Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αιφνιδιαστικό έλεγχο πολεμικής ετοιμότητας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων διέταξε ο Πούτιν

Έπί ποδός πολέμου τίθενται οι στρατιωτικές δυνάμεις της Ρωσίας στην Άπω Ανατολή, μετά από εντολή του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν για ασκήσεις ελέγχου της επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της ηγεσίας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, ξεκινούν αιφνιδιαστικές επιθεωρήσεις πολεμικής ετοιμότητας και στρατιωτικών ασκήσεων των δυνάμεων στη ρωσική Άπω Ανατολή.

«Σύμφωνα με τις οδηγίες του προέδρου, τα στρατεύματα της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιφέρειας (EMD) θα προετοιμαστούν για ασκήσεις σε συνθήκες πολέμου», - είπε ο Σοϊγκού, ενώ διέταξε τη μετακίνηση των στρατιωτικών υπηρεσιών ελέγχου για την προετοιμασία τους για την εκπλήρωση των καθηκόντων σύμφωνα με την αποστολή τους. 
 
Οι αιφνιδιαστικές επιθεωρήσεις ξεκινούν σήμερα και θα διαρκέσουν έως τις 18 Σεπτεμβρίου. Οι εντολές αφορούν ευρύ πεδίο πολεμικής ετοιμότητας, όπως η προστασία των σιδηροδρόμων, η διάνοιξη διόδων για αμυντικούς σκοπούς και για την πρόσβαση των στρατευμάτων, καθώς και η μεταφορά πολιτών από το Ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, αιφνιδιαστικές επιθεωρήσεις θα διεξάγονται συστηματικά για να διασφαλιστεί η πολεμική ετοιμότητα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

  

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]