Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν υπάρχουν προδότες, αλλά δωσιλογικά ενεργοί...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Παραφράζοντας την μεγαλειώδη δήλωση ενός τιτανοτεράστιου βαρεμένου (όνομα και πράμα): ''Δεν υπάρχουν άνεργοι αλλά μη οικονομικά ενεργοί!'', δήλωση που έρχεται να συμπληρώσει τα γεμιστά της θειάς Θεανούς, μπορούμε κι εμείς να δηλώσουμε με βεβαιότητα πως όχι, δεν υπάρχουν προδότες, παρά μόνο δωσίλογοι που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των κατακτητών. 

Σ' αυτά τα πλαίσια της εισπρακτικής υστερίας των κυβερνώντων εις βάρος του λαού, προκειμένου να δώσουν όσο πιό πολλά λεφτά γίνεται στους τοκογλύφους, η χθεσινή και πρώτη εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω αύξησης του γενικού ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης, από το 2021 και μετά εάν υπάρξει μεταβολή στο προσδόκιμο ζωής των πολιτών της χώρας,  όρια που θα μπορούν να ανακαθορίζονται ανά τριετία, αφού πρώτα θα λαμβάνονται υπόψη οι σχετικοί δείκτες από την ΕΛΣΤΑΤ και την Eurostat! 

Τί λέτε ωρέ κοπρίτες 
Τί λέτε ωρέ μισάνθρωποι; 
Τί λέτε ρε ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ;

Τόσο μίσος πιά εναντίον αυτού του λαού;
Τόση κακουργία;

Και δεν μας λέτε, ω καραγκιόζηδες: Αν το προσδόκιμο ηλικίας αντί να αυξηθεί, υποχωρήσει (όπως φαίνεται πως ήδη γίνεται στην χώρα μας εξαιτίας της εφαρμογής των απάνθρωπων μέτρων των μνημονίων), αν το προσδόκιμο, επαναλαμβάνουμε, μειωθεί, θα μειωθούν και τα όρια συνταξιοδότησης; 
ΟΧΙ, ΒΕΒΑΙΑ!

Γιατί η ''λογική'' σας δεν έχει καμία σχέση με κοινωνικές δικαιοσύνες, συμβαδίσματα με την εποχή μας, και άλλες τρίχες και αισχρές δικαιολογίες, παρά μόνο με μία κακουργηματική μανία είσπραξης και είσπραξης, και περικοπών, και όλο περισσότερων περικοπών, όχι των σπαταλών και των προνομίων των ημετέρων, όχι των ληστρικών απ' ευθείας αναθέσεων, όχι των λεοντείων συμβάσεων-συμφωνιών  με ιδιωτικές εταιρείες, όχι της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος μέσω προμηθειών, επιτροπών, και κάθε λογής μεθόδευσης κατασπατάλησης κρατικού χρήματος (του λαού) προς όφελος ολίγων και εκλεκτών, αλλά αυτών που ο κοσμάκης δικαιούται μετά από χρόνια εργασίας και όχι κοπρίσματος όπως το δικό σας μέσα σε κομματικά γραφεία και αργομισθίες τύπου ''συνδικαλιστών''  και εργατοπατέρων.

Τί να σχολιάσουμε που νάναι άξιο σχολιασμού, που ν' αντέχει σε σχολιασμό;
Τί να σχολιάσουμε πέραν του ότι δεν θα βρεθεί ούτε θεός για να σας κρίνει; 

Θα σας σχολιάσει η Ιστορία...
Και άν ποτέ ξυπνήσει και καταλάβει την δύναμή του και τούτος ο λαός!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]