Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκική κορβέτα στην Πάρο μέσα στην νύχτα!

Τουρκική κορβέτα έφθασε βόρεια της Πάρου παραβιάζοντας τα χωρικά ύδατα μέσα στη νύχτα. Η κορβέτα εξακολουθεί να πλέει στο Αιγαίο και παρακολουθείται από πλοία του Στόλου μας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

Η τουρκική κορβέτα “BARDIN”, προερχόμενη από τον κόλπο Σμύρνης, εισήλθε την 18 Οκτ (23:35) σε Ελληνικά Χωρικά Ύδατα Βορείως Ν. Πάρου. Στη συνέχεια κινούμενη με Νότια πορεία διήλθε Δυτικώς Ν. Φολέγανδρου και κατόπιν κινούμενη με Ανατολική πορεία εξήλθε από τα Ελληνικά Χωρικά Ύδατα την 19 Οκτ (03:00).

Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν και παρακολουθούν το τουρκικό σκάφος, καθόλη τη διάρκεια του πλου του.

Οι Τούρκοι έχουν το τελευταίο διάστημα μια ιδιαίτερη κινητικότητα όχι μόνο στο Αιγαίο αλλά και στα κυπριακά ύδατα,όπου από αύριο ξεκινουν “έρευνες”. Έρευνες που θα γίνουν στην κυπριακή ΑΟΖ και στα “οικόπεδά” της. Απέναντί της όμως θα βρει ρωσικά και ισραηλινά πλοία, τα οποία θα κάνουν ασκήσεις με πραγματικά πυρά.

Ο εκνευρισμός της Άγκυρας είναι δεδομένος και χρειάζεται προσοχή και ετοιμότητα.

Πηγή OnAlert


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]