Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έκτακτο σχόλιο, για τον έκτακτο... γύψο...

Ο έρπων φασισμος που έχει εξαπλωθεί και στις τρείς, διακριτές (υποτίθεται) εξουσίες, που απαρτίζουν ένα δημοκρατικό πολίτευμα (νομοθετική, εκτελεστική, δικαστική), βάζει εμπόδια, στην ουσία απαγορεύει την ενημέρωση στον ελληνικό λαό.
Με το πρόσχημα της δήθεν διαφύλαξης της ιδιοτικότητας του πολίτη από καταγραφές συνομιλιών και άλλες, απειλούν με "αυτόφωρο" όποιον, έστω και εν ενεργεία βουλευτή, δημοσιοποίησει τέτοιο υλικό!

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ σε οπτικοακουστικό υλικό, και απειλούν με διώξεις.

Όψιμος και φαρισαϊκός πόνος για την ιδιοτικότητα και την προστασία της προσωπικής ζωής του πολίτη, όταν αυτοί ως κράτος παρακολουθούν τα τηλέφωνα κάθε "αντιφρονούντα" που οι ίδιοι θεωρούν επικίνδυνο για την εξουσία τους, καταγράφουν με τους ρουφιάνους τους κάθε "ύποπτη" κατ' αυτούς καθημερινή μας κίνηση, παρακολουθούν τα "ίχνη" μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης στο ίντερνετ, και ξέρουν ακόμα και τί εφημερίδα διαβάζουμε ή ποιόν ραδιοφωνικό σταθμό ακούμε!
Και με την δικαιολογία ότι αυτοί είναι το κράτος!

ΛΑΘΟΣ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!   
Ο λαός. Οι πολίτες.
Και έχουμε οικειοθελώς συστήσει αυτόν τον οργανισμό που λέγεται Κράτος, όχι για να μας καταδυναστεύει, αλλά για να οργανώσουμε την ζωή μας σε κοινωνικά και πολιτισμένα πλαίσια!

Εμείς είμαστε το Κράτος, εμείς είμαστε η κυβέρνηση και η εξουσία κατά το Σύνταγμα.
 
Και όλοι αυτοί στον βαθμό που καταδυναστεύουν τον λαό και περιορίζουν τις ελευθερίες του, ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΝΩΜΗΣ, γίνονται ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ της εξουσίας και ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ της εντολής και της άδειας που ΕΜΕΙΣ τους δώσαμε, να διοικούν και να άρχουν!
Δεν είναι δυνατόν η "ενημέρωση" του πολίτη να γίνεται μόνον από τα έμμισθα κυβερνητικά παπαγαλάκια των μεγκάλων και λοιπών διαπλεκόμενων τηλεοπτικών καναλιών...
Από λασπολόγους, υβριστές κάθε αντίθετης άποψης, διαστρεβλωτές της αλήθειας...
Από τους καθ' έξη και κατ' επάγγελμα συκοφάντες, ψεύτες, εγκάθετους του "συστήματος"!
 
Αρκετά ως εδώ!
Η κυρία Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, στην ανακοίνωση της υπογραμμίζει ότι "τα παραγγελθέντα ισχύουν και για κάθε άλλο αυτόφωρο κακούργημα"!

Με την διαφορά ότι κακούργημα και μάλιστα όχι αυτόφωρο αλλά διαρκές, είσαστε όλοι ΕΣΕΙΣ που με πρόσχημα την προστασία του πολίτη, αλλά μόνον και μόνο για να προστατέψετε τις καρεκλίτσες σας, που ΕΜΕΙΣ σας επιτρέψαμε να καθήσετε...
 
ΒΑΖΕΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ "ΓΥΨΟ"!
Θα έρθει η ώρα που θα ελεγχθείτε και θα διωχθείτε!...



