Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γ@μώ το Ναζισμό σας!

Γράφει ο Γιάννης Λαζάρου

Γερμανοναζιστές, τσόγλανοι, προδότες με ταυτότητα, εγκληματίες ανθρώπων και συνειδήσεων. Δεν πάει άλλο να κρατάμε εμείς τα λόγια μας όταν τέτοιου είδους καθάρματα έχουν τη νομιμότητα να κάνουν κολιγιές με τύπους όπως ο ναζιστής Σουλτς. 
Εμείς να δεχόμαστε όλες τις συνέπειες αυτής της Κατοχής, εμείς να σφαγιαζόμαστε άνανδρα, εμείς να τα χάνουμε όλα και από πάνω πρέπει να μην κρίνουμε τον Κουρέλη, Λοβέρδο, Ελιές, Σημίτη, Βενιζέλο και όλα των καθίκια που απαρτίζουν την κομματική τους μερίδα όταν ναζιστοπροσκυνούν τον εθνικοσοσιαλιστή ναζιστή Γερμαναρά Σουλτς.

Φτου κακά στην γλώσσα μου, σοβαροφανή Ελληνάρα μου, διότι ακούγονται άσχημα οι χαρακτηρισμοί σε όλη την τσογλαναρία που γερμανοπροσκυνάει αλλά πρέπει να είναι ευτυχισμένα όλα αυτά τα σαπάκια διότι το μοναδικό μέσο αντίστασης είναι η γλώσσα μας. Οποιαδήποτε άλλη φυσική και δικαιολογημένη αντίσταση είναι από τους δικούς ΤΟΥΣ νόμους προχαρακτηρισμένη ως χτύπημα κατά της δημοκρατίας ΤΟΥΣ.

Ακούγεται άσχημα και μπορεί να τιμωρείται κιόλας η ελληνικότατη έκφραση “Μαλάκας” όταν αναφέρεσαι σε αυτά τα καθάρματα, αλλά το ότι αυτοί σε θεωρούν μαλάκα σκοτώνοντάς σε είναι νόμιμο άρα ηθικό.

“Όποιος με στηρίζει ας πάρει μέρος στην Ελιά γιατί είναι καλό να ενωθούν οι δυνάμεις της Αριστεράς”, είπε ο ναζιστής Σουλτς ετοιμάζοντας την λίστα ονομάτων για όσους δεν τον στηρίζουν. 
Στέρεψαν οι ελληνικές λέξεις για να του απαντήσεις. 
Μόνο μία μένει: “ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ”. 
Αριστεροί και Σουλτς αγκαλιά κι αυτοί για να σε σώσουν.

Άραγε ποιος τελικά είναι ο μαλάκας; 
Φτιάχνουν το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, σας προτρέπει να τούς ακολουθήσετε. Τουλάχιστον ο Χίτλερ με το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα έταζε και δουλειές. 
Είναι δύσκολο να γίνεις Χίτλερ στην θέση του Χίτλερ αλλά καλά το πάει το γράμμα το παλικάρι Σουλτς. Από τον Εθνικοσοσιαλισμό στον Ευρωσοσιαλισμό, να χαρούν και οι Συριζαίοι (οι δήθεν αντίπαλοι του Σουλτς) διότι τα σύνορα καταργούνται και το γεωσύστημα που αποκαλείται Ελλάδα θα προσαρτιστεί αμέσως στην Ομοσπονδία της Νεοναζιστικής Ευρώπης.

Ως παλαμακιστής των ανωτέρων σουργέλων δεν μπορεί να μην είμαι μαλάκας ακούγοντας το ναζιστικό γερμανικό δικαστήριο ότι το ελληνικό δημόσιο πρέπει να αποζημιώσει τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης για την καταναγκαστική εργασία τους, με το αιτιολογικό ότι τα καταναγκαστικά έργα που πέθαιναν Θεσσαλονικιούς Εβραίους έγιναν στην Ελλάδα και όχι στην Γερμανία. Έμεινε έργο πίσω ναζιστικό που το εκμεταλλεύτηκαν οι Έλληνες όταν αποχώρισαν οι Ναζιστές από την χώρα.
Ναι, είμαι μαλάκας και μάλιστα χοντρομαλάκας, γιατί μεθαύριο που θα ζητήσουν οι Γερμανοί αποζημιώσεις για τα σαμποτάζ των Ελλήνων ανταρτών κατά την διάρκεια της πρώτης Κατοχής, πάλι θα τρέχω ως μαλάκας να παλαμακίζω τον Σουλτς και την “ελληνική” ναζιστοπαρέα του. Γιατί αποζημιώσεις θα δοθούν αλλά όχι από την Γερμανία προς την Ελλάδα αλλά το αντίστροφο. Να μην ξεχνάμε ότι την ζημιά που έπαθαν οι Γερμανοί από το αντάρτικο στην Ελλάδα ακόμα το φυσάνε και δεν κρυώνει.

