Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η απάντηση στο πρόβλημα βρίσκεται σε μία μόνο λέξη: αυτοδιαχείριση

Είτε θέλουμε να το καταλάβουμε, είτε όχι, το παρόν πολιτικό προσωπικό δεν έχει την ικανότητα, στερείται εμπιστοσύνης και δεν έχει καν την διάθεση να δώσει την πρέπουσα λύση στο πρόβλημα που βιώνει η χώρα. Το πρόβλημα αν και σύνθετο, έχει κοινό παρονομαστή, την πολιτική. Την "πωλητική" που εκφράζουν και υλοποιούν καταλληλότατοι "πωλητικοί", αλλά και την ακατάλληλη πολιτική που εφαρμόζεται από τους πλέον ακατάλληλους πολιτικούς, οι οποίοι στερούμενοι κάθε δυνατότητας (για πλήθος λόγων) να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, αποδέχονται όλα όσα (εκβιαστικά ή μη) τους προτείνουν οι «εταίροι», οι «σύμμαχοι» και οι «φίλοι», γίνονται εκτελεστές συμβολαίων θανάτου της πατρίδας και είτε με τη σιωπή τους είτε με τις πράξεις τους βυθίζουν την χώρα στην φρίκη και την εξαθλίωση μέσα από μία υπερβολική δόση (overdose) και καταστρέφουν τον κοινωνικό ιστό προαναγγέλοντας επαχθέστερα (και κυρίως εθνικού χαρακτήρα) δεινά.

Η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας είναι ένα γεγονός που πολλοί το προσπερνούν χωρίς να το αναλύουν, ενώ η απώλεια την εθνικής ανεξαρτησίας είναι ένα ακόμη απολύτως ακατανόητο γεγονός που όχι μόνο υφίσταται, αλλά συντελεί στον μέγιστο βαθμό ώστε να έχουμε κατάλυση του Συντάγματος, να έχουμε νόμους που παραβιάζουν τα ανθρώπινα και τα πολιτικά δικαιώματα των πολιτών και να χειρίζονται ως στατιστικούς αριθμούς τα όσα εξωφρενικά συμβαίνουν σήμερα στη χώρα και τα οποία επιμελέστατα δεν παρουσιάζονται στα ΜΜΕ (κατόπιν ανωτέρω εντολών), προκειμένου να αποφευχθεί η εμφάνιση της τραγικότητας που επιβλήθηκε στη χώρα, που έχει μετατραπεί σε αποικία χρέους και που τελεί σε κατάσταση κατοχής.

Η λύση, εάν θέλουμε να υπάρξει, βρίσκεται σε μία μόνο λέξη. Στη λέξη «αυτοδιαχείριση». Αυτοδιαχείριση της φτώχειας μας, αυτοδιαχείριση της πατρίδας μας, αυτοδιαχείριση των όσων διαθέτουμε (και ας σταματήσει επιτέλους η προβοκατόρικη προπαγανδιστική πιπίλα ότι η χώρα δεν διαθέτει τίποτε και δεν παράγει τίποτε…). Και είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι όχι μόνο διαθέτουμε πόρους (ενεργειακούς και ορυκτούς), αλλά τους διαθέτουμε σε έναν τεράστιο βαθμό.

Ανεξαρτησία, αυτοδιαχείριση, ελευθερία αποφάσεων και κινήσεων. Αυτή είναι η συνταγή που δεν τολμούν να εφαρμόσουν οι πολιτικές μαριονέτες, που δεν τολμούν να ψελλίσουν τα υποπόδια των επικυρίαρχων κατοχικών δυνάμεων. Αυτοδιαχείριση των όσων έχουμε, εάν θέλουμε να υπάρξει έξοδος από τον ζόφο, από την εξαθλίωση, τον εξευτελισμό και εξανδραποδισμό μας.
Δημιουργία δομών αυστηρότατου ελέγχου όσων διαχειρίζονται τα κοινά. Δημιουργία επαφών με παράγοντες που θα θελήσουν να μιλήσουν για business επί λογικής βάσεως και με απόλυτο σεβασμό προς την χώρα. Στήριξη των ενόπλων δυνάμεων στον απόλυτο βαθμό και άμεση μεθόδευση μετακίνησης των (λαθρο)μεταναστών σε χώρες που ενώ τους εγκλωβίζουν στην Ελλάδα επιθυμούν να εμφανίζονται ως «προστάτες και φύλακες του ανθρωπισμού».

Φυσικά, η αυτοδιαχείριση της πατρίδας μας μπορεί να υλοποιηθεί με κατάργηση κάθε εκτρωματικού νομοθετήματος, με κατάργηση κάθε υπογραφής των πολιτικών ανδρείκελων που καταστρέφουν και διαλύουν μεθοδικά την χώρα. Ταυτόχρονα άμεση φυλάκιση και άμεση δήμευση του συνόλου της περιουσίας όσων μετείχαν (άμεσα ή έμμεσα) στην εξουσία τα τελευταία 40 χρόνια. Άμεση επιβολή τιμωρίας για συμμετοχή και συνέργια σε εγκληματική οργάνωση, για όσους εκδότες και δημοσιογράφους συμμετείχαν στον αποπροσανατολισμό του λαού.

Αυτοδιαχείριση θα μπορέσει να υπάρξει όταν θα διαλυθούν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι συμμετείχαν στην ληστεία και στην κατοχή της χώρας. Εάν οι «σύμμαχοι», οι «φίλοι» και οι «εταίροι» συνειδητοποιήσουν ότι έχουν να κάνουν με χώρα που διοικείται με νόμους και από ανθρώπους που δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν ούτε βήμα πίσω στους εκβιασμούς, τότε θα εξαναγκαστούν να συρθούν στο «τραπέζι των διαπραγματεύσεων» και θα απεμπολήσουν πλήθος από τις εγκληματικές προτάσεις τους.
Κι αυτό θα συμβεί, επειδή είναι πολύ μεγάλη η «προίκα» που έδωσε ο Θεός σε αυτή τη χώρα. Και αυτή η «προίκα» είναι ιδιοκτησία του λαού, που κανείς δεν θα τολμήσει να την κλέψει, εάν γνωρίζει πως τον περιμένει τιμωρία παραδειγματική…



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δεν σε διάβασα . Ξεκινάς λάθος .
    Μετάνοια ειναι η λύσις .
    Μόνο ετσι φωτίζεται η σκέψη και δίνει αστραπιαία λύσεις και απαντήσεις .
    Το Λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]