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. τι πιο παραδοξο ακομα θα δουμε σαυτη την παρακμιακη κοινωνια που ζουμε;;;Η δικαιοσυνη να απειλει και να προστατευει,τις λαμογιες των διοικουντων με τετοιο θρασος...να λεει η δικαιοσυνη ΟΧΙ στο φως...ΝΑΙ στο σκοταδι ο Ελληνας πολιτης...εχουν συνειδηση που ειναι το δικαιο αραγε;;;η μηπως επειδη κατι τους εκβιαζει η απειλει τους ιδιους πανε με τα νερα τους;;;Υψηλες αξιες και θεμελιωδης παραγοντες για την δομη ενος κρατους και την συσταση μιας κοινωνιας οπως ειναι η δικαιοσυνη και οι δικαστες...ειναι σωστο να εξαρτονται απο ανθρωπινες αδυναμιες;;;μηπως θα επρεπε να καταργηθουν οι δικαστικοι και οι δικαστινες...που εχουν αποδεδειγμενα ανθρωπινες αδυναμιες και η εκτελεση των αποφασεων...η απονομη δικαιοσυνης να γινεται απο μηχανηματα...εφοσον ανθρωπια και δικαιο δεν υπαρχει..καλυτερα θα ειναι με ψυχρη λογικη ενας κομπιουτερ να βγαζει μιαν αποφαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tha sas parakalousame na eiste kosmioi stous haraktirismous sas .akoma den ehete katalavi pos I orgi tou kathe aplou politi ton ehi vgali exo apotarouhatou me kati tetious ilithiouis ipotithomenous isangelis . diladi zitoun me ekfovismous tin aposiopisi kathe ethnikis prodosias kathe epikindinis praxis apokuvernitikous epikindinous eligmous opou epiferoun apolia ethnikis gis opos paradigmatos hari sta imias. kai pia nomizis oti eisai esi k. kouzamani I iandipote kouzamani ? ean eihai ligi evestisia kai epignosi prin examolisis tis vlakiesou eprepe naeihai katathesi tin paretisisou san ellinida .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΑ ΚΑΡΤ,ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ,Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΑΦΑΣΙΑ,Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΛΙΘΑΡΓΟ,Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΕΛΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συγχαρητηρια,σε ολους μας πως το κατορθωσαμε αυτο το υπεροχο που περιγραφεις;;;.

      Διαγραφή
  4. Απορώ, αν δεν ήταν θεούσα τι θα έκανε;...
    Υπάρχει μία παροιμία που λέει "παπά κόρη, διαόλου θυληκό"
    Πόσο κολλάει στην περίσταση δεν ξέρω, πάντως τους θρησκομανείς τους θεωρώ εξίσου επικίνδυνους με τους άθρησκους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλη την Εκκλησία να φοβάσαι...
      Οι παπάδες μεταφέρθηκαν σε άλλο ταμείο ασφάλισης και συνταξιοδότησης, αλλά δεν μετέφεραν και τα λεφτά τους. Τα άφησαν στην Εκκλησία. Ουσιαστικά δηλαδή κλέβουν τη σύνταξη άλλων. Γιοι του Μαμωνά.

      Διαγραφή
    2. Πού το διάβασες αυτό που γράφεις ρε γίγαντα; Πουθενά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Λασπούλα στην εκκλησία πάλι; Δεν βαρεθήκατε; Είναι δυνατόν ρε όργιο, να μετακινούνται ασφαλισμένοι και να μην μετακινείται το κεφάλαιο ασφάλισής τους; Και το αμετακίνητο κεφάλαιο ρε γιγαντοτεράστιε τρολάκια που βρίσκεται; Άντε που μου πλακώσατε μόλις μυριστήκατε ότι μπορεί να αφήσετε την βρωμιά σας για την Εκκλησία της Ελλάδας. Άντε να χαθείτε βρωμύλοι του κερατά που απλώνεστε μόνο κατά των πυλώνων αυτής της χώρας. Άντε να μου χαθείτε εφιάλτες

      Διαγραφή
    3. Δεν το διάβασα, το ένιωσα... Τις βρισιές σου να τις κατευθύνεις σε αυτούς που τις αξίζουν.

      Διαγραφή
    4. Το ένιωσες...! Μάλιστα.Να φανταστώ όπως ένιωσε ο Σαμαράς να μιλάει με τον Θεό; Άντε συμμαζέψου. Γιατί η λογική σου λέει πως ένας κλέφτης, όλοι κλέφτες. Στηρίζει την "λογική" του Πάγκαλου του "μαζί τα φάγαμε". Και, βγάζει ολίγο μίσος για κάτι που σύμφωνα με όσα γράφεις, δεν έχεις ιδέα τι είναι. Μάθε τι είναι Εκκλησία και μετά ξαναγράψε σχετικά

      Διαγραφή
  5. Υποβρύχια που γέρνουν, δικαστές που βολοδέρνουν, για του αδύναμου το δίκιο, πρέπει να χείς θάρρος αντρίκειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]