Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Σαουδική Αραβία απαιτεί από τον Πούτιν να μην βομβαρδίζει τζιχαντιστές!

Η Σαουδική Αραβία απαιτεί από τη Ρωσία να τερματίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της εναντίον στόχων στη Συρία, δήλωσε Σαουδάραβας διπλωμάτης, σύμφωνα με το σαουδαραβικής ιδιοκτησίας διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya, προσθέτοντας ότι η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος δεν έχει παρουσία στις περιοχές που δέχθηκαν επίθεση.

Πράγματι, σε αυτές τις περιοχές έχει παρουσία η Αλ Κάιντα (ως Αλ Νούσρα), ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA) και άλλες πολλές μικρές τζιχαντιστικές συμμορίες που υποστηρίζονται από την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.

Μιλώντας στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, ο Αμπντάλα Αλ Μουάλιμ δήλωσε ότι η αντιπροσωπεία της χώρας του
«εκφράζει τη βαθιά ανησυχία της σχετικά με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις που διεξήγαγαν οι ρωσικές δυνάμεις στη Χομς και τη Χάμα, μέρη όπου οι δυνάμεις του ISIS δεν έχουν παρουσία. Οι επιθέσεις αυτές οδήγησαν σε έναν αριθμό αθώων θυμάτων. Απαιτούμε να σταματήσει αμέσως και να μην επαναληφθεί».
Χρησιμοποιώντας ένα κοινό ακρωνύμιο για το Ισλαμικό Κράτος, πρόσθεσε ότι
«όσο για εκείνες τις χώρες που έχουν δηλώσει πρόσφατα ότι έχουν προσχωρήσει στη μάχη εναντίον της τρομοκρατίας του ISIS, δεν μπορούν να το κάνουν αυτό την ίδια στιγμή που υποστηρίζουν την τρομοκρατία του συριακού καθεστώτος».
Μιλάει η Σαουδική Αραβία που εξοπλίζει και υποστηρίζει την τρομοκρατία της Αλ Κάιντα.

Μόσχα: Αυτές είναι οι επιθέσεις μας

Οκτώ στόχους του ισλαμικού κράτους στη Συρία υποστηρίζει ότι έπληξε το ρωσικό υπουργείο Αμυνας και έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τα αεροπορικά πλήγματα.

«Σήμερα (Τετάρτη) η ρωσική αεροπορία έπληξε με ακρίβεια 8 στόχους των τρομοκρατών του ISIS στη Συρία. Συνολικά έγιναν 20 έξοδοι», ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ιγκόρ Κονάσνεκοφ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο επλήγησαν δεξαμενές καυσίμων και αποθήκες πυρομαχικών καθώς και στρατιωτικός εξοπλισμός. Οπως υποστήριξε ο ρώσος αξιωματούχος καταστράφηκαν ολοσχερώς τα κέντρα συντονισμού του Ισλαμικού Κράτους σε ορεινή περιοχή.

Το ρωσικό υπουργείο Αμυνας διαβεβαίωσε ότι όλες οι επιχειρήσεις έγιναν μετά από εναέρια αναγνώριση και προσεκτική επεξεργασία των πληροφοριών που παρείχε ο συριακός στρατός.

Τόνισε επίσης ότι τα ρωσικά μαχητικά δεν έπληξαν άμαχους και απέφυγαν τις κατοικημένες περιοχές.

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στη Συρία είναι προσωρινές και θα συνεχιστούν για όσο διάστημα ο συριακός στρατός πραγματοποιεί επιθέσεις εναντίον θέσεων εξτρεμιστικών οργανώσεων στην χώρα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Βλαδιμηρε Πουτιν μονον εσυ εισαι σε θεση να μειωσεις και εξολοθρευσεις ανελεητα τα δηλητηριωδη φιδια του φανατικου ισλαμ, γιατι δεν μπορουν να σε εξαγορασουν τα δολλαρια των φανατικων σειχηδων της Μεσης Ανατολης και ουτε εχεις σκοτεινα σχεδια εναντιον του πλανητη οπως οι δυτικοι, χωρις να υπολογιζουν την αξια της ανθρωπινης ζωης και την ειρηνικη υπαρξη των κρατων. Ο Θεος να σε εχει καλα γιατι μας δινεις ελπιδα οτι ισως δεν επικρατησει τελικα το σκοτος και η υποδουλωση στην ζωη μας και το μελλον των παιδιων μας μεσα στα διχτυα της παγκοσμιοποιησης. Προχωρα ακαθεκτος χωρις υπαναχωρησεις, πολλοι εθνοπροδοτες πολιτικοι νανοι ειναι εναντιον σου ομως οι λαοι ειναι μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]