Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία βυθίζεται στον Ισλαμοναζισμό

Ναζιστικό παραλήρημα στην Τουρκία με τον Ερντογάν να βρίσκεται στα χνάρια του Χίτλερ

Ειδικός «φόρος» για τους Εβραίους. Ύμνοι και έπαινοι για τον Αδόλφο Χίτλερ. Αναφορές σε «στρατόπεδα» για τους Εβραίους. Και απειλές εν αφθονία…

Όλα αυτά ακούγονται σήμερα στην Τουρκία, καθώς ο αντισημιτισμός σημειώνει ρεκόρ, ενώ οι μουσουλμάνοι εμφανίζονται να οργανώνουν τη δημιουργία ενός νέου Χαλιφάτου, σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Middle East Media Research.

Η οργάνωση ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι σε μια πρόσφατη έρευνα που έγινε στην Τουρκία διαπιστώθηκε ότι σε μόλις 24 ώρες, στις 17-18 Ιουλίου, 27.309 Τούρκοι χρήστες του Twitter έστειλαν 30.926 tweets, τα οποία υποστήριζαν τη γενοκτονία του Χίτλερ κατά των Εβραίων.

Η έκθεση αναφέρει ότι η αντισημιτική «προπαγάνδα» από Τούρκους αξιωματούχους της κυβέρνησης έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτηρίζει το Ισραήλ πιο βάρβαρο από τον Χίτλερ και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία υποστηρίζουν το κόμμα του, κατηγορούν τους Εβραίους της Τουρκίας για «προδοσία». Παράλληλα οι Εβραίοι έχουν κατηγορηθεί ότι συνδέονται με τη χρήση του Έμπολα ως βιολογικού όπλου και ένας καθηγητής έγραψε στο Twitter σχετικά με την αποστολή Εβραίων στην Τρεμπλίνκα.
Η Τρεμπλίνκα ήταν ένα από τα διαβόητα στρατόπεδα θανάτου της ναζιστικής Γερμανίας στη διάρκεια του Β” Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο αντισημιτισμός είναι εμφανής και αποδεκτός στη ρητορική της τουρκικής κυβέρνησης, επισημαίνει το MEMRI, υπενθυμίζοντας ότι το Μάιο μετά την κατάρρευση του ανθρακωρυχείου ο Ερντογάν συνεπλάκη με έναν ανθρακωρύχο, αποκαλώντας τον «σπέρμα του Ισραήλ».

Το Σεπτέμβριο, ενώ ο Ερντογάν επέμενε στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων ότι ούτε ο ίδιος ούτε η κυβέρνησή του τρέφουν αντισημιτικά αισθήματα, τα μέλη του κόμματός του ανέβαζαν στο Twitter εγκωμιαστικά σχόλια για τον Χίτλερ, και τα καταστήματα στην Κωνσταντινούπολη τοποθετούσαν πινακίδες που έλεγαν ότι «απαγορεύεται η είσοδος σε εβραϊκά σκυλιά», προσθέτει το MEMRI.

Το MEMRI παραπέμπει επίσης σε ένα άρθρο του Ibrahim Tenekeci στην εφημερίδα Yeni Safak. Ο μουσουλμάνος αρθρογράφος επικαλούνταν το έργο του Τούρκου συγγραφέα Nurettin Topcu, ο οποίος έλεγε ότι οι Εβραίοι αποτελούν «την αιώνια κατάρα της ανθρωπότητας».

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι ο Αλλάχ δημιούργησε την εβραϊκή φυλή ως κατάρα για την ανθρωπότητα», υποστήριζε ο Tenekeci. «Η εβραϊκή φυλή έχει σταλεί στον κόσμο για να καταστρέψει κάθε τι καλό, όλα τα γερά θεμέλια και όλες τις απελευθερωτικές αλήθειες…Οι Εβραίοι ενστικτωδώς κάνουν κακό στους ανθρώπους και στην ανθρωπότητα. … Ο Εβραίος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το κακό και την ταραχή».

Το ΜΕΜRI επικαλείται ακόμα τα άρθρα του Karuk Kose.

«Δεν υπάρχει τρόπος να θεραπεύσουμε τις απώλειες στον πόλεμο της Γάζας, αλλά μέχρι να φτάσουμε στη μεγάλη στιγμή της “εκδίκησης”, πρέπει να κρατήσουμε ζωντανό τον πόνο στις καρδιές μας και να ανοικοδομήσουμε τη Γάζα χωρίς καθυστέρηση».
«Οι ζημιές ανέρχονται σε 8 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι ένας μεγάλος αριθμός για ένα τόσο μικρό έδαφος όπως η Γάζα … και η ανοικοδόμηση θα χρειαστεί 20 χρόνια», συνεχίζει ο Kose. «Φυσικά τα χρήματα που απαιτούνται για την ανοικοδόμηση της Γάζας θα προέλθουν από τον μουσουλμανικό κόσμο…Με μουσουλμανική βοήθεια θα ξανασταθεί η Γάζα στα πόδια της- μέχρι η “αγέλη των δολοφόνων” να επιτεθεί για μία ακόμα φορά και να την καταστρέψει».

«Μήπως λοιπόν να μην βοηθήσουμε τη Γάζα επειδή υπάρχει ο φόβος να καταστραφεί και πάλι;
Μήπως να αφήσουμε τους αδελφούς μας στη Γάζα να ζουν στην Παλαιολιθική Εποχή;
Και βέβαια όχι! Ωστόσο είναι καιρός όσοι μουσουλμάνοι αγαπούν τους Παλαιστίνιους και ο πατέρας της Γάζας (ο Ερντογάν) να θέσουν ένα τέλος σε αυτόν το φαύλο κύκλο. Ήρθε η ώρα να αναγκάσουν τους ενόχους και τους φίλους των ενόχων να πληρώσουν τις καταστροφές που προκάλεσαν».

Ο Kose συνεχίζει προτείνοντας να θεσπιστεί ένας φόρος για τη Γάζα, τον οποίο θα πληρώνουν όλοι οι Εβραίοι αλλά και όλες οι επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το Ισραήλ.

«Δεδομένου ότι αυτοί είναι που προκαλούν τις καταστροφές, ας τους αναγκάσουμε να πληρώσουν για την ανοικοδόμηση».
Ο Ali Ihsan Goker, ο οποίος διδάσκει στο πανεπιστήμιο Bilecik, σχολίασε πρόσφατα στο Twitter ότι «η Τρεμπλίνκα θα είναι έτοιμη σύντομα, αυτή την στιγμή κατασκευάζουμε τη σιδηροδρομική γραμμή για να μεταφέρουμε εκεί τους Εβραίους».

Πηγή

Σχόλιο ιστολογίου: Η Ελλάδα θα πρέπει να προσέξει πολύ τη στιγμή που ο Ερντογάν θα κάνει το επόμενο βήμα (στα χνάρια του Χίτλερ), στοχοθετώντας τον δικό του ζωτικό χώρο...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]