Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ή Ελλάδα ή Μπανανία, η επιλογή είναι δική μας

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Οι «μάσκες» έπεσαν πολύ πιο γρήγορα από ότι περίμεναν μερικοί, ή έλπιζαν κάποιοι άλλοι!

Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι η Ένωση των Ευρωπαίων που διαπνέεται από την αλληλεγγύη των λαών, από την κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη και την ευημερία της γηραιάς ηπείρου, από την κοινή στόχευση για την εξασφάλιση της ειρήνης σε μια Ευρώπη που ταλαιπωρήθηκε από δυο παγκοσμίους πολέμους εξ αιτίας των Γερμανών, για να μην ξεχνιόμαστε.
Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα γερμανικό τέρας που οικοδομήθηκε μέσω ενός διαβολικού νομίσματος που ο στόχος του είναι να επιβάλει μια στυγνή γερμανική δικτατορία στις άλλες χώρες εταίρους, όπου δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα για ανάπτυξη και επιβίωση παρά μόνο για υποταγή και σκύψιμο το κεφάλι σε κάθε εντολή του Βερολίνου, όσο παράλογη και να είναι αυτή.

Το σύστημα επέβαλλε ένα γερμανικό οικονομικό πρόγραμμα μίσους κατά του ελληνικού λαού που είχε σαν κύριο σκοπό, με την βοήθεια των εντοπίων δοσίλογων της Μέρκελ, την εξόντωση των Ελλήνων, την εξάρθρωση της κοινωνίας, την καταρράκωση κάθε αίσθησης εθνικής ή θρησκευτικής συνείδησης, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και ακόμα περισσότερο των ενεργειακών κοιτασμάτων όσο όσο και την μετατροπή της χώρας αυτής σε χώρα «μαϊμού» του Βερολίνου, πετώντας στον καλάθι των αχρήστων με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο όλη την ιστορία της.
Πέρασαν σχεδόν πέντε χρόνια από την αποφράδα εκείνη μέρα που ο ΓΑΠ παρέδωσε την εθνική κυριαρχία με προδοτικό τρόπο στο έλεος των ξένων λύκων, ανθέλληνων τοκογλύφων. Από τότε άρχισε αυτό το δράμα, η τραγωδία της ελληνικής εξόντωσης με την συνδρομή των εγχωρίων δοσίλογων προδοτών που κάποτε θα πρέπει να δώσουν παραδειγματικά δημόσια λόγο για τις προδοτικές τους πράξεις.

Το σύστημα διαβλέποντας ότι έρχονται ραγδαίες και ιστορικές εξελίξεις και προγραμματισμένες αλλαγές στο διεθνές στερέωμα και κυρίως στην ευρύτερη περιοχή, έπρεπε να δέσει καλά στο άρμα του την χώρα αυτή ούτως ώστε να αποτελεί προγεφύρωμα της άμυνάς του εναντία σε πιθανές καινούργιες αναδυόμενες δυνάμεις που θα αμφισβητούσαν την κυριαρχία του. Γι αυτό βρέθηκαν, όπως γίνονταν πάντα, οι πρόθυμοι πολιτικοί που ξεπουλώντας την πατρίδα τους για ίδιο όφελος, συνέβαλαν έτσι ώστε σήμερα η Ελλάδα να είναι όχι μόνον το προτεκτοράτο των ξένων, αλλά μια καταστραμμένη χώρα, με μια διαλυμένη κοινωνία και ένα λαό εξουθενωμένο και αποχαυνωμένο, ανίκανο να αντιδράσει ουσιαστικά και αποτελεσματικά. Μέχρι που αναγκάστηκαν, λόγω δημοκρατικών προσχημάτων, να συρθούν σε εκλογές κι εκεί πήραν το πρώτο ηχηρό χαστούκι καθώς η οργή του λαού τους απέρριψε με χαρακτηριστικό τρόπο.

Τώρα είμαστε πια κατάματα με την σκληρή πραγματικότητα που κάποιοι ήθελαν να την κρύβουν πίσω από ένα διαφανές πέπλο. Οι λύκοι δείχνουν αποκάλυπτα πλέον τα δόντια τους. Η Ελλάδα θέλουν να είναι στο έρμαιο των λύκων που καραδοκούν να κατασπαράξουν ό,τι απέμεινε.

Στο χέρι μας όμως είναι να δώσουμε ξανά το παράδειγμα της ιστορίας μας. Ή θα παραμείνουμε Έλληνες και όχι Έλληνες με... τζιπ πολυτελείας, ή θα είμαστε χώρα ανδρείκελο και η Ελλάδα θα αποτελεί πια ένα δυσάρεστο παρελθόν για ειδικές ιστορικές μελέτες.

Η επιλογή είναι καθαρά δική μας υπόθεση και… «υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια»!

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]