Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρωθυπουργός 2 σε 1: Και κυβερνήτης και δικαστής!

Τελικά αυτό που θα καταφέρουν είναι να κάνουν ήρωες αυτούς που θέλουν(;) να βάλουν στο περιθώριο ή να φυλακίσουν!
 
Αυτούς που πριν λίγο καιρό τους προωθούσαν υπογείως, σαν ανάχωμα στην διαρροή ψήφων  από την κυβερνητική παράταξη προς την υπόλοιπη αντιπολίτευση.
Και θα γίνουν "ήρωες", γιατί θα είναι εύκολο πιά για κάθε ακροδεξιό βουλευτή να δημοσιοποιεί το οπτικοακοακουστικό υλικό που έχει (παράνομα μεν, αλλά αποδεικτικό της φασιστικής νοοτροπίας και πρακτικής της κυβέρνησης), και μετά να κρύβεται μέχρι να λήξει το Αυτόφωρο, ή να κάθεται και να περιμένει να συλληφθεί, γενόμενος έτσι δύο φορές
"ήρωας της ενημέρωσης του λαού", στα μάτια των οπαδών του, αλλά και άλλων..
Κι ύστερα τί θα πεί αυτό που είπε ο
"πρωθυπουργός" και οιονεί δικαστής: "δεν θα επιτρέψω σε μία εγκληματική οργάνωση να γίνει ο ρυθμιστής των εξελίξεων!";
 
Πώς ο ελάχιστος αυτός "πρωθυπουργός" (μαριονέτα και τζουτζές της τρόϊκας και των τοκογλύφων), αποκαλεί εγκληματική οργάνωση ένα κόμμα που νόμιμα συμμετείχε στις εκλογές και που το ψήφισαν νόμιμα 500.000 πολίτες το 2012, σήμερα μπορεί και περισσότεροι;
 
Έχει βγει καμία απόφαση δικαστηρίου; Έχει τελεσιδικήσει τίποτα;
ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΟΥΛΗΔΕΣ να μας ρίξουν λάσπη ότι συμπλέουμε με τους ακροδεξιούς ή αποδεχόμαστε την ιδεολογία ή τα επιχειρήματά τους!

Όταν αύριο-μεθαύριο ο ίδιος φασιστάκος
"πρωθυπουργός", με την ίδια ευκολία και την ίδια αυθάδεια προς το δημοκρατικό πολίτευμα, κατονομάσει κατά πως του 'ρθει και κατά πώς θα τον συμφέρει ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ως "εκληματικές οργανώσεις" και θα προσπαθήσει να τα διαλύσει χρησιμοποιώντας την Δικαιοσύνη... ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!
ΗΔΗ, ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!
Όσοι από μας αισθανόμαστε και είμαστε πραγματικοί δημοκράτες, θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους την ελευθερία λόγου και έκφρασης ΟΛΩΝ, ανεξαρτήτως ιδεολογίας, καθώς και το απόλυτο δικαίωμα ΟΛΩΝ σε μία ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη Δικαιοσύνη, όπου ΟΛΟΙ θα κριθούν δίκαια για τα πραγματικά τους εγκλήματα!

Ακόμα και οι δωσίλογοι, και οι προδότες!...Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]