Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ΠΑΣΟΚ υπέρ του "ανθρώπινου δικαιώματος" στον Ισλαμιστικό ολοκληρωτισμό

Tου Ανδρέα Μπανούτσου 

Το RIMSE εδώ και δυόμιση χρόνια έχει αναφερθεί κατά της κατασκευής Ισλαμικού Τεμένους στη περιοχή του Βοτανικού στην Αθήνα με το επιχείρημα ότι ήδη υπάρχει και λειτουργεί άτυπο Τζαμί χωρητικότητας 3000 ατόμων στο Μοσχάτο υπό την αιγίδα του Ελληνο-Αραβικού Μορφωτικού και Πολιτιστικού Κέντρου, ενώ παράλληλα λειτουργούν περισσότερα από 100 άτυπα Τζαμιά στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Προκαλεί λοιπόν εντύπωση η σημερινή ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ κατά του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου που έχει προτείνει δημοψήφισμα προκειμένου να αποφανθούν οι ίδιοι οι Αθηναίοι για το εάν επιθυμούν ή όχι την κατασκευή Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρει τα εξής:
«Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, που διεκδικεί τον Δήμο της πρωτεύουσας της Ελλάδας, ζητά δημοψήφισμα για τη δημιουργία λατρευτικού χώρου!
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος τάσσεται υπέρ δημοψηφίσματος για ζήτημα που αφορά ανθρώπινα δικαιώματα! Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν εξαρτώνται από τη βούληση της πλειοψηφίας. Προστατεύουν το δικαίωμα κάθε ατόμου και κάθε ομάδας ακριβώς απέναντι στη βούληση της εκάστοτε πλειοψηφίας. Πρόκειται για άγνοια των βασικών αρχών του δυτικού θεσμικού πολιτισμού ή δεν έμαθε ότι έφυγε ο κ. Μπαλτάκος»;
Το ΠΑΣΟΚ προφανώς δεν αντιλαμβάνεται ότι τη κατασκευή Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα προωθούν κύκλοι και οργανώσεις (π.χ η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος και ο Πρόεδρός της Ναΐμ Ελγαντούρ) προσκείμενες στη Μουσουλμανική Αδελφότητα, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως τρομοκρατική οργάνωση από πολλές Μουσουλμανικές χώρες ακόμα και από την ίδια την Αίγυπτο, τη χώρα που γεννήθηκε το Ισλαμιστικό αυτό κίνημα.

Κανείς λογικός άνθρωπος και υποστηρικτής των Δυτικών αξιών δεν αρνείται το δικαίωμα στους Μουσουλμάνους να μπορούν να ασκούν ελεύθερα τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.
Όμως για την άσκηση αυτού του δικαιώματος υπάρχουν ήδη όπως προαναφέραμε λατρευτικοί χώροι, οι οποίοι το μόνο που χρειάζεται είναι να νομιμοποιηθούν αφού πρώτα τηρηθούν κάποιες προϋποθέσεις για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία τους.

Η κατασκευή επίσημου Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο την Ισλαμιστική ατζέντα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και των υποστηρικτών της.
Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και οι Σαλαφιστές, όπως ο κ. Αχμάντ Ελντίν του Συλλόγου Ελ Ραχμάν, έχουν επιχειρηματολογήσει κατά της κατασκευής Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα, ορθά θεωρώντας πως τα άτυπα Τζαμιά αρκούν για να ικανοποιήσουν τις λατρευτικές ανάγκες των πιστών Μουσουλμάνων.

Γιατί λοιπόν το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι το δημοψήφισμα είναι αντίθετο προς το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Μουσουλμάνων;

Δεν γνωρίζει το ΠΑΣΟΚ το σχέδιο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας «The Project» που αποσκοπεί στην Ισλαμοποίηση της Δύσης και την εφαρμογή του Ισλαμικού Νόμου, της Σαρία;

Δεν κατανοεί ότι πραγματική απειλή για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών και των νόμιμων μεταναστών θα αποτελέσει η τυχόν ευόδωση των σχεδίων μιας ολοκληρωτικής Ισλαμιστικής ατζέντας;

Η κατασκευή του Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα δεν είναι ζήτημα σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μιας θρησκευτικής μειονότητας όπως θέλει να πιστεύει το ΠΑΣΟΚ, αλλά η απαρχή της υλοποίησης του Ισλαμιστικού σχεδίου για Ισλαμοποίηση της Ελλάδος.

