Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

In Θρασίμια we trust!...

Οι αμερικανοί αφήνουν τις τύχες τους στον Θεό.
Το γράφουν και στο δολάριό τους: ''In God We Trust'' .

Εμείς πάλι, εδώ που φτάσαμε, εμπιστευόμαστε κι αφήνουμε τις τύχες μας στα ''θρασίμια''.

Μόνον αυτά είναι ικανά να διώξουν τα πολιτικά ψοφίμια, τους σάπιους νεκροζώντανους που μας κυβερνούν.

Αυτά, που θίγονται άμεσα και που ξεπουλιέται το δικό τους μέλλον.

Αυτά, που ένα τους χθες, μία δεκαεπτάχρονη μαθήτρια λιποθύμησε μέσα στο σχολείο της στην Πάτρα από ασιτία.  Η μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, και όπως ανακοινώθηκε είχε να φάει μέρες, καθώς η οικογένειά της στερείται ακόμη και τα στοιχειώδη.

Εμείς, οι χειροκροτητές των κομμάτων της αντιπολίτευσης, από το ΠαΣοΚ μέχρι την σημερινή εγκληματική συγκυβέρνηση, είμαστε ανίκανοι να αντιδράσουμε σε ο,τιδήποτε.

Ανίκανοι να αντιδράσουμε στην ανεργία, στις πτωχεύσεις, στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς.

Ανίκανοι να αντιδράσουμε στην κοροϊδία των μνημονίων της ''ευτυχίας'' και στην ''έξοδο'' από αυτά, για να παραμείνουμε όμως αιώνια.

Ανίκανοι και ηλίθιοι μπροστά στο ήξεις-αφήξεις των 100 δόσεων: ''ναι μπορούμε, όχι δεν μπορούμε, ναι αν συμφωνήσει η τρόϊκα αλλά όχι για όλους, για όλες τις οφειλές, όχι για όλες τις οφειλές, εκατό δόσεις αλλά τις λέμε εικοσιτέσσερεις''...

Φτάσαμε να κρεμόμαστε απ΄τα π@π@ρια του κάθε κυβερνητικού μ@λ@κα, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΕ ΕΚΑΤΟ ΔΟΣΕΙΣ, Ή ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ!

Ανίκανοι, ανίκανοι, ανίκανοι!

Μόνον τα ''θρασίμια'' μπορούν!

Σήμερα, αναταραχές έχουμε στην Νομική και συγκρούσεις ΜΑΤ και φοιτητών.

Έτσι, εκείαπό την Νομική πριν 41 χρόνια άρχισε το ξήλωμα της προηγούμενης χούντας. 

Μόνον τα ''θρασίμια'' μπορούν να διώξουν χούντες.
Όχι εμείς, οι ανίκανοι!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ακριβώς τούς "αντιχουντικούς" αγώνες πληρώνουμε φίλε σήμερα !
    Διότι οι γυμνοσαλίγκαροι που εγλυφαν τήν "χουντα" εκ τού ασφαλούς στήν πτώσι της μας το έπαιξαν "αντιστασιακοί" με αποτελεσμα να κερδίσουν τίτλους πανεπιστημιακούς καί ακαδημαϊκούς!
    Πού είναι σήμερα οι γνήσιοι αγωνιστές ακαδημαϊκοί για να συντονίσουν ενωτικά τούς Έλληνες να απαλαγούμε από την μοναδική χούντα η οποία μάς κυβερνα οικογενειοκρατικά από το 1950 μέχρι σήμερα ;
    Ο Παπαδόπουλος ήταν μία επταετής παρένθεσις, ενώ αυτοί αποτελούν ένα διαρκές παρόν 60 περίπου χρόνων !
    Καί τούς συμφέρει να μήν στεκώμαστε σ αυτη την διαρκή κατοχή καί κατρακύλα τους, αλλά στήν "χούντα" τής επταετίας !
    Όταν βλέπω επίσης πολιτικές σκέψεις να στεκωνται στήν κριτική άλλων πολιτικών σκέψεων καί όχι στήν προβολή αξιόπιστου πολιτικού λόγου, τίς ξεπερνώ .
    'Ετσι κάνει ο κάθε σκεπτόμενος πολίτης .
    Γι΄αυτό μένουμε αδρανείς !
    Οι ψευτοπροοδευτικοί οι οποίοι δέν έβλεπαν τούς τουρκικούς εξοπλισμούς οι οποίοι μετετρεψαν τήν Τουρκία σε αυθάδη καί αλαζόνα γείτονα, εχθές πού υπονομεύοταν ο στρατός καί οι αμυντικές μας βιομηχανίες, διαλαλούσαν ότι το "Αιγαίο ανήκει στά ψάρια του" .
    Σήμερα, αντί να προβ'αλουν αξιόπιστο πολιτικό πατριωτικό λόγο ώστε να αντιδράσουμε ενωμενοι απέναντι στόν μοναδικό φασισμό που μάς έφερε στό πεδίο τής καταστροφης καί τής κοινωνικής εξαθλιώσεως, μάς τα έχουν πρίξει με τόν "φασισμό" τής Χρυσής Αυγής !
    Άστα φίλε μου ... Είσαι κατά βάσιν σωστός αλλά ήθελα να συμπληρώσω τήν δική μου άπόψι έτσι μέ μία διάθεσι ενωτική καί όχι στείρας αντιπαραβολής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]