Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να καθίσουν στο σκαμνί όλοι εκείνοι που φταίνε

Απόκτηση του 100% των μετοχών της ΤτΕ από το Ελληνικό Δημόσιο - Εθνικό νόμισμα - Διαρθρωτικές αλλαγές - Μεταρρυθμίσεις με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό - Παραγωγή - Εξωστρεφή Οικονομία.

Εάν πριν έξι χρόνια, υπήρχαν πραγματικοί ηγέτες - άντρες και είχαν εφαρμόσει τα παραπάνω, τώρα η χώρα θα ήταν σε ανοδική τροχιά.

Εκτός αυτών, θα πρέπει η δικαιοσύνη να ενεργήσει γρήγορα.
Θα πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί, όλοι αυτοί που είχαν την τύχη της χώρας στα χέρια τους και κατόπιν την έφεραν σ' αυτή τη δεινή κατάσταση.
Πολιτικό προσωπικό - Τραπεζίτες - Κρατικοδίαιτοι Επιχειρηματίες - Μιζαδόροι - Φοροφυγάδες κτλ.Καταδίκες και άμεσα δήμευση των περιουσιών τους.

Εν καιρώ πολέμου για παράδειγμα, υπάρχει η επίταξη εμπορικών πλοίων, για ιερό εθνικό σκοπό.
Το ίδιο μπορεί να γίνει και τώρα.

Η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο και οι πολύ μεγάλες επιχειρήσεις ΠΡΕΠΕΙ να βοηθήσουν.
Ποιους; Αυτούς που τόσα χρόνια τις στηρίζουν, καταναλώνοντας τα προϊόντα τους και θησαυρίζοντας τους μετόχους τους.
Που είναι όλοι αυτοί οι..."κύριοι";

Ο Ελληνικός λαός ψυχορραγεί, η ίδια η χώρα ξεπουλιέται, παιδάκια λιποθυμούν στα σχολεία και το μόνο που κάνουν αυτοί, είναι να σφυρίζουν αδιάφορα, βγάζοντας όλο τον πλούτο τους, στο εξωτερικό.
Προς την αυριανή κυβέρνηση:
Πάρτε τους τα πάντα. Κινητά και ακίνητα.
Πάρτε τους τα κλειδιά των διυλιστηρίων τους και των κρατικοδίαιτων επιχειρήσεων τους.
Πάρτε τους τα κανάλια πλύσεων εγκεφάλων και τα διόδια των εθνικών δρόμων που έχει χιλιοπληρώσει ο Ελληνικός λαός.

Και τέλος: Κρατικοποιήστε τους οίκους της ανθρώπινης δυστυχίας.
Τους οίκους παραγωγής αλυσίδων και συμφορών.
Κρατικοποιήστε τις τράπεζες.

Κοντολογίς, δώστε οξυγόνο και ελπίδα στο φουκαρά εργαζόμενο και στα παιδάκια του.
ΕΜΕΙΣ δεν έχουμε πλέον να χάσουμε κάτι...
Τα δώσαμε όλα... Για την πατρίδα και τα παιδιά της...
ΤΩΡΑ, έρχεται η ώρα της πληρωμής, των υπαιτίων της κατάντιας μας.

Gaetano


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Κι αν καθίσουν, θα είναι μαζί τους στο σκαμνί κι εκείνοι που θα πρέπει να τους οδηγήσουν εκεί, κι εκείνοι που θα έπρεπε να τους δικάσουν. Οπότε χλωμό το βλέπω, πού να βρούμε τόσο μεγάλο σκαμνί να τους χωράει όλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Εμείς ίσος θέλουμε να τα κάνουμε δύσκολα.
    Οι μεταρρυθμίσεις είναι πολλές και πρέπει να γίνουν με η χωρίς μνημόνια με ή χωρίς δανειακές συμβάσεις. Να μεταρρυθμιστεί το Ασφαλιστικό, Η Υγεία, η Εκπαίδευση το οικονομικό μοντέλο της χώρας. Από την κρίση και μετά δηλ. το 2010 αυτά που έχουν γίνει είναι τόσα λίγα αλλά ήταν όνειρα θερινής νυκτός για τους 'Ελληνες τα χρόνια που κυβερνούσαν και κυβερνούν οι Πασοκατζήδες και οι ΝΔούλες του επιχειρηματικού κατεστημένου των εθνικών και άλλων κρατικοδίαιτων προμηθευτών.
    Ψηφίζω αυτούς που θα κάνουν την Ελλάδα ένα σύγχρονο, αποδοτικό και αποτελεσματικό κράτος.
    Αν ανακυκλώνουμε τους ίδιους και τους ίδιους στη Βουλή με τους συγγενείς τους και τους φίλους τους πιστεύετε ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.
    Αυτά και Καλά Χριστούγεννα. Θα τα πούμε στην κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως σου διαφεύγει μία λεπτομέρεια. Οι "μεταρρυθμίσεις" εξαθλιώνουν τον λαό και μετατρέπουν την χώρα σε αποικία. Λεπτομέρειες θα μου πεις... στατιστικά νούμερα... το ότι άνθρωποι καταστρέφονται για να μεταρρυθμιστεί η Ελλάδα σε ένα μοντέλο οικονομικό που έστησε η Γερμανία (μαζί με τους τραπεζίτες) για να επιβληθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη. Παλιότερα, ξέρεις πως λέγανε ανθρώπους σαν εσένα; Ραγιάδες.Και μην σε χαλάει, γιατί ανθρώπους σαν αυτούς που μας κυβερνάνε (χθες, σήμερα και αύριο, από ότι όλα δείχνουν) τους λέγανε προδότες

