Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνεδριάζουν στην Κομοτηνή και σχεδιάζουν την άλωση της Θράκης

Τέρενς Κουίκ: Ναζιστικό συνέδριο για την συνθήκη της Λωζάννης στην Θράκη, με προφανή στόχο την ολοκλήρωση του “οράματος” Παπανδρέου για Κοσοβοποίησή της

Όσα λεφτά και αν ρίξετε, όσα αργύρια και αν εισπράξετε για την προώθηση των συμφερόντων των κεμαλοναζί, οι γηγενείς της Θράκης θα συντρίψουν τα σχέδια σας. Η Συρία και η Αίγυπτος δείχνει τον δρόμο.

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει και την ευθύνη της διαχείρισης των εθνικών θεμάτων εκ μέρους του Κινήματος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στη Θράκη που βρίσκεται για περιοδεία, έκανε την εξής δήλωση:
«Το διήμερο συνέδριο που «έστησε» το δίδυμο Δραγώνα-Φραγκιαδάκη για τα 90 χρόνια της Συνθήκης της Λωζάννης και το οποίο έληξε χθες βράδυ (Σάββατο 23/11/2013) είχε σαφώς υποκριτικά επιχειρήματα «ενδιαφέροντος».
Η στόχευση ήταν η αλλοίωση της Συνθήκης με ερμηνείες που βολεύει το συγκεκριμένο δίδυμο, με προφανή απώτερο σκοπό την εξαφάνισή της από προσώπου Θράκης.

Οι διοργανωτές του Συνεδρίου, οι υποστηρικτές του και οι θεατές-χειροκροτητές του είναι η ακριβής απόδειξη των όσων ισχυρίζομαι.

Τους απαριθμώ: ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, Σημιτοσύστημα, ΓΑΠ – ΕΛΙΑΜΕΠ και εκπρόσωποι του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής.

Και όχι μόνον αυτό: κάποιοι έφθασαν στο απύθμενο θράσος, μιλάμε για Θρακιώτες μουσουλμάνους, να θέλουν να απευθυνθούν στο Συνέδριο μιλώντας… τουρκικά!
Θα αφήσω στην κρίση του ελληνικού λαού αυτή την «εκδήλωση», για «εθνικό» σκοπό, στην οποία μετείχαν και οι γνωστοί ΣΥΡΙΖαίοι του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ρωτώ, όμως, όλα τα συναρμόδια Υπουργεία, έως πότε θα τίθεται σε αμφισβήτηση η Συνθήκη της Λωζάννης και ως πότε θα συνεχίζεται ο προγραμματισμένος εκτουρκογλωσσισμός της περιοχής (με το πρόσχημα της εκμάθησης και της… ελληνικής γλώσσας) από το δίδυμο Δραγώνα-Φραγκιαδάκη, με τα πάμπολλα εκατομμύρια που διαχειρίζεται από προγράμματα που εξασφάλισε με τη φροντίδα του Γιώργου Παπανδρέου.
Και μάλιστα την ώρα που διογκώνεται η αντίδραση των Πομάκων, οι οποίοι δεν θέλουν με το ζόρι να διδάσκονται την τουρκική γλώσσα.

Με την ευκαιρία, συνιστώ στον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, την επόμενη φορά που θα καταθέσω Ερώτηση στη Βουλή για τις «εκπαιδευτικές δραστηριότητες» του διδύμου Δραγώνα-Φραγκιαδάκη, να μην μου επισυνάψει σχετική θετική έκθεση που υπογράφουν γνωστοί ΣΥΡΙΖαίοι πανεπιστημιακοί».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]