Πήγες και ανατίναξες την Γέφυρα του Γοργοπόταμου προξενώντας στον γερμανικό στρατό ζημιές εκατομμυρίων μάρκων; 
Ανατίναξες το κτίριο της ΕΣΠΟ;
Έκανες κι άλλες αντιναζιστικές πράξεις; 
Τι πήγες κι έκανες ρε Έλληνα; 
Ποιος θα τα πληρώσει αυτά; 
Θυμηθείτε το, οι Έλληνες του σήμερα. Εκτός κι αν γραφτείτε στην Ελιά του Σουλτς και ως καλοί ναζιστο-υποτακτικοί θα σας εξαιρέσουν τα αφεντικά σας από τον λογαριασμό.

Ποιες συγνώμες της Γερμανίας και μαλακίες; 
Δεν πέρασαν δύο μήνες που ο ίδιος ο Σουλτς σε ελληνικό έδαφος καταχειροκροτούμενος από ναζιστοπροδότες έπαιρνε τα χάκια του με την συμφορά των Ελλήνων, λέγοντας ότι όπως έκαναν οι δικοί του γονείς, θυσίες ως θύτες θηριωδιών, πρέπει να κάνουν και οι Έλληνες ως θύματα της νέας θηριωδίας (πατήστε εδώ).

Να τα ξεχάσουμε όλα και να πάμε παρακάτω; 
Πολύ θα θέλαμε αλλά η Γερμανική Δικαιοσύνη δεν ξεχνάει και το απέδειξε με την απόφασή της για τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης. Δεν ξεχνάνε ποτέ και τίποτε και αυτό που ξεκίνησαν με τον Α' παγκόσμιο Πόλεμο θα το κάνουν κι ας έχουν θύματα Έλληνες, εκτός από αυτούς που θα γραφούν σε λίστες Σουλτς, Τσίπρα και κάθε ευρωναζιστή. 
Όσους δεν τους προσκυνήσουν θα τους λιώσουν μέχρι τον τελευταίο. Δεν αλλάζει το κύτταρο του ναζιστή και του γερμανοτσολιά ό,τι χρώμα σημαίας και αν κουβαλάνε.

Μπορεί να μας έμεινε μοναδικό όπλο η γλώσσα, αλλά δεν ισχύει το παλιό “η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει”. Οι λίγοι που ακόμη την χρησιμοποιούν ως πρέπει, θα την χάσουν “νόμιμα και ηθικά” και οι πολλοί που την χρησιμοποιούν για να γλύφουν ναζιστομαλάκες θα έχουν την τύχη που έχει κάθε γλυφτρόνι προδότης. Κι αν δεν καταλαβαίνουν το υπονοούμενο ας ανατρέξουν στις απώλειες του γενεαλογικού τους δέντρου.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

12 σχόλια :

  1. Ο κος Σουλτς, προ διετίας, όταν είχαν πέσει ήδη οι πρώτες υπογραφές που μας έδεναν χειροπόδαρα είπε (νουθετώντας μας) πως πρέπει να είμαστε σοβαροί και... pacta sud servanda.
    Δεν μας είπε όμως ποιές ήταν οι... pacta κλπ το 2009.
    Τα καλά και τα συμφέροντα, αυτοί είναι και θα είναι, δεν πρόκειται να αλλαξει τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κατοχικό δάνειο δεν είναι pacta;

      Διαγραφή
    2. Καλά, εδώ είναι σαφές πως εφαρμόζουν την λογική του καραγκιόζη, τα δικά μας δικά τους και τα δικά τους δικά τους.
      Δεν πρόκειται να βρούμε άκρη με τις τσατσές που μπλέξαμε.

      Διαγραφή
    3. Όταν εμείς δεν φροντίζουμε να εισπράξουμε αυτά που μάς χρωστούν, όπως έκαναν άλλες χώρες, τότε ας μην παραπονούμεθα και, προ παντός, ας μην καταφεύγουμε σε φτηνά υβρεολόγια, όπως το παραπάνω άρθρο. Ούτε σοβαρότητα συνιστούν, ούτε αποτέλεσμα φέρουν.