      Διαγραφή
  3. Τις μεταρυθμίσεις δεν τις αφήνουν να γίνουν τα εγχώρια επιχειρηματικά συμφέροντα γιατί δεν τους συμφέρει η σύγχρονη και οργανωμένη διαχείριση. Διαβάστε τις αξιολογήσεις και τα μέτρα που προτείνει η τρόικα κάθε εξάμηνο για την αξιολόγηση. Όλα έπρεπε να είχαν γίνει από χθες. Κτηματολόγιο, περιουσιολόγιο, ασφαλιστικό, εργασιακό και άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ συνοπτικα μια λυση θα μπορουσε να ειναι η εξης: 1)Απαγορευση δανεισμου των Ευρωπαικων κρατων απο τις εμπορικες τραπεζες.Δανεισμος εως 20% του ΑΕΠ μονο απο την ΕΚΤ με προνομιακο επιτοκιο βασει αλγοριθμου.Οι εμπορικες τραπεζες μετα απο αυτο χανουν τεραστια ασυδοτα εσοδα λογω της διαμεσολαβησης και συρικνωνονται αναλογα. 2)Κρατικοποιηση της ΤτΕ (το 92% ανηκει σε διεθνεις τραπεζιτες) καθοσον ειναι το κατεξοχην παρακολουθημα της κρατικης εξουσιας και κυριαρχιας.Δεν πωλουνται κυβερνητικες εξουσιες που εκφραζουν την λαικη κυριαρχια.Αντικειται και στο συνταγμα και στην κοινη λογικη για οσους την εχουν. 3)Τοκοπληρωμη για το συνολο του χρεους των 320 δισ€ με ενα επιτοκιο γυρω στο 3%.Καμια διαγραφη χρεους.Ετησια επιβαρυνση τοκων το πολυ 10 δισ€ μονο.Μεσα στις δυνατοτητες μας. 4)Δημιουργια εξορυκτικων ΑΕ απο το δημοσιο με πωληση του 49% σε στρατηγικο επενδυτη και του 51% σε προνομιουχους μετοχους χωρις δικ.ψηφου με ασκηση του δικαιωματος απο το δημοσιο.Οι εταιρικοι φοροι των παραπανω επιχειρησεων θα πληρωνουν τα χρεωλυσια. 5)Γενναια ποσοτικη χαλαρωση απο την ΕΚΤ για κινηθει η αγορα και να απορροφηθουν οι πιεστικες αναγκες πληρωμων μεσα απο την αναπτυξη και τις γιγαντιες επενδυσεις εντος και εκτος Ευρωπης.Ας υπαρξει και πληθωρισμος μεχρι 10%.Μικρο το κακο. 6)Εταιρικος φορος 15% και ΦΠΑ ενιαιο 12%. ΙΚΑ αθροιστικα 20% του μισθου. 7) Θεσπιση δημοσιονομικων φρενων(4%του πληθυσμου οι ΔΥ-Ολοι με συμβασεις τριετεις,μορια, πλαφον μισθων και ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΙΣΘΟΥ). 8)ΚΛΠ ΚΛΠ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφοπλιστής είσαι; Δε βλέπω κανένα μέτρο για τη συνεισφορά ΟΛΩΝ κατά τη ΔΥΝΑΜΗ του καθενός.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]