Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε κατάσταση πολεμικού συναγερμού η ανατολική Ρωσία

 Στην Ανατολική στρατιωτική περιοχή ξεκίνησε μεγάλης κλίμακας ετοιμότητας του ρωσικού στρατού
Η Ιαπωνία θα καταρρίψει βορειοκορεατικούς βαλλιστικούς πυραύλους που τυχόν θα εκτοξευθούν 

Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Σε κατάσταση πολεμικού συναγερμού τέθηκαν σήμερα αιφνιδιαστικά, μεγάλες μονάδες και σχηματισμοί του ρωσικού στρατού, στην ανατολική στρατιωτική περιοχή (BBO), και ειδικά στην ευρύτερη περιοχή του Αμούρ, δήλωσε την Παρασκευή, ο επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου της ανατολικής περιφέρειας Αντισυνταγματάρχης Alexander Gordeev.

«Μέχρι το τέλος του Απριλίου σε σχηματισμούς και στρατιωτικές μονάδες που σταθμεύουν στο Αμούρ στην Εβραϊκή Αυτόνομη Περιφέρεια και στην περιοχή Khabarovsk, έχει προγραμματιστεί να διενεργηθεί έλεγχος μάχης καθώς και ετοιμότητα κινητοποίησης των μονάδων και σχηματισμών, με σκοπό τον έλεγχο της πολεμικής ετοιμότητας των στρατευμάτων. Θα αξιολογηθεί το ηθικό του προσωπικού, η εφαρμογή των διατάξεων, η στρατιωτική πειθαρχία, η εύρυθμη λειτουργία των κρατικών υπηρεσιών ασφαλείας των στρατιωτικών υπηρεσιών, καθώς και μονάδες εφοδιασμού και ιατρικής υποστήριξης», δήλωσε ο ίδιος στο πρακτορείο ITAR -TASS.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ρωσικός στρατός από τις 26 Φεβρουαρίου, βρίσκεται σε συνεχή πολεμική ετοιμότητα, οπότε ο Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε την σχετική εντολή ετοιμότητάς και συναγερμού των μονάδων και σχηματισμών στην Δυτική και Κεντρική Στρατιωτική περιοχή.

Ο υπουργός Άμυνας Sergei Shoigu διαβεβαίωσε ότι ο αιφνιδιαστικός έλεγχος ετοιμότητας μάχης δεν έχει καμία σχέση με τα γεγονότα στην Ουκρανία.

Σχόλιο: Όχι δεν έχει καμία σχέση με την Ουκρανία αλλά έχει με την Βόρεια Κορέα. Η κατάσταση στην περιοχή είναι «λίαν επικίνδυνη». Από την μία πλευρά ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Βόρειας Κορέας δήλωσε σχετικά με την πιθανότητα πυρηνικής δοκιμής, «Περιμένετε και θα δείτε»!
Η αντίδραση της Πιονγιάνγκ έρχεται μετά την ανακοίνωση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών στην οποία καταδικάζει τις πρόσφατες εκτοξεύσεις πυραύλων.
Ο υπουργός Άμυνας της Ιαπωνίας διέταξε σήμερα τις ιαπωνικές ένοπλες δυνάμεις να καταρρίψουν όλους τους βαλλιστικούς πυραύλους που τυχόν εκτοξευτούν από την πλευρά της Βόρειας Κορέας, πάνω από τη Θάλασσα της Ιαπωνίας, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Αντίστοιχη εντολή έχουν λάβει όλα τα Ιαπωνικά πολεμικά πλοία που εξοπλισμένα με αντιπυραυλικό σύστημα μάχης AEGIS. Η εντολή έχει ισχύ από 3 έως 25 Απριλίου 2014. Δεν γνωρίζουμε τι θα πράξουν τα αμερικανικά πλοία που περιπολούν στην ίδια περιοχή.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]