Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Ρώσοι "σαρώνουν" ηλεκτρονικά τη Συρία

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Την πλήρη και ολοκληρωτική ηλεκτρονική επικράτηση των Ρώσων στον πόλεμο της Συρίας, αποκαλύπτει σχετικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hürrriyet, η οποία επικαλείται πληροφορίες του πάντα καλά ενημερωμένου ισραηλινού πρακτορείου ειδήσεων, Debka.

Όπως αναφέρεται, οι Ρώσοι έχουν στείλει στην στρατιωτική βάση τους στην Lazkiye δυο υπέρ εξοπλισμένα ρωσικά İlyushin -20, (İL-20), τα οποία έχουν κυριαρχήσει στον εναέριο χώρο μεταδίδοντας πληροφορίες για όλες τις κινήσεις των Τζιχαντιστών, της συριακής αντιπολίτευσης, ακόμα και των Αμερικανών και των Τούρκων στην ευρύτερη περιοχή

Τα ρωσικά αεροσκάφη που είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικό εξοπλισμό, πετούν επί δωδεκάωρου βάσεως και μεταδίδουν συνεχώς πληροφορίες στο Κέντρο Επιχειρήσεων των Ρώσων στην Lazkiye, οι οποίες προωθούνται άμεσα στα μέτωπα των επιχειρήσεων. Του ίδιου τύπου αεροσκάφη έχουν σταλεί από τους Ρώσους και στη ιρακινή αεροπορική βάση Takaddun, εκτελώντας και εκεί ανάλογη υπηρεσία.

Παράλληλα οι Ρώσοι έχουν εγκαταστήσει στην ίδια βάση στην Συρία οπλικά συστήματα Borisoglebsk 2, υποκλοπής συνομιλιών, που έχουν την δυνατότητα να μην τους ξεφεύγει καμία ραδιοηλεκτρονική επικοινωνία του αντιπάλου. Τα οπλικά αυτά συστήματα έχουν χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ουκρανία από τους φιλορώσους με εξόχως ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Στην Συρία έχουν προωθηθεί στην περιοχή των βουνών Nuseyriye, για να υποκλέπτουν και να πιάνουν όλες τις επικοινωνίες του εχθρού. Ακόμα και οι Αμερικανοί, όπως αναφέρεται, έχουν ανησυχήσει για την αποτελεσματικότητα αυτών των οργάνων υποκλοπής και όπως πιστεύεται από τις 22 Οκτωβρίου και μετά έχουν υποκλέψει όλες τις κινήσεις των αμερικανικών αεροσκαφών στην περιοχή.

Όλα αυτά δείχνουν την μεγάλη αποφασιστικότητα της Αρκούδας να μην υποχωρήσει και να ξεκαθαρίσει μια και καλή το τοπίο της Συρίας, δίνοντας παράλληλα και ένα μάθημα στους εγκληματικούς υποστηρικτές των δολοφόνων Τζιχαντιστών.

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]