Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αν ο Σαμαράς είχε κοχόνες…


Με την ευκαιρία της ανάληψης της Ευρωπαϊκής Προεδρίας από την Ελλάδα και την τοποθέτηση στην θέση του προέδρου του Αντώνη Σαμαρά, έχει γίνει πολύς θόρυβος τόσο από τις «ευκαιρίες» που διανοίγονται για την Ελλάδα, όσο και από τις ρατσιστικές επιθέσεις των «ευρωπαίων εταίρων», που βλέπουν την Ελλάδα σαν φτωχό και ανίκανο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια ή η οποιαδήποτε προσπάθεια να ασχοληθεί η απλή λογική με τους προπαγανδιστές εν Ελλάδα και τους προβοκάτορες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Εάν ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Αντώνης Σαμαράς, διέθετε κάποια στίγματα αξιοπρέπειας και πολιτικής βούλησης, θα μπορούσε κάλλιστα να διοργανώσει την επόμενη σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Καστελλόριζο, όπου θα ανακοίνωνε και την Ελληνική ΑΟΖ…

Αυτό όμως είναι μία υπόθεση, η οποία προϋποθέτει… κοχόνες και όχι πρωθυπουργικές χαζο-μαγκιές. Είναι, πράγματι, μία τεράστια ευκαιρία για τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, να αποδείξει πως είναι πρωθυπουργός των Ελλήνων και όχι υπάλληλος των τοκογλύφων και της Μέρκελ.

Ο Σαμαράς βρίσκεται, πραγματικά, μπροστά σε μία μεγάλη ευκαιρία να στείλει σαφή μηνύματα από την Ελλάδας προς όλους τους... ενδιαφερόμενους, εταίρους, γείτονες, φίλους και εχθρούς. Μόνο που, μετά τα "Ζάππεια" φαίνεται πως ο ίδιος απέχει πολύ από το να έχει τη δύναμη να εργαστεί για τα συμφέροντα της χώρας...
Οπότε...

Παναγιωτίδης Μάρκος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αν ο Σαμαράς είχε κοχόνες, θα ήτο Ισπανός! Επειδή, όμως, είναι Μονάρχις των Ελλήνων αλλέως πως έπρεπε να ονομάζετο.
    Συγγνώμη για την ανορθογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]