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ Μιχαήλ, καλό θα είναι να πάψουμε να αυτοενοχοποιούμαστε χρησιμοποιώντας πρώτο πληθυντικό στις αναφορές μας για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα. Δεν είμαστε εμείς, οι πολίτες, που δεν φροντίζουμε να εισπράξουμε τα προς την Ελλάδα χρέη. Είναι αυτοί, οι πολιτικοί (ή πωλητικοί) που για "άγνωστους" λόγους διαχειρίζονται τη χώρα σύμφωνα με τα συμφέροντα των δανειστών μας και όχι της χώρας. Η χρήση του πρώτου πληθυντικού υποσυνείδητα ενοχοποιεί τους πολίτες και καταλήγει στο τραγικό "μαζί τα φάγαμε". Ας είμαστε, λοιπόν, προσεκτικοί, γιατί η λανθασμένη χρήση των λέξεων τείνει να λειτουργήσει συνενοχικά για όλους εκείνους (και είναι ένα τεράστιο ποσοστό Ελλήνων πολιτών) που δεν μετείχαν σε φαγοπότια, που δεν ξεπούλησαν και δεν παρέδωσαν την χώρα. Και, φτηνό υβρεολόγιο προς την κοινή λογική είναι η προπαγανδιστικοί μηχανισμοί της μνημονιακής κυβέρνησης (του χθες και του σήμερα), που ανερυθρίαστα καθυβρίζει την πραγματικότητα εισάγοντας καινά δαιμόνια είτε προς την κατεύθυνση της ενοχοποίησης των πολιτών, είτε προς την κατεύθυνση δημιουργίας επικίνδυνων συγκρουσιακών πόλων. Σύμπτωση...! Και στις δύο περιπτώσεις οι πραγματικά υπεύθυνοι διαφεύγουν του κάδρου των ευθυνών, ενώ συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες αθώωσής τους και επιπλέον εμφάνισής τους ως... λογικά σκεπτομένων... Εάν η σοβαρότητα βρίσκεται στον Άδωνη, εάν το αποτέλεσμα βρίσκεται στο success story, τότε κάτι λάθος συμβαίνει στον χώρο του αέναου χρέους (που λεγόταν κάποτε Ελλάδα και που σήμερα οικοπεδοποιείται προς τέρψιν και κερδοκοσκοπία -φυσικά- των "δανειστών" μας)

      Διαγραφή
    5. Τους πολιτικούς αυτούς δεν τους ψηφίζουν οι Κινέζοι, αλλά ΕΜΕΙΣ, ή λάθος κάνω;

      Γιατί εδώ και 70 χρόνια, που δεν φρόντισαν να εισπράξουν τα οφειλόμενα, ΕΜΕΙΣ, οι ψηφοφόροι, δεν τούς ζητήσαμε και εξακολουθούμε να μην τους ζητάμε τον λόγο;

      Απλώς, είμαστε λαός αδιάφορος και ανώριμος. Ας έχουμε επιτέλους την αξιοπρέπεια να παραδεχτούμε το λάθος μας.

      Διαγραφή
    6. Τέλος με το αυτομαστίγωμα. Σου τα έγραψε μιά χαρά ο παραπάνω. Τι θέλεις δηλαδή; Περαιτέρω επεξηγήσεις ή επιμένεις να ενοχοποιήσεις έναν λαό που το μόνο λάθος που έκανε ήταν ότι πίστευε ότι δεν θα τον ξεπουλήσουν οι ηγέτες του; Κόφτε το λοιπόν. Και όσοι από εσάς αισθάνονται πως έσφαλαν και μετείχαν της καταστροφής της χώρας, δεν έχετε από το να παραδοθείτε στις αρχές και να ομολογήστε το έγκλημά σας κατά του ελληνικού λαού ή να... κρεμαστείτε. Άντε γιατί παραπήγε η παραμύθα. Κομμένες οι τρολιές. Αρκετά παίξατε με την καταστροφή του Έλληνα

      Διαγραφή
    7. Δυστυχώς, εσύ και όλοι όσοι νομίζετε ότι δεν φταίξαμε, δεν απαντάτε σε τίποτε απ' όσα γράφω παραπάνω. Μονάχα που τότε δεν ξέρω τι ρόλο παίζει ο "κυρίαρχος" λαός σε μία δημοκρατία και πώς την φαντάζεστε αυτή.

