Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στην Τουρκία το νέο κανάλι των Αδελφών Μουσουλμάνων!

Είναι να απορεί κανείς ποιος τελικά κάνει κουμάντο στην τουρκική εξωτερική πολιτική, ή εάν το πρόβλημα είναι ότι… δεν κάνει τελικά κανένας, υπό την έννοια ότι δεν μπορούν να ελέγξουν την ισλαμική του «παρόρμηση» παρότι αντιλαμβάνονται ότι κάποιες ενέργειες είναι απλώς αυτοκαταστροφικές.
 
Τι να πει κανείς ενώπιον της είδησης, ότι η τελούσα υπό διωγμό τελευταία Μουσουλμανική Αδελφότητα, ιδρύει τηλεοπτικό δίκτυο στην Τουρκία το οποίο προφανώς θα προπαγανδίζει τις απόψεις της. Ο σταθμός θα ονομάζεται «Rabia» και το… σύνθημα θα είναι «ο σφυγμός της ελευθερίας», σε μια προφανή αν και έμμεση αναφορά στα γεγονότα της Αιγύπτου.

Τη είδηση αποκάλυψε η τουρκική εφημερίδα «Today’s Zaman», ενώ είχε κυκλοφορήσει στο Facebook στο προφίλ αντικυβερνητικής οργάνωσης, της Εθνικής Συμμαχίας. Στο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας διευκρινίζεται, ότι το όνομα του δικτύου προέρχεται από την πλατεία του Καΐρου όπου αποτέλεσε το κεντρικό σημείο των κινητοποιήσεων των οπαδών της Αδελφότητας για να αντιδράσουν στην εκδίωξη του Μοχάμεντ Μόρσι, τη σύλληψη και πλέον νομοτελειακή σχεδόν, πολυετή φυλάκισή του.

Και για να μην έχουμε αμφιβολία για το τι θα ακολουθήσει, οι Αιγύπτιοι ήδη ανέφεραν, ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες θα χρηματοδοτούν το δίκτυο της Αδελφότητας…

Πηγή Defence-Point

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]