Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

H αλλαγή του κώδικα ιθαγένειας ένα εθνικό έγκλημα

Γράφει ο Γιάννης Νικήτας

Στις 28 Μαρτίου είχε αναφέρει πως θα προωθηθεί στην Βουλή το νομοσχέδιο για αλλαγές στον Κώδικα Ιθαγένειας, ο υπουργός Εσωτερικών Ν. Βούτσης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά. Ένα από τα ψιλά γράμματα της επικαιρότητας με ιδιαίτερη σημασία όμως είναι η αλλαγή των κριτηρίων απόδοσης ιθαγένειας. Πρόκειται για εθνικό έγκλημα της κυβέρνησης Τσίπρα διότι προωθεί:

1. Μαζικές ελληνοποιήσεις και ως εκ τούτου αλλαγή των κοινωνικών και εθνικών συσχετισμών.
2.Αλλοίωση του εκλογικού σώματος.
3.Σύσταση πόλου έλξεως ακόμα περισσοτέρων μεταναστών. Σημειώνεται, πως το τελευταίο πεντάμηνο παρατηρείται αύξηση 598% στις λαθρομεταναστευτικές εισροές σε σχέση με πέρσι.

Υπενθυμίζεται πως το νομοσχέδιο εξάμβλωμα είναι παρόμοιο με αυτό του Ραγκούση επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ (που κρίθηκε αντισυνταγματικό από το Συμβούλιο της Επικρατείας). Ο νομικός πυρήνας του Συμβουλίου της Επικρατείας αφορούσε πως το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι επιφυλάσσεται από το Σύνταγμα μόνο στους Έλληνες πολίτες και δεν μπορεί να επεκταθεί και στους μη έχοντες την ιδιότητα αυτή, αν δεν γίνει αναθεώρηση της σχετικής διάταξης του Συντάγματος.

Έτσι λοιπόν κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι διατάξεις του Ν. 3838/2010 οι οποίες σχεδόν ομόφωνα από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (νόμος Ραγκούση) έδιναν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους αλλοδαπούς που διαμένουν στην Ελλάδα με τη χορήγηση ιθαγένειας.

Πηγή RizopoulosPost


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ο μεγαλύτερος φασισμός από της υπάρξεως του ανθρώπινου είδους ,ο ποιο εγκληματικός ο ποιο δολοφονικος ευρίσκεται και πάλι επί τω έργω. Πόσο μάλλον οταν πρόκειται για έθνη και ομάδες ανθρώπων, όταν η αλλοιώσει των πληθυσμών γίνεται βίαια παρά την θέλησή των ντόπιων .Τότε λέμε ότι καταληφθηκαμε από τον φασιστοκουμουνισμο. Πού μπροστά του ο ναζισμός μοιάζει απλές οδοντόκρεμες. Μόνο στην Σταλινική περίοδο 100 εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Πρόσθεσε και του νεκρούς από τα μέχρι σήμερα χρόνια. Λάθος πού δεν παραχωρήθηκε μία περιοχή να έχουν και να εφαρμόζουν την δική τους παράνοια και σύστημα διακυβέρνησης. Άλλα θα ήταν παλι άδικος κόπος. Τώρα απλά παρακολουθούμε πώς ανακτά ο φασισμός βήμα βήμα την εξουσία για να εφαρμόσει και πάλι επί των ανθρώπων την σχιζοειδη παράνοια του. Και αυτό για να μην φουντώσει ο πελατειακος φασισμός, των κομματικών συμμοριών των κλεπτοκρατων. Έτσι γινόταν πάντα. Και ο λαός θα υποφέρει πάντα, πάντα θα γίνεται σκουπίδι των φασιστών, πάντα θα ονειρεύεται ένα σύνταγμα πού θα εφαρμόζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτό το νομοθετικό εξάμβλωμα προσδοκούν να νομιμοποιήσουν από εκατό έως διακόσιες χιλιάδες παιδιά λαθρομεταναστών πέρα αρκετών χιλιάδων άλλων ανεξαρτήτως ηλικίας υπο αναμονή νομιμοποίησης και απόδοσης ιθαγένειας. Ελληνόπουλα ηλικίας απο 5-7 εώς 20 χρονών πόσα είναι; Σωστά μάντεψατε, πάνε οι προδότες για αντικατάσταση του αυτόχθονου πληθυσμού, ξεκινώντας με ενσωμάτωση του 3-10% με αλλοδαπό πληθυσμό επι του 100% συνολικού ποσοστού αυτόχθονων και 35 % επι του νεανικού πληθυσμού και να τον φέρουν περίπου 50% 50% στα αμέσως επόμενα χρόνια, το 50% του ελληνικού πληθυσμού θα είναι μεγαλύτερης ηλικίας από το νεανικό 50% των αλλοδαπών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]