Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ψήφισε κι εσύ τον εκτελεστή σου… Μπορείς!

Αφού κατέστρεψαν και πρόδωσαν τη χώρα, τώρα ζητάνε να τους εμπιστευτούμε!
Όταν η ψήφος γίνεται σφαίρα στην καρδιά της δημοκρατίας
Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο...

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος

Βρισκόμαστε λίγα εικοσιτετράωρα πριν την 20η Σεπτεμβρίου, πριν την 3η καταφυγή στις κάλπες μέσα σε 9 μόλις μήνες. Και αυτές οι τελευταίες εκλογές είναι, αν μη τι άλλο, μία πολιτική παρωδία, μία φαρσοκωμωδία, μέσω της οποίας ξευτελίζεται στον απόλυτο βαθμό η διαδικασία της εκλογής, αλλά και η ίδια η Δημοκρατία (αυτή η χιλιοβασανισμένη Ελληνική Δημοκρατία).

Διανύοντας μία πολύ ιδιαίτερη χρονική περίοδο, οι έλληνες πολίτες καλούνται να αναδείξουν εκείνους που θα «κυβερνήσουν» την χώρα. Εκείνους που έχουν απωλέσει και το τελευταίο «φύλλο συκής», που αποτελούν τον ορισμό της αναξιοπιστίας και της ανικανότητας, αλλά και που δεν διαθέτουν πλέον ούτε ίχνος πολιτικής αξιοπρέπειας. Κι αυτό επειδή θρασύτατα μετέχουν στην ύστατη δημοκρατική διαδικασία της εκλογής, χωρίς να διαθέτουν πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας, αλλά ξεδιάντροπα και ωμά συνομολογούν ότι θα είναι διαχειριστές ενός τρίτου μνημονίου, δηλαδή ενός προγράμματος που έφτιαξαν άλλοι για την χώρα, που είναι ακατάλληλο έως επικίνδυνο για την ίδια τη χώρα και τους πολίτες και που, κατά ομολογία των «κατασκευαστών» του είναι η φυσική συνέχεια των αποτυχημένων προηγούμενων μνημονίων.

Όμως, τίποτε από αυτά δεν εμποδίζει τους περιχαρείς υποψήφιους να συνωστίζονται στα τηλεοπτικά παράθυρα και να περιορίζονται σε λογομαχίες, κοινώς «κατινιές» (ζητούμε συγνώμη από τις Κατίνες), σπαταλώντας τηλεοπτικό χρόνο με στόχο να μην ενημερώσουν για το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά, αντιθέτως, να παραπλανήσουν –για μία ακόμη φορά- τους ψηφοφόρους και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους με το φαιδρό επιχείρημα «οι άλλοι είναι χειρότεροι από εμάς» (δηλαδή κανείς δεν είναι… καλός)!!!

Όλως τυχαίως, θα είναι οι ίδιοι τα άβουλα όντα που θα ψηφίζουν υπέρ όλων των εγκληματικών για τη χώρα νόμων, χωρίς να τολμούν να ψελλίσουν κάποια αντίρρηση, και θα αιτιολογούν τις μειοδοτικές τους πράξεις λέγοντας «μας ψήφισε ο λαός, οπότε…»!!!
Ντίλερ της φρίκης, που την καλύπτουν με πολύχρωμα τηλεοπτικά σποτάκια και εξυπνακισμούς, ανίκανοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, βυσοδομώντας στην λαμπρή ιστορία της χώρας και, έχοντας ως βασικό στόχο την προσωπική τους επιβίωση από την επικείμενη ολική κοινωνική, οικονομική (και εθνική;) καταστροφή, αγωνιούν για την διάσωσή τους ακολουθώντας πιστά τη ρήση «κι ας πάει το παλιάμπελο»…

Μην γελιόμαστε. Το παρόν πολιτικό προσωπικό είναι ό,τι πιο ευθυνόφοβο, οκνηρό, δειλό και ανίκανο να παράξει ουσιαστικό έργο, μπορούσε να υπάρξει ποτέ (σε αυτό τον ποσοτικό και ποιοτικό αριθμό) αυτή η χώρα. Οι πολίτες δεν έχουν δικαίωμα επιλογής μεταξύ τυφλού και μονόφθαλμου. Αλλά μεταξύ πολιτικά άθλιου και πολιτικού τυχοδιώκτη. Μεταξύ «προσωπικότητων» που το μόνο τους προσόν είναι η μεγάλη ταχύτητα αλλαγής πλεύσης και ενσωμάτωσης σε πολιτικούς χώρους που προσφέρουν την δυναμική διατήρησής τους στην επιφάνεια του πολιτικού βόθρου. Δηλαδή όλων εκείνων που φέρουν ακέραια την ευθύνη καταστροφής της χώρας.

"Είναι καθήκον και υποχρέωση των πολιτών", μας λένε οι ριψάσπιδες και τα παπαγαλοειδή τους, να εκλέξουμε κυβέρνηση, επειδή οι «δανειστές» (φίλοι και εταίροι) βιάζονται (για να κομματιάσουν και να μοιράσουν μεταξύ τους τη χώρα;). Ειδάλλως, θα υπάρξουν συνέπειες…! Από αυτούς που μας «δανείζουν» και επιθυμούν να αφοδεύσουν όχι μόνο στην λογική, αλλά στο πολίτευμα (το ταλαιπωρημένο) της χώρας…
Μας ζητάνε να μπούμε στη γραμμή, να σταθούμε απέναντι από την κάλπη και να εκλέξουμε τους υποτακτικούς τους, τους απόλυτους συνεργάτες των κατοχικών δυνάμεων. Δεν αρκεί στους «δανειστές» το ότι υπέταξαν το σύνολο (σχεδόν) της πολιτικής σκηνής, αλλά απαιτούν μέσω της εκλογικής διαδικασίας, δηλαδή με δημοκρατικές διαδικασίες, να εξαναγκάσουν έναν ολόκληρο λαό να αποδεχθεί –δια της ψήφου- την εντολή της ολικής καταστροφής του…

Ας μην γελιόμαστε και ας μην κοροϊδευόμαστε. Αυτές οι εκλογές δεν θα αναδείξουν καμία κυβέρνηση. Μία ομάδα αποτελούμενη από πολιτικές μαριονέτες θα αναδειχθούν για να τοποθετηθούν σε καρέκλες, χωρίς καμία εξουσία πέρα από την ψήφιση και επιβολή νόμων που θα επιφέρουν τον όλεθρο. Και όμως, θα είναι εκλεγμένοι...! Μέσα από "δημοκρατικές εκλογές"!!!
Τελικά, ίσως θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά το ότι, ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την δημοκρατία είναι η ίδια η δημοκρατία… όταν προδίδεται και παραδίδεται από τους υπερασπιστές της…

ΥΓ: Όσο για εκείνους που επιμένουν να ισχυρίζονται ότι οι εκλογές είναι σαν την ρωσική ρουλέτα, πρέπει να τους τονίσουμε ότι ρωσική ρουλέτα με 6 σφαίρες σε εξάσφαιρο πιστόλι, είναι σίγουρη αυτοκτονία που δεν μπορείς να αποφύγεις όταν δεχτείς να παίξεις αυτό το παιχνίδι...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]