Πηγή RIMSE

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Ολα τα ξέρουν οι πράσινοι ανθελληνες και Ελληνοφωνοι .
    Εσυ μάλλον θα πρέπει να είσαι σε βαθυα μεσάνυχτα .
    ΠΑΣΟΚ + λοιπές κοινοβουλευτικές τσουλες = τάφοπετρα μας .

    Τώρα έμαθες .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με τον ανωτέρω σχολιαστή. Το ΠΑΣΟΚ ήταν και παραμένει από δημιουργίας του μέχρι σήμερα, ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ καταστροφής της Ελλάδας μας, διαβρώνοντας αργά αλλά συστηματικά την Ελληνική γλώσσα, τις παραδοσιακές Ελληνικές αρχές & αξίες, τα ήθη & έθιμα, την κοινωνική συνοχή, καταχρέωσε την Ελληνική οικονομία με υπέρογκους δανεισμούς για λόγους λα'ι'κισμού και για να φθάσουμε πιο γρήγορα στην σημερινή πτώχευση, εκτελώντας πιστά τα μακροπρόθεσμα σχέδια των σκοτεινών κύκλων που προσκύνησε ο Ανδρέας Παπανδρέου στις Η.Π.Α. προκειμένου να αναλάβει την εξουσία και πιστά συνέχισαν και συνεχίζουν την άθλια προδοσία βάσει καθωρισμένου σχεδίου, όλοι οι διάδοχοί του έως σήμερα. Πάντα πουλάνε ''φύκια για μεταξωτές κορδέλες'' όπως λέει η σοφή ρήση, πετάνε πυροτεχνήματα για λόγους εντυπωσιασμού του λαού, κάνουνε αντιπολίτευση λέγοντας το αντίθετο πάντα χωρίς να σκέπτονται τις επιπτώσεις από τυχόν εφαρμογές όσων ξεφουρνίζουν. Φυσικά το ίδιο κάνουν και οι άλλοι αλήτες ηγετίσκοι των άλλων κομμάτων έως σήμερα. Κανένας τους δεν διαθέτει Εθνική Συνείδηση, Ελληνική Ψυχή, Πατριωτισμό, σοβαρή σκέψη και διάθεση ουσιαστικής προσφοράς στην χώρα, όπως περίτρανα ΔΥΣΤΥΧΩΣ αποδεικνύουν για δεκαετίες τώρα όλοι τους.

      Διαγραφή
    2. Όσοι έχουν τέτοιες απόψεις, ας μεταναστεύσουν άμεσα σε χώρες της Μέσης Ανατολής όπου η καθημερινή ζωή καθορίζεται από τους νόμους της ΣΑΡΙΑ, να βιώσουν στο πετσί τους την ισλαμική πραγματικότητα ως τρόπο ζωής και να δούμε μετά αν θα έχουν τις ίδιες απόψεις. Όπως λέει και η σοφή παροιμία, ''έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται'' αλλά το ΠΑΣΟΚ ας μην μας εκπλήσσει, μας χόρτασε από αερολογίες, ανόητες θεωρίες και........δήθεν διεθνιστική κουλτούρα.........

      Διαγραφή
    3. Συνέλληνες, οι καιροί είναι πονηροί, ας μην αποκλείουμε το γεγονός ισχυρή χρηματοδότηση να εισρέει στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ αλλά και σε τραπεζικούς λογαριασμούς στελεχων του, εντός & εκτός Ελληνικών Τραπεζών, από ισλαμοφασιστικά τεράστια κεφάλαια φανατικών πολυεκατομμυριουχων μουσουλμάνων, που ονειρεύονται την παγκόσμια εγκαθίδρυση του ισλάμ και να έχει γίνει μαριονέττα και αυτών των κέντρων όπως και της Δύσης.

      Άλλωστε το ΠΑΣΟΚ μέχρι σήμερα με τις ανάλογες μίζες & πλούσιες ανταμοιβές πολλών στελεχών του, ξεπούλησε τα πάντα στην Ελλάδα στα ξένα σκοτεινά συμφέροντα.

      Διαγραφή
  2. Σημερα καμια ιδεα δεν διακινειται πια χωρις συμφερον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]