Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δραματική αύξηση των φανατικών ισλαμιστών στη Γερμανία

Αναμιγνύονται με πρόσφυγες και μετανάστες

Ο αριθμός των φανατικών ισλαμιστών στη Γερμανία έχει αυξηθεί δραματικά τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με πληροφορίες των γερμανικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Η γερμανική BfV ανέφερε ότι ο αριθμός των ακραίων ισλαμιστών που ως πρόσφυγες ή μετανάστες έφτασαν στη χώρα έφτασε τις 7.900 τον Σεπτέμβριο. Πολλοί από αυτούς, αναφέρει η υπηρεσία, έχουν καταθέσει αιτήσεις για παροχή ασύλου.

«Είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι για το γεγονός ότι οι ισλαμιστές στη Γερμανία προσπαθούν, προσποιούμενοι άτομα που χρήζουν ανθρωπιστικής βοήθειας, να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να προσηλυτίσουν και άλλους στις τάξεις τους, μεταξύ των προσφύγων και των μεταναστών», δήλωσε ο επικεφαλής της BfV Χανς Γκέορκ Μάαζεν.

Στο μεταξύ η Γερμανική αστυνομία πραγματοποίησε οκτώ εφόδους στο Βερολίνο, συλλαμβάνοντας υπόπτους για στρατολόγηση προσφύγων- μεταναστών στο Ισλαμικό Κράτος. Οι Γερμανοί συνέλαβαν έναν Μαροκινό, ενώ ένας αλβανικής καταγωγής Σκοπιανός μουσουλμάνος πρόλαβε και έφυγε για την Συρία.

Αυτή την στιγμή περισσότεροι από 600 Γερμανοί υπήκοοι έχουν ενταχθεί στις ισλαμικές εξτρεμιστικές οργανώσεις στην Συρία και το Ιράκ.

Πηγή ARA News


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]