αλ Ισλάμ", ο Ζαχράν Αλλούς, εξήγγειλε πόλεμο εναντίον των Ρώσων, την 1η Οκτωβρίου. Στις 2 Οκτωβρίου είχε εξοντωθεί, μαζί με τους συμμαχητές του, στο καταφύγιο του, στην περιοχή Μααρέτ-Εν-Χουμμάν.

Στην φωτογραφία, κομβόϊ βυτιοφόρων με κλεμμένο από τη Συρία, πετρέλαιο και με κατεύθυνση την Τουρκία, ανατινάζεται από Ρώσους. Γι αυτό χτυπιέται η Τουρκία, για την παραβίαση τους εναέριου χώρου της και το ΝΑΤΟ έσπευσε να συγκαλέσει άτυπη συνεδρίαση, για το θέμα, όταν στις χιλιάδες παραβιάσεις του δικού μας εναέριου χώρου, από τους Τούρκους, κάνει την πάπια!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Οι ψωριαρηδες τζιχαντιστες ξεχνουν να αναφερουν οτι οι "αμοιβες" προερχονται απο Σαουδικη

    Αραβια και Καταρ!

    Για την Τουρκια δεν ειμαι πλεον σιγουρος,διοτι εχουν αρχισει ηδη οι πονοκεφαλοι και χρειαζονται

    μπολικο μετρητο για "ασπιρινες".


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]