Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Πύρρος Δήμας κάτω από την "ευρωπαϊκή μπάρα"…

Ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής της σύγχρονης ιστορίας μας, Πύρρος Δήμας, έκανε αυτήν την ανάρτηση στο Facebook!!!

Κάποιοι τον συγχαίρουν και πολύ καλά κάνουν.

Κάποιοι άλλοι, όμως, μετά από τα εύλογα συγχαρητήρια προς τον Πύρρο Δήμα, αναρωτιούνται:
«τα ίδια σκεφτόταν, άραγε, όταν ψήφιζε μνημόνια, προσαρμοστικούς και όλα τα υπόλοιπα θλιβερά που έφερε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου στη χώρα;»

Τα συμπεράσματα δικά σας...



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Το κοπάδι αριθμεί 1368 πρόβατα (εννοώ τα likes). Βρίσκετε και τα κάνετε, όσο υπάρχουν αφελείς που σας ακούν και επηρεάζονται από ανθρώπους που δεν έχουν βιώσει τίποτα τα τελευταία 5 χρόνια, καλά θα κάνουν την γνώμη τους να την κρατάνε για τον εαυτό τους...Όσο ήταν βουλευτής ας ανέβασε στο fb εικόνες και από αυτά που ψήφιζε.

    Αρνούμαι να βλέπω φαρμακοτρίφτες να ανταγωνίζονται στα olympic games για το ποιος θα βγάλει το καλλίτερο πρεζόνι!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ή ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ Ή ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΚΑΣ Ή ΠΟΛΥ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΖΗΛΟΦΘΩΝ Ή ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ... Ο ΠΥΡΡΟΣ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΕΧΘΗΚΕ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΌΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΨΕΓΑΔΙ ΓΕΛΟΙΕ... ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕ ΠΟΣΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;;; ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ;;;

      Διαγραφή
    2. Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
      Σκασμός γιδι , στο σφαγέα και γρηγορα ειναι και αλλα γιδια πιςω σου ....
      Άντε και γαμησου δημα .

      Διαγραφή
    3. Απάντηση σε 12:33
      Για olympic games μίλησα και για όλο το πανηγυράκι που έχει στηθεί. Μπροστά δεν ήμουν για να δω τι έχει πάρει ο καθένας, για να γίνει όμως κάποιος πρωταθλητής χρειάζεται και η χημεία. Για την Griffith Joyner, τον Gabriel Batistuta που ζητάει να του κόψουν τα πόδια έχεις ακούσει τίποτα; Υπάρχουν πολλοί αθλητές με προβλήματα υγείας και χαμηλό προσδόκιμο ζωής.
      Δεν έχω πρόβλημα με τους αθλητές, αλλά καλό θα είναι να σταματήσουμε να βλέπουμε ανθρώπους που δεν μπορούν ούτε το όνομά τους να γράψουν σωστά να καθορίζουν την μοίρα μας. Δεν θέλω άλλους Φασούλες, Δήμες, Ανατολάκηδες, Ζαγοράκηδες και καλλιτέχνες που ξεφτίλιζαν την μνήμη των σφαγιασθέντων προγόνων μου δίνοντας συναυλίες με Κοντσίτες γειτονικών χωρών σε παράνομα κατεχόμενο έδαφος.
      Όσοι δεν έχουν φάει δημόσιο χρήμα από διάφορα υπουργεία μπορούν να λένε ελεύθερα την γνώμη τους, διαφορετικά πιστεύω ότι μπορεί να "ξοφλάνε γραμμάτια".
      Όσον αφορά τα εδώ olympic games ήμουν αντίθετη και θεωρούσα μεγάλα κορόιδα όσους συμμετείχαν σε εθελοντική εργασία και αγόραζαν τα κακόγουστα σουβενίρ τους. Η φιγούρα και η λεζάντα μας κατέστρεψαν, δυστυχώς η κρίση πρωτίστως είναι ηθική.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]