Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υποταγή ή ρήξη;

Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Έχουμε εναντίον μας 18 κράτη της ζώνης του ευρώ (μαζί τους και η Κύπρος). Είναι ολοφάνερο ότι, με πρωτοβουλία των Γερμανών, έχουν πλέον αποφασίσει να δοκιμάσουν την αντοχή της Ευρωζώνης, εξ αιτίας της εξόδου από το ευρώ ενός «απείθαρχου» κράτους.

Αφού, η ευρωπαϊκή ελίτ κέρδισε χρόνο, με τις κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά και θωρακίστηκαν τα συμφέροντά της, τώρα έχει αποφασίσει για την Ελλάδα: Είτε μετατροπή μας σε πλήρη υποτελή αποικία χρέους είτε έξοδό μας από το ευρώ και απομόνωση.

Ενώ οι ευρωπαίοι ολιγάρχες, είχαν μακρόπνοο σχέδιο, το οποίο είχαν θέσει σε πλήρη εφαρμογή από το 2010, οι δικές μας κυβερνήσεις, νόμιζαν ότι κοροϊδεύουν τους κουτόφραγκους, παίρνοντας μόνο εισπρακτικά μέτρα και προσπαθώντας ταυτόχρονα να διατηρήσουν το κομματικό τους κράτος.

Εκεί που έχουν πλέον οδηγηθεί τα πράγματα, σε μας δεν απομένει άλλος δρόμος, από την έξοδο από το ευρώ και τη δύσκολη προσπάθεια ανόρθωσης της εθνικής οικονομίας, ανατρέποντας φυσικά πρώτα το εσωτερικό ολιγαρχικό καθεστώς που μας οδήγησε στη σημερινή κατάντια.

Η παραμονή σε μια ένωση κρατών με παρακάλια, υποτέλειες και ανούσιες θυσίες, δεν οδηγεί ένα έθνος πουθενά.

Πέτρος Χασάπης


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Συμφωνω απολυτως μαζι σου αρθρογραφε, οπως και μεγαλη μεριδα συμπολιτων μας, που επιτελους αρχισαν να καταλαβαινουν οτι τα πλοκαμια της ΝΤΠ σφιγγουν πλεον τον κλοιο για την τελικη εξοντωση της Ελλαδας, παρα τα συνεχη σεναρια τρομου που προσπαθουν να μας επιβαλλουν οτι θα καταστραφουμε εκτος ευρω και ΕΕ. Με την επιστροφη στην ιστορικη δραχμη μας, την εθνικη κυριαρχια μας, με την αποφαση να ξαναβρουμε την Ελληνικη ταυτοτητα μας και τις αρχες μας, με σκληρη συστηματικη ουσιαστικη εργασια να γινουμε παλι αυτοδυναμοι και αυταρκεις στον πρωτογενη τομεα που ειναι η προτεραιοτητα καθε κρατους αλλα τον οποιο εξαφανισε απο την Ελλαδα το κεντρο των Βρυξελλων, ωστε σκοπιμα να ειμαστε εξαρτημενοι απο τους μεταλλαγμενους σπορους στην γεωργια και κλωνοποιημενα κτηνοτροφικα προιοντα της Μοσαντο και αλλων σκοτεινων κεντρων, διατηρωντας, ενισχυοντας και αναπτυσσοντας συνειδητα με ολες μας τις δυναμεις τα δυο ισχυρα εθνικα μας οπλα, τουρισμο και ναυτιλια τα οποια επισης θελουν να αποδυναμωσουν τα ανθελληνικα κεντρα, και δημιουργωντας νεες ισχυρες συμμαχιες στο γεωπολιτικο τοπιο. Οι ΕΕ, ΗΠΑ, ΔΝΤ απεδειξαν περιτρανα οτι ειναι οι μεγιστοι εχθροι μας. Καιρος να αποτιναξουμε τον ζυγο και να απαγκιστρωθουμε απο τα σαπια ευρωπαικα και αμερικανικα προτυπα τροπου ζωης που οδηγουν σε πληρη πνευματικη και ηθικη παρακμη των λαων και διαλυση των παντων για να επιβαλλουν στον πλανητη τα σκοτεινα σχεδια τους. Εσσεται ημαρ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]