Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φλώρινα: Προκαλούν (μετά το DEB) και οι φιλοσκοπιανοί του Ουράνιου Τόξου

Νέο μέτωπο κατά της Ελλάδας ανοίγει στη Φλώρινα μετά την Κομοτηνή, όπου καταγράφηκε άνοδος των εκλογικών ποσοστών του φιλοτουρκικού κόμματος DEB. Μόλις λίγα 24ωρα μετά τις ευρωεκλογές, φιλοσκοπιανοί προκαλούν το εθνικό αίσθημα των Ελλήνων.
Πανηγυρίζουν για τα ποσοστά που απέσπασε το κόμμα Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία – Ουράνιο Τόξο στην ελληνική επικράτεια. Το κόμμα είναι γνωστό για την ανθελληνική δράση του και τις στενές σχέσεις που διατηρεί με παράγοντες των Σκοπίων.

Στην ιστοσελίδα του κόμματος στο facebook δημοσιεύεται συγχαρητήριο μήνυμα της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας. Με προκλητικό ύφος αναφέρεται:
«Το μέλος της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας Ουράνιο Τόξο, που εκπροσωπεί τη μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα, καταγράφει αύξηση κατά 30% των ποσοστών του στις ευρωεκλογές σε σύγκριση με το 2009, την ώρα που το υποψήφιο μέλος της συμμαχίας DEB (τουρκική μειονότητα) αναδεικνύεται πρώτο κόμμα στην Κομοτηνή και την Ξάνθη, όπου απέσπασε 42.718 ψήφους. Μακεδόνες και Τούρκοι στην Ελλάδα επιτέλους βγαίνουν από τη σκιά. Επόμενο βήμα μία θέση στο Ευρωκοινοβούλιο. Συγχαρητήρια!»
Και η λασπολογία δεν σταματά. Εκπρόσωπος του Ουράνιου Τόξου επιτίθεται με θρασύτατο τρόπο κατά την Ελλάδας. Μιλώντας σε σκοπιανό μέσο ενημέρωσης, αναφέρει ότι οι ελληνικές αρχές θέτουν σε εφαρμογή μηχανισμό για την διαγραφή ή την κλοπή της φωνής των «Μακεδόνων»!

Προβληματισμό δημιουργεί την ίδια στιγμή ο αριθμός των ψήφων που απέσπασε το Ουράνιο Τόξο σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Στη Θεσσαλονίκη έλαβε 510 ψήφους, στην Πέλλα 394, στην Αθήνα 560 ψήφους και στο υπόλοιπο Αττικής 272.
Σε ιστοσελίδα που πρόσκειται στο κόμμα, αναφέρεται ότι «το Ουράνιο Τόξο αύξησε τα ποσοστά του στις ευρωεκλογές κατά 27,53% σε σχέση με το 2009, διαψεύδοντας όλους όσοι έκαναν προεκλογικό λόγο περί μείωσης».

Θ. Χερχελετζής

Πηγή εφημ. "Δημοκρατία"


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]