Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπανδρέου κατά Καμμένου για τους τζιχαντιστές στην Ευρώπη

Ιδιαίτερα σκληρή κριτική στον κ. Πάνο Καμμένο για την δήλωσή του στη συνδιάσκεψη στελεχών των ΑΝ.ΕΛ. ότι αν η Ευρώπη πάει να χτυπήσει την Ελλάδα τότε το Βερολίνο θα δεχτεί από την χώρα μας ένα μεγάλο κύμα μεταναστών και τζιχαντιστών του ISIS, άσκησε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Ο Πρόεδρο του ''ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών'' μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος για σειρά θεμάτων, αναφέρθηκε και στις δηλώσεις Καμμένου που έχουν προκαλέσει πολλά σχόλια εντός και εκτός Ελλάδας, χαρακτηρίζοντάς τες απαράδεκτες και τον Υπουργό Άμυνας ''απειλή για την άμυνα της χώρας''.

Συγκεκριμένα ο κ. Γ. Παπανδρέου είπε στο σημείο αυτό:

''Απαράδεκτη η δήλωση του Υπουργού Άμυνας, που απειλεί να στείλει τζιχαντιστές και πρόσφυγες στην Γερμανία. Δηλαδή, το ελληνικό έδαφος να γίνει πεδίο μετάβασης της πιο κατάπτυστης οργάνωσης και ιδεολογίας για να πλήξουμε την Ευρώπη, που να θυμίσω, αυτή την στιγμή μας έχει δανείσει πάνω από 300 δις ευρώ.

- Πρώτα, σκεφτείτε τι θα γίνει στην Ελλάδα εάν αυτό συμβεί. Ποιες καταστάσεις θα ζήσουν οι γειτονιές των πόλεών μας.
- Δεύτερον, σκεφτείτε τι αντίμετρα θα έπαιρνε η ΕΕ. Θα μας έκλεινε τα σύνορα, όχι στους πρόσφυγες, αλλά σε εμάς τους ίδιους, τους Έλληνες.
- Τρίτον, αποτελεί μια φασίζουσα νοοτροπία αυτή που προτείνει να μεταχειριστούμε πληθυσμούς ωσάν να ήσαν αγέλη, ως εργαλεία, σε έναν πόλεμο.

Σε μια άλλη κυβέρνηση, μια παρόμοια δήλωση του Υπουργού Άμυνας θα σήμαινε την άμεση παύση του από τα καθήκοντά του.
Ο ίδιος αποτελεί απειλή για την άμυνα της χώρας''.

Τι είχε πει ακριβώς ο κ Καμμένος
Να θυμίσουμε ότι ο κ. Πάνος Καμμένος το μεσημέρι της Κυριακής, μιλώντας στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου των ''Ανεξάρτητων Ελλήνων'', ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αν η Ευρώπη δεν βοηθήσει την Ελλάδα θα δεχτεί ένα μεγάλο κύμα μεταναστών:
«Αν πάνε να χτυπήσουν την Ελλάδα, να ξέρουν ότι εμείς αύριο το πρωί αναστέλλουμε τη συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ, παίρνουν οι μετανάστες τα χαρτιά τους και την ταυτότητά τους και πάνε στο Βερολίνο. Μεταξύ αυτών των μεταναστών, αν υπάρχουν και κάποιοι που έχουν περάσει και για τους οποίους δεν έχει ελεγχθεί αν βρίσκονται στο πλευρό του ISIS, θα είναι ευθύνη της Ευρώπης που θα έχει αποφασίσει να χτυπήσει την Ελλάδα. Αυτή είναι η πολιτική την οποία ασκεί η σημερινή κυβέρνηση»,
είχε πει ο υπουργός, προκαλώντας αντιδράσεις.

Πηγή OnAlert


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ακόμη ΛΕΥΤΕΡΟ ειναι το διποδο ζωντανο ;

    Ο καμμενος μαλακιες λέει , διοτι οι λαθραιοι που ευχαριστούσε και η γλάστρα τους , ήλθαν για να μείνουν .
    Ο καμμενος ειναι μέρος των νέων μορφών δια κυβερνήσεων που ελεγε η παλιολινατσα στον αλλόφυλο και αλλόθρησκο γερό ΜΑΛΑΚΑ Παπούλια .
    Ο καμμένος ειναι η πουτανα του Τσίπρα , μέχρι να περάσει τα προδοτικα σχέδια που ανέλαβε το εκτρωμα που παριστάνει την κυβερνηση !
    Το διποδο Γαπ και ο καμμενος υπηρετούν το ίδιο αφεντικο .-
    Ολα ειναι προσχεδιασμενα και σκηνοθετημενα ...καμία πρόταση για λευτερια ;
    Τα ξέρουμε , τα διαβάσαμε τα ξαναδιαβασαμε ολα αυτα .
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ πως να απαλλαγούμε απο τους 300+1 Αρλεκινους ΕΧΟΥΜΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και ακραίο πάντως θα ήταν ωφέλιμο για την χώρα να έλθουν μερικοί ισλαμιστές και να σφάζανε όλους τους ανθέλληνες στην πλατεία συντάγματος , γιατί άλλως δεν ξεβρωμίζει η χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]