Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ευγενία (Τζένη) Λεβογιάννη «έφυγε» μαχόμενη και νικήτρια



Σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν, μετά από σκληρή μάχη με την επάρατο νόσο, «έφυγε» μία γυναίκα, ένας υπέροχος άνθρωπος, αλλά κυρίως, μία αγωνίστρια πατριώτισσα, μία σπάνια Ελληνίδα, η Ευγενία (Τζένη) Λεβογιάννη.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής

Έχοντας εργαστεί για τρεις δεκαετίες στους πλέον ευαίσθητους τομείς της ασφάλειας της χώρας μας, έχοντας υπηρετήσει και διαφυλάξει με άριστο τρόπο την πατρίδα της και έχοντας δώσει αγώνες κατά ανθρώπων και συμφερόντων (που μέχρι και την τελευταία της πνοή την πολέμησαν με κάθε ανήθικο τρόπο και κάθε μέσο στρατευμένοι συκοφάντες), στην κορύφωση της αγωνιώδους προσπάθειάς της να σταθεί όρθια υπηρετώντας την πατρίδα, άφησε μία ομολογία - παρακαταθήκη μέρος της οποίας απέδωσε τους πρώτους καρπούς της δύο ημέρες πριν, όταν δημοσιεύθηκε το πόρισμα του Επίκουρου Ανακριτή Διαφθοράς κ. Δημήτρη Φούκα. Ενώ αξίζει να τονίσουμε πως δικαιώνεται και ο σημερινός διοικητής της ΕΥΠ κ. Ρουμπάτης για σχετικές δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν.

Στο πόρισμα αυτό καταδεικνύονται γεγονότα, άνθρωποι και ξένες υπηρεσίες που συνήργησαν υπέρ της δημιουργίας κλίματος ανωμαλίας εντός της Ελλάδας, που συντονισμένα αλλά και ανεξάρτητα εργάστηκαν προς την κατεύθυνση υλοποίησης του σχεδίου «Πυθία» το οποίο αφορούσε δολοφονία του τότε πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, ενώ καταδεικνύουν την ύπαρξη και λειτουργία ομάδας πολιτικών και κρατικών υπαλλήλων (της ΕΥΠ και όχι μόνο) που συνεργάστηκαν προς την κατεύθυνση της απόλυτης αποδόμησης της χώρας.

Επειδή οι νεκροί πεθαίνουν πραγματικά μόνο όταν τους ξεχνάμε, σήμερα, σε μία ελάχιστη προσπάθειά μας να τιμήσουμε μία αφανή και σεμνή ηρωίδα, την Ευγενία (Τζένη) Λεβογιάννη, την «Μπουμπουλίνα» όπως την αποκαλούσαν οι φίλοι της, αναδημοσιεύουμε την αποκαλυπτική κατάθεσή της στην Δικαιοσύνη, η οποία υπήρξε θρυαλλίδα αποκαλυπτικών εξελίξεων.

Αιωνία της η μνήμη...

 
 
 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

15 σχόλια :

  1. ΚΩΝ/ΝΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Τερζή ήταν πράγματι όπως ακριβώς την περιγράφετε... Ένας σεμνός και υπέροχος άνθρωπος που αγάπαγε την αλήθεια και το δίκαιο και μάχονταν γι αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς στη χώρα μας δικαιώνεσαι μετά θάνατον.Και δυστυχώς όταν είσαι και ξεχωριστός κάνουν τα πάντα για να σε 《θαψουν》μια ώρα νωρίτερα γιατί τότε θα επιπλέουν οι άλλοι ως φελλοί. Αιωνία της η μνήμη αλλά και αιώνια ως παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαγκες βοηθαει απο ψηλα!!!!
    Και να ξερετε κατι απο ψηλα τα βλεπεις ολα λαι δεν ξεφευγει τιποτα.
    Ευχαριστουμε Τζεναρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ!!! ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ...

      Διαγραφή
  5. Ορθά την αποκαλούσαν οι συνάδελφοι της "Μπουμπουλίνα". Αιωνία της η μνήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως.. Γιατί ήταν Ηρωίδα ... Κυρία με ΄Κ κεφαλαίο... Ανθρωπος με Α κεφαλαίο ... Ψυχή με Ψ κεφαλαίο...
      ήταν μία και μοναδική!!!!!!! Η Τζενουλα θα είναι πάντα κοντά μας...

      Διαγραφή
  6. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΔΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ;;; ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΥΡΙΟ ΦΟΥΚΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ Ή ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΗ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α, ρε Τζενάκι μακάρι να υπήρχαν δέκα άνδρες μέσα στο "μαγαζί" που να είχαν τα α@@@@@α και την ψυχή που είχες εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για την μητέρα μου!
    Σας αγαπούσε και αυτή .

    Μάνα "Σε Αγγέλους επαράγγειλα την σκέψη σου να έχουν, μα μου παν πως οι Άγγελοι..... Αγγέλους δεν προσέχουν" !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΕΤΑΚΙ (ΕΤΣΙ ΔΕ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ Η ΤΖΕΝΑΡΑ ΜΑΣ;) ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΞΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

      Διαγραφή
    2. Γειά σου Αρετή με την καλλιτεχνική φλέβα... Πολύ ωραία η μαντινάδα που αφιέρωσες στη μανούλα σου που τη χάσαμε ΟΛΟΙ μας τόσο πρόωρα και τόσο άδικα... Και ναι οι Άγγελοι έχουν δίκιο... Η Τζένη μας ήταν πράγματι Άγγελος και επί γης!!!

      Διαγραφή
  9. 28/6/2014.....Αιωνία της η μνήμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]