Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσίπρας: Από το 2011 μαριονέτα του Μπαρόζο ο Σαμαράς

Προσωπικά πυρά κατά του πρωθυπουργού εκτόξευσε από τη Ρωσική πρωτεύουσα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζοντάς τον «μαριονέτα του κ. Μπαρόζο», με αφορμή τις αποκαλύψεις των Financial Times.

«Ο κ. Σαμαράς αποδείχθηκε από το 2011 και μετά ότι δεν ήταν τίποτα παραπάνω από τη μαριονέτα του κύριου Μπαρόζο, προκειμένου να έχουμε συνέχεια των μνημονίων στην Ελλάδα, όταν μάλιστα στον ελληνικό λαό, έδειχνε μία αντιμνημονιακή ρητορική» είπε ο κ. Τσίπρας, ανεβάζοντας στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο.

Στο ίδιο μήκος κύματος επεσήμανε πως «το μεγάλο έλλειμμα σήμερα της Ευρώπης, είναι το έλλειμμα της δημοκρατίας.

Η ευρωπαϊκή ηγεσία δυστυχώς θέλει κυβερνήσεις και στην Ουκρανία και στην Ελλάδα, υποτελείς. Κυβερνήσεις που να μην εκπροσωπούν το συμφέρον των λαών τους, αλλά τις κοντόφθαλμες επιδιώξεις της ευρωπαϊκής ηγεσίας».

Έχασε κάθε μέτρο ο Πάγκαλος
Εξαπέλυσε «σκληρή» επίθεση κατά της Ρένας Δούρου και του Μανώλη Γλέζου

«Σκληρή» επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης, γράφοντας νέο κεφάλαιο πολιτικής θρασύτητας στην διαρκώς αναπτσσόμενη "Παγκαλειάδα".

Μόλις λίγα 24ωρα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, εξαπέλυσε σεξιστικά σχόλια κατά της υποψήφιας για την Περιφέρεια Ρένας Δούρου, ενώ αποκάλεσε «νούμερο» τον Μανώλη Γλέζο.
Ο κ. Πάγκαλος, κατηγόρησε τη Ρένα Δούρου ότι παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας, κολλώντας παντού αφίσες με τη «βρωμερή της φάτσα».
Συνέχισε, δε, λέγοντας: «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα».

Απαντώντας σε σχόλιο ακροατή της εκπομπής πως το σχόλιό του ήταν σεξιστικό, ο πρώην υπουργός υποστήριξε πως κάνει χιούμορ πάνω σε μια σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά «να προβάλλεις τη φάτσα σου προεκλογικά».

Παράλληλα, ο Θόδωρος Πάγκαλος αποκάλεσε «νούμερο» τον Μανώλη Γλέζο, λέγοντας: «Δε μπορεί τον άλλον που είναι ''νούμερο'', που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου».

Ο κ. Πάγκαλος, χαρακτήρισε εξωφρενική συμπεριφορά την ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως τον ενοχλεί βαθύτατα ότι ένας στους πέντε Έλληνες, ψηφίζει «το παράλογο και το εξωφρενικό».

Σε ότι αφορά στη δική του ψήφο, ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι θα ψηφίσει ΝΔ ή Ποτάμι, αλλά πάντως όχι ΔΗΜΑΡ γιατί… βαριέται.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]