Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κάποιοι μας δουλεύουν ψιλό γαζί με τους παράνομους μετανάστες

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος

Η γνωστή υπόθεση με το παιδάκι από το Κομπανί της Συρίας που βρέθηκε νεκρό σε μια τουρκική ακτή, λίγο πριν περάσει σε κάποιο ελληνικό νησί, ήταν μια καλά σκηνοθετημένη υπόθεση που στήθηκε, (μάλλον και με την συμβολή του Ερντογάν ο οποίος δημόσια σχεδόν… έκλαιγε από τις εικόνες του νεκρού παιδιού), από τα μεγάλα ΜΜΕ της Ευρώπης και όχι μόνο για να συγκινήσει τους Ευρωπαίους και φυσικά και τους Έλληνες, με το πραγματικά άτυχο αυτό παιδί με σκοπό να συνεχιστεί χωρίς καμία αντίδραση όλη αυτή η ανεξέλεγκτη εισβολή μουσουλμάνων, υποτίθεται προσφύγων, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Στην πραγματικότητα το παιδί δεν βρέθηκε στην ακτή όπως το έδειξαν όλα τα μεγάλα κανάλια, αλλά σε κάποιο άλλο κρυφό σημείο όπως αποκαλύπτει ένα γερμανικό μπλογκ και στη συνέχεια στήθηκε η όλη παράσταση για να προκαλέσει αυτά που προκάλεσε σε διεθνές επίπεδο. Με λίγα λόγια στήθηκε μια καλοσκηνοθετημένη μακάβρια παράσταση, με την συμμετοχή και των Τούρκων συνοριοφυλάκων για να προκαλέσει διεθνή ρίγη συγκινήσεως.

Όσον αφορά την μεγάλη «δυστυχία» αυτών των παρανόμων μεταναστών που τρέχουν να σωθούν από τα πυρά του πολέμου ενώ έχουν χάσει τα πάντα, χαρακτηριστική είναι η δεύτερη φωτογραφία που δημοσιεύεται και πάλι σε κάποιο ευρωπαϊκό μπλογκ. Η φωτογραφία αυτή δείχνει μια παρέα αυτών των… «δυστυχισμένων» σε κάποιο φουσκωτό ενώ περνούν ανενόχλητοι από τις τουρκικές ακτές προς κάποιο ελληνικό νησί εξοπλισμένοι με όλα τα σύγχρονα τεχνικά μέσα βγάζουν… φωτογραφία-selfie για να… αποθανατίσουν την σκηνή της ευτυχής μετάβασης τους σε ευρωπαϊκό έδαφος!


Και τέλος η σκληρή πραγματικότητα των συνεπειών όλης αυτής της ιστορίας. Σε μια γέφυρα στην Γερμανία οι μόλις αφιχθέντες αυτοί δυστυχισμένοι παράνομοι μετανάστες, έγραψαν ένα ενδεικτικό σύνθημα που αντικατοπτρίζει την όλη πραγματικότητα αυτής της ιστορίας : «Euer Kinder Werden Allah Beten Oder Sterben», δηλαδή, «Τα Παιδιά Σας Θα Προσεύχονται Στον Αλλάχ ή Θα Πεθάνουν».

Να αναλογιστούμε όλοι εμείς οι τρεφόμενοι με άφθονο κουτόχορτο Νεοέλληνες, αφού αυτά τα συνθήματα γράφονται στην Γερμανία τι θα γίνει αύριο στην μνημονιακή και κατεχομένη Ελλάδα!!!

Αλλοίμονο μας!

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]