      Με τέτοια μυαλά, δεν είναι καθόλου περίεργο ότι φτάσαμε στα χάλια που φτάσαμε.

      Κρίμα.

      Διαγραφή
    8. Ολαός είναι κυρίαρχος, αλλά τυγχάνει και εξαπατηθής, αγαπητέ, Το εξαπατηθής μην τ παραβλέπεις. Και μάλιστα, κατ' επανάληψη και από διαφορετικούς "ηγέτες" κάθε φορά, που λειτουργούσαν υπέρ τρίτων και όχι υπέρ της χώρας. Ο λαός είναι κυρίαρχος, γιατί σύμφωνα με τα δεδομένα αποφασίζει. Όταν τα δεδομένα που του δίνονται είναι λανθασμένα ή ψευδή, τότε αποφασίζει άθελ'α του το τέλος του. Με τα μυαλά του μαζί τα φάγαμε και της ενοχοποίησης, δηλαδή της συστηματικής ψυχολογικής επιδρομής που έγινε εν καιρώ μνημονίου, με αυτά τα μυαλά φτάσαμε στο χάλι που είμαστε. Στην Ελλάδα γίνονται μαζικές ψυχολογικές επιχειρήσεις για καθοδήγηση μαζών σε συγκεκριμένες συμπεριφορές. Και αυτό είναι ένα ακόμη πείραμα πουκάνουν στο απέραντο χώρο πειραματισμών οι ισχυροί (και δεν αανφέρομαι στις ψευδεπίγραφες παλιολινάτσες που παριστάνουν τους εν Ελλάδι ηγέτες)

      Διαγραφή
    9. Αγαπητέ Μιχαήλ, δείχνεις να είσαι ψαγμένο άτομο... αν κρίνω από τα σχόλιά σου σε άλλους ιστότοπους (εφ' όσον είσαι το ίδιο άτομο).
      Λοιπόν ειλικρινώς, με όσαν γνωρίζεις και καταθέτεις για τους "βροχοποιούς" και τις... άλλες δημοκρατικές δυνάμεις, πιστεύεις, πως ένας λαός, που μέχρι την δεκαετία του 7, ήταν σχετικά τίμιος (ίσως και ναίφ), χριστιανικός και ευσπλαχνικός, κατάφερε σε μια γενιά να αλλάξει τα πάνω κάτω χωρίς έξωθεν πρώτο κινούν;
      Εφ' όσον και εσύ παραδέχεσαι, πως η χώρα είναι σε σημείο παγκοσμίου ενδιαφέροντος, ήταν δυνατόν να αφεθή αυτός ο λαός να αυτοκυβερνηθή προτάσσοντας τα συμφέροντά του;
      Υπάρχει υπεύθυνη αυτοκυβέρνηση με δημοσιογραφία που ελέγχεται απολύτως από τα μεγαλοεπιχειρηματικά συμφέροντα;
      Τί θα αποφασίσει ένας απλός άνθρωπος στήν οικονομική του διαχείρηση, όταν οι ταγοί (όλοι) του υπόσχονται καλλίτερες μέρες, οικονομολόγος είναι ο φηφοφόρος να βάζει κάτω τους εθνικούς λογαριασμούς και να βλέπει τις αλχημείες και την δημιουργική λογιστική;
      Ξεχνάμε την επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στο χρηματιστήριο (στην φούσκα του) και τι μήνυμα έδωσε; Τα αυτοκίνητα του Παπαθανασίου; Η μείωση στο 1% των φόρων δωρεών (που αφορούσαν τους πλουσίους και ζάπλουτους), τι επίπτωση είχε στα μελλοντικά δημοσιονομικά έσοδα που τώρα φορτώθηκε ο εκμαυλισμένος νεοέλληνας;
      Θα μπορούσα να γράφω επί πολύ, αλλά δεν θέλω να κουράσω, σκέψου μόνον πως το πολυπρισματικό κομματικό σύστημα είναι πλήρως ελεγχόμενο (όπως έχεις τονίσει κατ' επανάληψιν), με τον α ή β τρόπο, ίσως και εκβιαστικά, και η μόνη "διαισθητική" επιλογή των ... βοοειδών θα ήταν η κάπως ελαφρότερη δηλητηρίαη, τίποτε άλλο.
      Τελειώνοντας, θαρρώ, πως πρέπει να ξεπεραστουν οι σύγχρονες κομματικές κατατάξεις και να συμβάλουν όλοι (στο κατά δύναμιν) να προσδιορισθή η σύγχρονη ουσιαστική διαίρεση, που σαφώς έχει να κάνει με την επιλογή της αυτοδιάλυσης μέσα στο πολυεθνικό (όχι πολυευρωπαικό, έχει σημασία) μόρφωμα, ή με κόπους, θυσίες και τα σωστά κονέ η επανεκκίνηση με ένα νέο σύνταγμα που ο κάθε κατεργάρης θα πηγαίνει άκλαυτος στον πάγκο του.

