Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε Αλβανία τύπου Εμβέρ Χότζα μετατρέπεται η Τουρκία

Με ισόβια απειλούνται οι στρατιωτικοί που αποκάλυψαν παράνομες δραστηριότητες της ΜΙΤ
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Τουρκία είναι ο ίδιος ο Ερντογάν…

Η Τουρκία του Ερντογάν βυθίζεται στον αυταρχισμό. Σε μία χώρα όπου οποιοσδήποτε τολμά, με οποιονδήποτε παράνομο ή και νόμιμο τρόπο είτε να αποκαλύψει μία παράνομη κρατική δραστηριότητα είτε να αντιταχθεί στις εντολές του «σουλτάνου» - Ερντογάν, θα βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή του τούρκου πρωθυπουργού και θα τιμωρείται με τον πλέον σκληρό τρόπο, επειδή είτε έκανε την δουλειά του όπως έπρεπε είτε είπε τη γνώμη του, ενάντια στα συμφέροντα, τις δράσεις και το εν γένει κράτος σκοταδισμού που επιχειρεί να επιβάλει ο Ερντογάν…

Μέσα σε αυτό ακριβώς το κλίμα, μέσα από δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Taraf, μαθαίνουμε πως 13 τούρκοι στρατιωτικοί αντιμετωπίζουν την ποινή των ισοβίων, με την μήνυση που υποβλήθηκε στα Άδανα στα πλαίσια της έρευνας για το σταμάτημα και έλεγχο των φορτηγών TIR…!

Στην ανακοίνωση που έγινε από την εισαγγελία των Αδάνων αναφέρεται πως ολοκληρώθηκε η έρευνα σχετικά με τους ύποπτους που σχετίζονται με το σταμάτημα των φορτηγών της ΜΙΤ στις 19 Ιανουαρίου στα ανατολικά διόδια Σίρκελι στην περιοχή Τζεϊχάν και επί της οδού Αδάνων-Γκαζιάντεπ.

Στην ανακοίνωση σχετικά με την μήνυση σε βάρος των 13 στρατιωτικών δίνονται οι εξής πληροφορίες:
«Από το σύνολο της έρευνας γίνεται αντιληπτό πως με σκοπό την κατασκοπία πέρασαν στα χέρια τους πληροφορίες για τα στοιχεία ταυτότητας, το κινητό τηλέφωνο και πληροφορίες για τον τόπο κατοικίας μελών της ΜΙΤ, με μια στημένη κατηγορία απέσπασαν μια δικαστική απόφαση παρακολούθησης των τηλεφώνων τους, υπέκλεψαν παράνομα τηλεφωνικές συνομιλίες μελών της ΜΙΤ, έμαθαν λεπτομέρειες σχετικά με τις δραστηριότητες τους, ενημέρωσαν από πριν την Στρατοχωροφυλακή Αδάνων και έτσι σταματήθηκαν τα φορτηγά της ΜΙΤ».
Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως σε βάρος των στρατιωτικών Ö.K, H.G, G.M, H.K, B.K, H.Ö, E.T, H.İ.K, A.Y, M.Ö, C.K, H.Ü. και S.Y που υπηρετούν στην Διεύθυνση Πληροφοριών Στρατοχωροφυλακής σε Άδανα και Άγκυρα, διαπιστώθηκαν τα εξής:
«Υποβλήθηκε μήνυση καθώς διαπιστώθηκε προμήθεια πληροφοριών που πρέπει να παραμένουν απόρρητες με σκοπό την πολιτική ή στρατιωτική κατασκοπία» (άρθρο 328/1 του Τουρκικού Ποινικού Κώδικα), κατηγορία που επιφέρει ποινή από 15 έως 20 έτη φυλάκισης και «κοινοποίηση πληροφοριών που πρέπει να παραμένουν απόρρητες με σκοπό την πολιτική ή στρατιωτική κατασκοπία», ποινή με την οποία αντιμετωπίζουν την ποινή της ισόβιας φυλάκισης.

Αξίζει να τονιστεί πως αφού η κυβέρνηση μετέθεσε πρώτα όλους τους δικαστές και εισαγγελείς που ενεπλάκησαν σε αυτή την ιστορία, στη συνέχεια ασκούνται και διώξεις σε βάρος αυτών των ΚΡΑΤΙΚΩΝ λειτουργών που ανακάλυψαν την παράνομη διακίνηση όπλων προς την Συρία! Ερντογανική δημοκρατία… Νεο-οθωμανικά φτιαγμένη.

Και αυτά είναι μόνο η αρχή της μεταβολής της Τουρκίας σε μία χώρα τύπου Αλβανίας – Εμβέρ Χότζα. Με δεδομένη την μεταφορά υπερεξουσιών και πλήρους ατιμωρησίας που έχει νομοθετηθεί για την ΜΙΤ, είναι σχεδόν βέβαιο πως ο μεγαλύτερος κίνδυνος πλέον για την ίδια την Τουρκία είναι ο σημερινός της πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Γεωργίου Μιχαήλ
Πηγή «Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!»
Πληροφορίες από «Τουρκικά Νέα»



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]