Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διαλέγοντας τον μάγειρα και τη συνταγή που σου αρέσει...

Περί εγκλημάτων και εγκληματιών...

Ψίθυροι παντού, τίποτα δεν διαψεύδεται, τίποτα δεν επιβεβαιώνεται, κανένας από αυτούς που πρέπει δεν έχει τη διάθεση και το σθένος να αναζητήσει την αλήθεια.

Μαθαίνεις πράγματα από περίεργες γωνιές του διαδικτύου και από ανώνυμα γραπτά τυχαίων ανθρώπων, τα παραδοσιακά μέσα έχουν απλώσει ένα σκοτεινό πέπλο στα έργα και τις ημέρες αυτών που κυβερνούν.

Τα ραδιόφωνα γεμάτα καψούρα και η τηλεόραση γεμάτη συνταγές.
Μελομακάρονα, γαλοπούλες γεμιστές, ταξίδια σε εξωτικές κουζίνες, ευτραφείς μάγειρες, πουτανίτσες μαγείρισσες, αλάνια σεφ με τατουαζ, ο καθένας διάλέγει τον μάγειρα και τη συνταγή που γουστάρει για να καλύψει την αφόρητη μπόχα που αναδύεται από τα πεπραγμένα της τελευταίας πενταετίας με μια χαρμόσυνη και γιορταστική ευωδιά, ψεύτικη όμως.

Ψεύτικη όσο η δημοκρατία των εργολάβων και των τραπεζιτών, ψεύτικη όσο τα αντανακλαστικά της αδέκαστης δικαιοσύνης, ψεύτικη όσο η ίδια η ανάγκη ύπαρξης όλων αυτών των θεσμών.

Ηχητικά πρωθυπουργών ταξιδεύουν σε εργαστήρια του Βελγίου και κανείς δεν λέει κουβέντα αν είναι αλήθεια ή ψέματα...

Το Plazza καλωδιώνεται και κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να ψάξει το πως και το γιατί...

Σατυρικές εκπομπές αναπαράγουν με ελαφρότητα απολειφάδια από βιντεο με συνεντεύξεις στα οποία κάποιοι δηλώνουν ότι ο Βενιζέλος γνωρίζει αλλά έχει σχέδιο, δεν θα κάτσει να χρεωθεί την αποτυχία που έρχεται...

Η βουλή περνάει νύχτα ότι μπορεί, όπως μπορεί, για όποιους μπορεί,όχι για εμάς πάντως...

Δυσωδία,αποτροπιασμός,μια χώρα που γελάει και ταυτόχρονα κλαίει με την κατάντια της, που έχει αποδεχτεί τη σήψη σαν μέλος της οικογένειας της το οποίο ντρέπεται να κουβαλά μαζί στις κοινωνικές υποχρεώσεις.

Και όλα αυτά είμαστε εμείς,όλα αυτά είναι Ελλάδα...

Καλά Χριστούγεννα Έλληνες...

Πηγή Deutsche_Welle

ΥΓ: Από πίτα που δεν τρως, τι σε μέλλει κι αν καεί;...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Και αυτούς θα εμπιστευθούμε, εμείς, να καθορίσουν τον Ανώτατο Νόμο, το Σύνταγμα. Με τις υγείες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]