Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πέρασε από την Ολομέλεια της Ευρωβουλής η άρση ασυλίας της Τρόικας

Απείχαν απο την κρίσιμη ψηφοφορία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ
Αντιμέτωποι με ποινικές και αστικές ευθύνες πλέον οι Τροικανοί!

 Μία τεράστιας σημασίας απόφαση για την Ελλάδα και τον λαό της κατάφερε να αποσπάσει πριν από λίγο από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νότης Μαριάς.

 
 Η Ολομέλεια έκανε δεκτή την τροπολογία που κατέθεσε χθες στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου για άρση ασυλίας των εκπροσώπων της Τρόικας σε όλες
τις χώρες που έχουν επιβληθεί μνημόνια. 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι της ψηφοφορίας απείχαν, σύμφωνα με τον κ. Μαριά, οι Έλληνες ευρωβουλευτές της ΝΔ, αλλά (άκουσον-άκουσον) και του ΣΥΡΙΖΑ(!!!)

Πλέον, με αυτή την απόφαση όλοι όσοι έχουν προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε βάρος της Τρόικας, θα εξετάζονται οι υποθέσεις τους κανονικά και οι εκπρόσωποι των δανειστών θα λογοδοτούν επίσης κανονικά και με τον Νόμο στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τις πράξεις τους!

Είχε προηγηθεί η κατάθεση της τροπολογίας αυτής από τον Νότη Μαριά στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων, όπου «τις εν λόγω τροπολογίες είχαν συνυπογράψει άλλοι τέσσερις βουλευτές μέλη της Πολιτικής Ομάδας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κ.Σ.Σ.Ε. κ. J. Clappison.
 
Επισημαίνεται ότι από ελληνικής πλευράς και στην χθεσινή κρίσιμη ψηφοφορία συμμετείχαν μόνο (και ψήφισαν) ο Νότης Μαριάς (ΑΝΕΛ) και ο Κύπριος βουλευτής Νίκος Νικολαΐδης (ΕΔΕΚ).



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Αλήθεια υπάρχει Ελληνας ελευθέρως σκεπτόμενος να πιστεύει έστω και ενα κόμμα απο το άρθρο ;
    Ηρωας ο Μαρίας !
    Διαύγεια στην λύκο φωλιά των μασωνων !
    Τέτοια άρθρα θα έπρεπε να απαγορεύονται αυστηρωτατα σε ιστολόγια που αγαπούν την Πατριδα .
    Ποιος θα δικάσει ποιον ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να απαγορεύονται ρε ομορφάντρα τέτοια άρθρα; Επειδή λένε την αλήθεια για το τι συμφωνούν πίσω από την πλάτη μας αυτοί που μας κυβερνούν και αυτοί που θέλουν να μας κυβερνήσουν; Αλήθεια, διάβασες το άρθρο ή γράφεις ό,τι σου γουστάρει; Σε ενόχλησε ο Μαριάς και δεν σε ενόχλησε ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θέλουν την τρόικα να λειτουργεί υπεράνω του νόμου; Μπορείς να καταλάβεις, πραγματικά, τι σημαίνει λειτουργία χωρίς την ευθύνη απέναντι στο νόμο; Ακριβώς τέτοια πρέπει να δημοσιεύονται στα πατριωτικά ιστολόγια, "ελληναρά" μου, ακριβώς τέτοια... που χαλιέσαι με τον Μαριά, και καταπίνεις την καμήλα αμάσητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ι ο Μαρίας και η νδ και ο ΣΥΡΙΖΑ και η τροΐκα και η ΕΕ και ολα τα κέρατα έχουν ενα και μοναδικό αφεντικο .
      Αλήθεια πιστεύεις οτι η ΕΕ και τα μαγαζάκια της δεν ξέρουν οτι προσχεδιασμενα μας αφανιζουν ;
      Η τροΐκα δεν ξέρεις απο που παίρνει τας εντολας ;
      Αλλα το τραγικό ειναι οτι πιστέψες οτι ο Μαρίας θα ξεσκεπασει τον δολοφόνο !
      Όλοι στο κόλπο .....και οσονουπω θα το δεις και εσυ .

      Διαγραφή
  3. Η τρόικα αποτελείται από το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την Κομισιόν. Δεν γίνεται να αρθεί η ασυλία σε κάτι που δεν έχει ασυλία. Η μαλακία πάει σύννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]