Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ισλαμικό Κράτος: Τώρα πολιορκεί την Βαγδάτη

Την ώρα που όλα τα μάτια είναι στραμμένα στην Κομπάνι, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους προωθούνται στην Βαγδάτη έχοντας φτάσει πλέον στα περίχωρα της πόλης.

Με την τελευταία επίθεση που εξαπέλυσαν κατέλαβαν την στρατηγικής σημασίας πόλη Ανμπάρ στην δυτική Βαγδάτη και τώρα είναι μόλις μια ανάσα από το να πέσει στα χέρια τους το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του Ιράκ.

Η πτώση του αεροδρομίου θα είναι η αρχή της τελικής επίθεσης στην Βαγδάτη.

Δείτε στον παραπάνω χάρτη πως προωθούνται από τα δυτικά οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και πόσο κοντά είναι στην Βαγδάτη.



Πηγή tribune


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]