Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στο αμερικανικό διαιτητικό δικαστήριο καταφεύγουν οι καταθέτες των κυπριακών τραπεζών

Προθεσμία υποβολής δηλώσεων έως την 1η Μαρτίου

Δρομολογούν τις αναγκαίες διαδικασίες για τις νομικές διεκδικήσεις - αποζημιώσεις, όσοι επλήγησαν από την επιβολή haircut στις καταθέσεις των κυπριακών τραπεζών.

Οι νομικοί εκπρόσωποι των ζημιωθέντων, τα Kyros Law και Grant & Eisenhofer, κατέθεσαν ομαδική προσφυγή σε αμερικανικό δικαστήριο, εις βάρος του κυπριακού κράτους και της κυπριακής κυβέρνησης. 



Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα δικηγορικά γραφεία Kyros Law και Grant & Eisenhofer:


άν είστε Έλληνας Πολίτης κι έχετε υποστεί ζημία από το ΚΟΥΡΕΜΑ των καταθέσεων-ομολόγων και λοιπών αξιογράφων στην ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ & στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ στην ΚΥΠΡΟ, εξαιτίας της αποφάσεως της Κυπριακής Κυβέρνησης του Μαρτίου 2013 και θέλετε να αποζημιωθείτε, σας ενημερώνουμε ότι η Δικηγορική Ομάδα: “KYROS LAW OFFICES” (Athens GREECE, Boston USA) & “GRANT & EISENHOFER” αποφάσισε να προχωρήσει στην κατάθεση ομαδικής προσφυγής σε Διεθνή Διαιτησία υπό την αιγίδα της WORLD BANK στο ICSID (Διεθνές Κέντρο Επιλύσεων Επενδυτικών Διαφορών) που εδρεύει στην Washington, στις ΗΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία και τους όρους συμμετοχής μπείτε στο www.kyroslawoffices.gr/επικοινωνία και στο www.apozimiosi.gr.

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών είναι η 1η Μαρτίου".

Πηγή: Banking News

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]