      Διαγραφή
    10. @ 11 Μαρτίου 2014 - 7:05 μ.μ.

      Δεν παραβλέπω το «εξαπατηθείς», αλλά όταν ο λαός αυτός αφήνει να «εξαπατάται» επί 34 τόσα συναπτά έτη, τότε ή είναι ανώριμος, ή συνεργός. Διαφορετικά δεν εξηγείται.

      Γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο π.χ. στην Γερμανία, την Γαλλία, ή σε άλλες προηγμένες χώρες; Λες ότι ”Ο λαός είναι κυρίαρχος, γιατί σύμφωνα με τα δεδομένα αποφασίζει”. Μάλιστα. Την 31 Ιανουαρίου 1996 είχε τα δεδομένα των Ιμίων. Οκτώ μήνες αργότερα, ψήφισε τον Σημίτη πρωθυπουργό της Ελλάδος! Τον εξηπάτησε ο ίδιος με το χρηματιστήριο το 1999 κι όμως, την 9/4/2000 τον ψήφισε ξανά πρωθυπουργό. Χρειάζονται κι άλλα παραδείγματα ανωριμότητας, αδιαφορίας για τα εθνικά θέματα, φιλοτομαρισμού κλπ.; Και για να επιστρέψω στο επίμαχο θέμα: Είναι δυνατόν να μας χρωστά η Γερμανία επί 70 χρόνια κι εμείς να μην ελέγχουμε, έστω δια των αντιπροσώπων μας στην Βουλή, τον λόγο που δεν τα εισπράττουμε; Είναι δυνατόν να γίνονται οι αθλιότητες που γίνονται, κι εμείς να ψηφίζουμε ξανά τους ίδιους και τους ίδιους, μετατρέποντας το πολίτευμα σε κληρονομική, κοινοβουλευτική κλεπτοκρατία; Κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει, κι αυτό μην το ξεχνάς.

      @ 11 Μαρτίου 2014 - 9:46 μ.μ

      Να διευκρινίσω ότι δεν γνωρίζω αν κι άλλοι χρησιμοποιούν το όνομά μου, αλλά από μερικά πράγματα που γράφεις ότι «είπα» και τα οποία δεν έχω πει, αντιλαμβάνομαι ότι με μπερδεύεις με άλλον. Άλλωστε, γράφω πολύ σπάνια.

      ”πιστεύεις, πως ένας λαός, που μέχρι την δεκαετία του 7, ήταν σχετικά τίμιος (ίσως και ναίφ), χριστιανικός και ευσπλαχνικός, κατάφερε σε μια γενιά να αλλάξει τα πάνω κάτω χωρίς έξωθεν πρώτο κινούν;”

      Πουθενά δεν λέω κάτι τέτοιο. Eίπα ότι εμείς ευθυνόμαστε για την μη είσπραξη των γερμανικών οφειλών (βλέπε και παραπάνω). Νομίζω ότι είμαι αρκετά σαφής. Τα υπόλοιπα είναι άσκοπες φλυαρίες. Νομίζω ότι, από μέρους μου τουλάχιστον, ο διάλογος έχει κλείσει.

      Διαγραφή
  2. Ποιος ψηφίζει αυτούς που τους κάλεσαν να μας πηδηξουν νόμιμα , άρα και ηθικά ;
    Βεβαίως και είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ , εφόσον ακόμη τους κοιτάμε και κάνουμε ουρές να πληρώσουμε τα χαράτσια των αφεντικών των .
    Σίγουρα είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ που πείνουν τα παιδια μας και οι Γέροντες μας και εμείς παίρνουμε τηλέφωνα στα τσοντοκαναλα τους να πούμε και να παρακαλέσουμε τους γενιτσαρους να μας ....λύσουν το πρόβλημα μας και τους λέμε σαν ΜΑΛΑΚΕΣ και ευχαριστω .
    Όταν πάψουμε να είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ θα φύγουν και τα γουρουνια οι χαζαραιοι που με την ψήφο μας μας συμπεριφέρονται σαν ΜΑΛΑΚΕΣ και δικαίως ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]